Sürekli Bağıran Sinir Küpü Sözlü

muhtemelen umursamayacaksın - ben insanların dediğini umursamamıştım çünkü - tek diyebileceğim şey, ayrıl. çünkü ne insanın huyu değişebiliyor ne de tabiatı. seni biri pazartesi üzdüyse tamam de, salı da bi derece tamam ama çrşamba perşembe de böyle geçtiyse cumadan hayır gelmez. yaşadım, gözümü yumdum kimseyi umursamadım ondan biliyorum. maalesef..

Olmaz kuzum. Yazık aileleriniz sizi elalemin adamına stres topu olasınız diye büyütmüyor. Öyle kafasına göre sana sesini yükseltemez. Ve evet evlendiğinizde daha beter olur. Eğer evleniriz geçer diye düşünüyorsan, düşünme.

Ama anlamadığım ailelerden çekilmemesi. Senşn ailen sana sesini yükselttiğini görünce nasıl devam etmenize izin verdi?
Demediler mi bir şey?

Saçma sapan sebeplerle sizi azarlayan kişiyi hayatınızdan çıkarmadığınız için hata yapıyorsunuz. Size saygısı olmadığı çok net.

Sizi ayarlayıp bir de hakettin ama diyor . Evlenince de şiddet gösterip aynı lafı der hiç şaşırmam. Sevgi her şey değil. Kendinizi daha çok sevin

evlenince daha beter bir koca bulacağın kesin karar senin ,dertsiz başına dert arıyorsan evlen bu sinir küpü ile.

Kendini kandırma yüzyüze gelince iyi diye. Sen bir imzayı ver bak o zaman yüzü ne hale gelecek.

O kadar çok duyduk gördük okuduk ki, tecrübe asla şaşmadı. Çoğumuz koca koca kadınlarız, sana abla nasihati veriyoruz, aklın varsa dinlersin. Ama herkes kendi tecrübesini ediniyor bu hayatta, devam edersen kendin de tecrübe edeceksin. Bizim yaptığımız bir nevi şanslı numaraları sana bildirmek önceden ama genelde insanlar kendi piyango biletini kendi seçiyor.

Canım bence yol yakınken ayrıl. Şimdi sen böyle dediö diye kızacaksın belki bana. Ama benim ilk eşimde böyleydi. Yan yanayken çok iyiydik. Ama telefonda en ufak bişeye kızıp bağıran , hakaret eden biriydi. Bunu da - ben seni çok özlüyorum. Özleyince de çok öfkeleniyorum- gibi saçma salak bi açıklamayla anlatıyodu. Bende evlenince düzelir beni özlüyo ondan böyle yapıyo diye düşünüyodum. Daha doğrusu kendimi avutuyodum. Evlendikten sonra herşey daha kötü oldu. Hakaretler , sokak ortasında küfretmeler,aşağılamalar , küçük görmeler, en ufak kavgada evden kovmalar vs haline geldi. Ben sadece ee yeter artık be sussana dediğimde şiddet bile gösterdiği oluyodu. Neymiş ben ona nasıl cevap verirmişim , sokak ortasında onu nasıl rezil edermişim. Yani o bana küfredecekmiş ama ben sessiz kalacakmışım. Çünkü dışarda biri aa kadına bak kocasına bağırıyo , adam karısına söz geçiremiyo derlermiş. Ama kendisi bana küfredip, beni kolumdan çekiştirebilirmiş. Çünkü çok sinirliymiş.7 sene direndim düzelir dedim , evlendim boşanmayayım , sabredeyim dedim. Ama bi insan neyse odur ve değişmez. Senin sözlünde değişmeyecek, değişse bile bu değişim iyi yönde değil kötü yönde olacak.

Benim de nişanlım çok sinirli bir insan ama asla ve asla bana bagırıp çaırmaz büyük tartışma olmadıgı müddetçe :/ Yani canım dikkat et lütfen Allah yardımcın olsun.

Hemen ayrıl. Şu an psikolojik şiddet altındasın. Emin ol bu evlenince artarak devam edecek ve fiziksel şiddetle birlikte gelecek. Kaç bu adamdan. Hayatini rezil etme. Bir defa geliyoruz dünyaya. Çok pişman olursun sonra.

Köprüden önce son çıkışı kaçırma.. Adam afedersin hödüğün önde gideni.. Ne demek senin ailenin kendi ailesinin yanında sana bağırmak

Kaç kaç kaç.
Tek diyebileceğimiz bu.
Benim eşimde sinirli. Bu kadar olmasa da ben inan yaşama sevincimi kaybettim.
Şiddet vs olmadı hiç. Ama siniri beni yordu bitirdi. Onun bile suçlusu benim ona göre. Ben sinirlendirmişim.
Kendine bu kötülüğü yapma. Sözlün benim eşimden daha beter.
Kaç. Hayat çok kisa inan.

Ilk konunuzdaki meseleden dolayı zaten ayrılmaniz gerekiyor . Adam sizin ayarlarinizla oynamış resmen yakında yaptığı şeyleri normal göreceksiniz

Daha birarada değilken bukadar size bağıran biri evlenince herhalde hiç susmaz...yemek tuzsuz olabilir,banyodan geç çıkabilirsin,başın ağrıya bilir,ev dağınık olabilir...bu adamda megafon elinde dolaşır...
Evlilikte bağırma çağırma olur olmaz demiyorum ama biri sinirliyse diğeri susacak...sizde susan hep sen olacak gibisin...bu yıpratır evliliği...iyi düşün

valla ben sizin ailenizin yerinde olsam be im yanımda kızıma bağıran adama s..tri çekerim kızıda kolundan tutar giderim yaşı kaç olursa olsun ... ben gözünün içine bakayım evladımın bi hödük gelsin bağırsın kırsın... yapma yakma kendini arkada bile bakmadan bırak git

Nişanlıyken kedi gibi olan eşim şimdi kaplan gibi kükrer oldu başlar da sakin karşoladım ama zamanla her şeye sinirlenmesi dayanılmaz oldu ben de aynı karşılığı verdim empati yapmasını sağladım şimdi düzelme var ama sizin düzelmeme ihtimali çok yüksek insan sözlüyken en güzel günlerini yaşar ne evlisindir ne sevgili o günlerin tadını çıkarmak varken siz en kötüsğnü yaşamışsınız

evlenincede şiddet gösterir sonra hakettin der bu öküz. hadi depodakiler bağırdığını duymadı diyelim. başkalarının duymuyor olması sana bağırma ve azarlama hakkı vermez. kimse duymasada seninde bi kalbin var kırılır incinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…