Sürekli aynı bahane

Bu ne böyle ya ben sevgilime bu kadar trip atmıyorum mesaj atmıyor diye. Siz evlisiniz bide. Bunalır insan

B bebosss
esim akademisyen. kimi gun sabahtan aksama dek universitede bulunmasi gerekir. beni aradigi gun de olur, aramadigi gun de... evcilik oynamiyoruz neticede. herkesin sorumluluklari ortak ikame edilen evlilik icin.
bir nebze olgun olun. ogretmen bir ese yakisan bir yaklasiminiz olsun. zaten baska konularda sikintilar vardi - animsadigim kadariyla - bari ikili iliskinizde huzursuzluk olmasin.

Aslında diğer konulardaki sıkıntıları kendi içimde çözmüş değilim.zamana bıraktım ama hep aklımda.Eşime karşı bütün davranışlarıma yansıyor .Engellemiyorum .bilmiyorum

Offf ilk defa benden fenası varmış dedim
Bi silkelenip kendinize gelin. Acilen hem de.

Aslında diğer konulardaki sıkıntıları kendi içimde çözmüş değilim.zamana bıraktım ama hep aklımda.Eşime karşı bütün davranışlarıma yansıyor .Engellemiyorum .bilmiyorum

baskalari kaynakli yasadiginiz - yasamak zorunda kaldiginiz sorunlarin oznesi esiniz degil. haksizlik etmeyin. bir gun butun hirsinizi yonlendirerek rahatlamaya calistiginiz kisi yorulsa, su an oldugundan cok daha fazla sikinti coker yureginize. emin olun.

Okuyunca onu algıladım , msj bahane gibi duruyor başka bir şeyi , başka bir şeyden çıkarma gibi . Nasıl sıkıntıların var çok özel diilse yazarsan ona göre daha objektif yorumlar gelir.
Daha önce açmış olduğum konularda açmıştım.o kadar Uzun konular ki
Zamana bırakmış durumdayım.
Bilmiyorm zaman düzeltir mi.Eşimin ailesi büyük çoğunluğu

ıhımm
neyse efenim konu baya bi çocukca sonuç olarak
Mesajıma 9 dakikada cevap yazdın kim bilir nelerle meşgüldun beni de merak etmeyip unuttun galiba

Pfff can sıkıntısında bile gideri yok bu muhabbetin battaniyeme sarılır karnıma da bir sıcak su torbası atar yatarım ya.

Hayattaki enn büyük derdiniz bu olsun.. Cem Yılmaz ın esprisi geldi benim de aklıma.. " nerdesin aşkım, burdayım aşkım " .....
regl dönemi falan mı ?

Evet doğru öznesi o değil.Ama O da elinden geldiği halde bazı şeyleri bizim için yapmıyor.Özellikle ailesi ile ilgili yaptığı her şeyi gizliyor artık benden.Ona göre biz böyle mutluyuz.Görüyorum halbuki hissediyorum.tabi Ne onları atsın ne beni.Dengeyi kurup,evli olduğunu,büyük bi sorumluluğun altında olduğunu fark etmesini,bunu onlara da fark ettirmesini istedim ama ,O diğer tarafın da sorumluluğunu olması gerekenden çok çok üstünde alıyor.Zaten ailesi de bunu istiyor.Bizim burda bi yuva kurduğumuzun bilincinde değil gibiler.
Dua ediyorum artık ve zamana bıraktım ama içim doluyor bazen olur olmaz şeylerde sarıyorum Ona böyle :-(
Yorulmuş dediğiniz gibi

ahahaa
gidiyimde telefonumdaki son aramaları mesajları falan siliyim
ondan sonrada "tam ben atıyordum sen attın" kısmına geri döneriz

Şuan okuyorum. Okuyup bitirince yorum yapıcam Çok uzunmuş ama
evet baya uzunlar
Hep bu duruma gelmesine ben sebebim aslında çok üzerine gittim ama hatalarımı kabul edip düzelttim çoğu şeyi.söz verdi o da düzeleceğim Gizlim saklım olmicak diye ama ben düzelmeme rağmen artık hiç bi şey paylaşmıyor benimle

canım senı anlıyorum bız bayanlar hastayken ya da moralimiz bozukken daha fazlaını ıstıyoruz.. ama ortada ınan buyutulecek bısey yok hıc esıne tavır yapma :) ılk sen mesaj atıyosan atma bıraz bakalım ne yapacak tepkısı ne olacak :)
sonucta koskoca ısınde gucunde ınsanlarsınız sen kırılma dıye dıyodur belkı o kelımeyı ya da o kelımeye sıgınıyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…