Sürekli aynı bahane

Bazen sen at bazen o atsın ne fark eder ki sürekli ondan bekleme. Biz de beş senelik evliyiz Eğer birimiz uyanmadan evden ciktiysak ya ararız ya mesajlasiriz. Gün içinde yine oyle. Sınav yormustur dusunememistir

Allah başka dert vermesin :) Tabiki de bişey yokmuş gibi davran. Hem de siz evlisiniz adam zaten çıkmış yanına evine geliyor mesaj atmasa ne olacakki. Sevgili olsanız görüşemeseniz neyse :) Yarım saat sonra yanında olacağım zaten diye düşünmüştür :)

Bizim gibi de düşünseler keşke :)

Kusura bakmayın ama bela mı arıyorsunuz? Allah bir dert,bela verir ne olduğumuzu şaşırırsınız..Böyle şeyler için evin huzuru kaçırılır mı? Ayrıca ben hastayım niye aramıyosun diyerek bir insanın sizi umursamasını sağlayamazsınız tam aksine size karşı direnç geliştirir,ne kadar ciddi rahatsızlansanız da gerçekten umursamamaya başlar.Türk kadınları bu konuda çok hatalı davranıyor.o sizi umursamıyorsa sizde onu umursamayın

Şarjın sabah %100 oluşunu bilmeniz geldiğinde %80 E indiğine dikkat edişiniz , siz msj attıktan sonra cevap kaç saniyede gelmiş diye kronometre tutuşunuz ,odaya geçerken tlfu da aldığını gözden kaçırmayışınız hayattan soğutur adamı bunca dedektiflik, işiniz mi yok regl gününde misiniz? Yazıktır günahtır adama etmeyin eylemeyin.

Attığınız mesaj bile itici "unuttun beni galiba" nedir ya? Bebek misiniz ne bu ilgi alaka bekleme çılgınlığı? koca kadın olmuşsunuz bir karın ağrısı ile başedemiyor musunuz?

Bir elmanın iki yarısı saçmalığını bırakıp iki elma oluşunuzu hatırlayın.. Bu kadar saçmalığa eşinizin hala sizi idare etmeye çalışmak için yalan söylemesi de takdire şayan. Ben olsam ne saçmalıyorsun diye çoktan vermiştim ağzınızın payını da işte her ilişkinin dinamiği farklı

Umursamaz olmak istiyorum ama yapamıyorum.

tam ben atacaktım sen attın

Kendinize dert arıyorsunuz herhalde

Cok sacmak bkmyında derdınız bu olsun tek bayan takılmayın bızde oleydık msj kestık acıl durum olmdıkca armyoruz hata ben artık armyorum esım ıstykn bıle arıo naptjn feln bak bıde bunu dene det keder klmaz

Bu aralar çok mu duygusal mısın ? Üstünde durulacak bir konu diil , boşu boşuna evliliğini yıpratma bence ,çalışıyor musun ? Arkadaş çevren nasıl ? Ailen yakın mı ?

Bir şeyler birikmiş ve patlama noktasına gidiyor gibisin. Msj attım atmadın olayından daha derin duruyor kızgınlığın !

Takma diyorsun yani.deneyeyim

Evet.biraz sıkıntılarım var eşimle ilgili.Söylemek istediğim ama söyleyemediğim şeyler var içimde ona karşı :-(

Evet.biraz sıkıntılarım var eşimle ilgili.Söylemek istediğim ama söyleyemediğim şeyler var içimde ona karşı :-(

Okuyunca onu algıladım , msj bahane gibi duruyor başka bir şeyi , başka bir şeyden çıkarma gibi . Nasıl sıkıntıların var çok özel diilse yazarsan ona göre daha objektif yorumlar gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…