- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bende sevgiliyken telefonda bagirip cagirirdi telefonda.haftalarca aylarca gorusemedigimiz olurdu bukustugumuz zaman yaa kac zamandir gorusmuyoruz iyi olalim olmazdi kuserdik kavga ederdik ayrilirdik hergun ayrilir barisirdik kac yil anlastik.sonra evlendik suan okadar mutluyumki iyikine evlenmisim.dunyaya yine gelsem yine esimle evlenirdim.bi yakinim derdi uzakliktan kavga ediyosunuz benim tanidigim var evlennce mutlu oldu diyodu inanmyodum ama bende evlendm ayni oyle oldu.simdi ailemin yanna 2 gun falan kalsam kavga ediyoruz yani yakin oldukmu mutluyuz ayri kaldikmi kavga oluyo bu sansta olabikir.belki evlennce kotu olursun belkide iyi olursun evlilik kumar bilemyoruz
Doğru gerçekten. Hikayemiz de benziyor. O da ailelerin yanında yapıyor. Kuzenimin yanında bana hesap soruyor 2 saat dışarıda ne yapıyorsunuz anlat diye. Evlenince de diyor sen tek gezemezsin ablam annem olacak yanında diye. Sorunca senin için diyorum oluyor, senin yüzünden kızıyorum oluyor.
Geçmiş olsun size de. İnşallah daha mutlu olursunuz artık.
Tedirgin olmayı bırak o kadar olumsuz şeyler yazmışsın ki gönül rahatlığıyla yakma başını diyebiliyorum . Evli değilsin bi bağın yok yol ver gitsin .
İnan hayatına doğru düzgün bir insan çıktığında bu yaşadıklarına izin verdiğin için kendine kizacaksin .
lütfen kendine bir cimdik at bi silkelen kendine gel... bu insanla bir ömür geçermi ... ne demek yanlız çıkamazsın demeler hesap sotmalar
Allah mutlu etsin. Bizde de durum böyle işte. Görüşünce sorunumuz kalmıyor sinirlense bile tepki veremiyor. Benim takıldığım nokta ailecek tartışmaya meyilli olmaları. Annesine ablasına da bağırıyor. Benim sakin olmama rağmen kızıp bağırmadığım halde tek taraflı bir yükselme oluyor. Hiçbir zaman mantikli sebep de olmuyor. Ne bileyim en azindan aile yanında olmasin diyorum. Kol kırılır yen içinde kalır derler değil mi?
İçimi okuyorsunuz sanki ben şu anda bile izin verdiğim şeylere çok pişmanım.. sağ olun desteğiniz için.
Yüz yüze olunca böyle biri değil. Bunu düşünüyorum sadece. O zaman da alışıp değişebilir zira zamanla çok değişti. Şu anda annesine, ablasına bile bağıran biri bana da bağırabilir diyorum üstüne kafa yorunca. Ailem üzülmez zaten sevmiyorlar onu davranışları yüzünden.
Fiziksel şiddet konusu dışarıya yönelik. Bana psikolojik şiddet uyguluyor.. Siz beni tanımıyorsunuz ben de sizi. Gerçekten ciddi bir şey yok azarlamak, bağırmak istiyor sadece. İkimizin arasında bile kalmıyor artık. Gururum kırılıyor
evlenirsen daha çok gururun kırılacak.
üstelik evli olunca ayrılmak daha zor gelecek kim bilir kaç senen böyle geçecek ha düzeldi ha düzelecek..
kocaman adam olmuş çocuk değil ki yanlış davranışını düzeltebilesin.
ailen bile fark etmiş sen aşık olduğun için affedip hoş görüyorsun belki ama onlar dışarıdan bir gözle notunu vermiş.
Uzaktasınız diye bağırıyor, evlenince bağırmaz diyen olmuş da ailesi yakınında değil mi? Onlara da bağırıyormuş. Ailesine bağıran, siz aile olunca size de bağırır. Ben olsam ayrılırdım.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah . Evlilik şansa bırakılacak bir kurum değil malesef herkes mutluluğu hakediyor.
evlenirsen daha çok gururun kırılacak.
üstelik evli olunca ayrılmak daha zor gelecek kim bilir kaç senen böyle geçecek ha düzeldi ha düzelecek..
kocaman adam olmuş çocuk değil ki yanlış davranışını düzeltebilesin.
ailen bile fark etmiş sen aşık olduğun için affedip hoş görüyorsun belki ama onlar dışarıdan bir gözle notunu vermiş.
Kadın ya da erkek ( özellikle kadınlar ) söz ve nişanı atılmaz , satılmaz kutsal tapınak ilan ediyorlar.
Deneme süreci , sevgililik gibi bir şey olduğunu unutuyorlar.
Verilen tüm sinyalleri görmezden gelerek evlenen çiftlerin asla ve asla şikayet etmeye hakkı yok.
......
Bu bağıran nisanliniz hep böyle kalacak bunu hesaba katın. Ciddi Tedavi olmadığı sürece asla değişmez.
Yerleşmiş bir huydur davranış biçimleri. Karakter kadar sağlamdır . Yerinden oynamaz. Neyse odur.
Bağıracak , özür dileyecek. Hak ettiğinizi düşünecek. Zamanla özür dilemeyeck.
Öfke kontrolü olmadığı için bağırmaktan birlikte el kol hareketleri yapacak. Şiddete meyilli olur böyle insanlar , evet genelleme yapıyorum.
Telefona geç bakınca bağıracak kadar gözü dönmüş bir erkek, anlayissizdir, sevgisizdir.
Bağıran insanlardan nefret ediyorum. Sesini belli bir volumun üstüne taşıyan hiç bir kimseyi asla dinlemem. Anında o konu benim için kapanır ve terk ederim orayı.
Ikinci tekrarda o kişiyi terk ederim.
Öyle evet annesine filan da bağırıyor ama onlar da bağırıyor. Kadın bu kız seni tanımadan evlenecektin demiş sözlüme kendi söyledi. Durumu siz düşünün.
ek yapıyorum.
fiziksel şiddet yok demişsin eski konuna baktım bal gibi de fiziksel şiddet var.
kusura bama da şu konuyu açman bile çok yersiz. çoktan ayrılman lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?