Sürekli Bağıran Sinir Küpü Sözlü

Allah mutlu etsin. Bizde de durum böyle işte. Görüşünce sorunumuz kalmıyor sinirlense bile tepki veremiyor. Benim takıldığım nokta ailecek tartışmaya meyilli olmaları. Annesine ablasına da bağırıyor. Benim sakin olmama rağmen kızıp bağırmadığım halde tek taraflı bir yükselme oluyor. Hiçbir zaman mantikli sebep de olmuyor. Ne bileyim en azindan aile yanında olmasin diyorum. Kol kırılır yen içinde kalır derler değil mi?

lütfen kendine bir cimdik at bi silkelen kendine gel... bu insanla bir ömür geçermi ... ne demek yanlız çıkamazsın demeler hesap sotmalar

İçimi okuyorsunuz sanki ben şu anda bile izin verdiğim şeylere çok pişmanım.. sağ olun desteğiniz için.

Uzaktasınız diye bağırıyor, evlenince bağırmaz diyen olmuş da ailesi yakınında değil mi? Onlara da bağırıyormuş. Ailesine bağıran, siz aile olunca size de bağırır. Ben olsam ayrılırdım.

Annesine saygisi olmayan size neler yapmaz..kac kurtar kendini

evlenirsen daha çok gururun kırılacak.
üstelik evli olunca ayrılmak daha zor gelecek kim bilir kaç senen böyle geçecek ha düzeldi ha düzelecek..
kocaman adam olmuş çocuk değil ki yanlış davranışını düzeltebilesin.
ailen bile fark etmiş sen aşık olduğun için affedip hoş görüyorsun belki ama onlar dışarıdan bir gözle notunu vermiş.

Kadın ya da erkek ( özellikle kadınlar ) söz ve nişanı atılmaz , satılmaz kutsal tapınak ilan ediyorlar.
Deneme süreci , sevgililik gibi bir şey olduğunu unutuyorlar.

Verilen tüm sinyalleri görmezden gelerek evlenen çiftlerin asla ve asla şikayet etmeye hakkı yok.
......

Bu bağıran nisanliniz hep böyle kalacak bunu hesaba katın. Ciddi Tedavi olmadığı sürece asla değişmez.

Yerleşmiş bir huydur davranış biçimleri. Karakter kadar sağlamdır . Yerinden oynamaz. Neyse odur.

Bağıracak , özür dileyecek. Hak ettiğinizi düşünecek. Zamanla özür dilemeyeck.

Öfke kontrolü olmadığı için bağırmaktan birlikte el kol hareketleri yapacak. Şiddete meyilli olur böyle insanlar , evet genelleme yapıyorum.

Telefona geç bakınca bağıracak kadar gözü dönmüş bir erkek, anlayissizdir, sevgisizdir.

Bağıran insanlardan nefret ediyorum. Sesini belli bir volumun üstüne taşıyan hiç bir kimseyi asla dinlemem. Anında o konu benim için kapanır ve terk ederim orayı.
Ikinci tekrarda o kişiyi terk ederim.

ek yapıyorum.
fiziksel şiddet yok demişsin eski konuna baktım bal gibi de fiziksel şiddet var.
kusura bama da şu konuyu açman bile çok yersiz. çoktan ayrılman lazımdı.

Nişanlınizin öfke kontrolü yok maalesef.Evlendikten sonra, kuvvetle muhtemel bagirmalar şiddete dönüşebilir...Bence is isten gecmeden ayrilin. Size kıymet veren birini bulursunuz inşallah ...

Öyle evet annesine filan da bağırıyor ama onlar da bağırıyor. Kadın bu kız seni tanımadan evlenecektin demiş sözlüme kendi söyledi. Durumu siz düşünün.

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah . Evlilik şansa bırakılacak bir kurum değil malesef herkes mutluluğu hakediyor.

Sağ olun, teşekkür ederim..

Zaten öyle şeyler yapıyor ki benimkiler değil kendi ailesi bile ona kızıyor.

Doğru dedikleriniz. Ben çok uyardım onu her konuda. Bağırma, kızma, baskı yapma, karışma vs. Ben ilişki başlamadan önce her şey için uyardım düşünün. Biz anlaştığımız fikren uyuştuğumuz için bir yola çıktık. Şimdi bunları yaşıyorum. Kandırılmış gibiyim aslında.

Evet ben de hiç sevmiyorum tartışmak. Başım ağrır biri yüksek ses konuşsa.

Öyle evet annesine filan da bağırıyor ama onlar da bağırıyor. Kadın bu kız seni tanımadan evlenecektin demiş sözlüme kendi söyledi. Durumu siz düşünün.

E evlenince daha çok bağıracak o zaman. Niye ayrılmıyorsunuz? Çocuklarınız böyle bağırmalı ortamda mı büyüsün istiyorsunuz? Sizce o iyi bir baba adayı mı?

ek yapıyorum.
fiziksel şiddet yok demişsin eski konuna baktım bal gibi de fiziksel şiddet var.
kusura bama da şu konuyu açman bile çok yersiz. çoktan ayrılman lazımdı.

Zorlama için diyorsunuz. Gerçekten nasil bir insanla beraberim ya aklım almıyor. Ben geri zekalı olmalıyım. O konuyu açtığımda yalan denilerek hesabim kapatıldı. Konu kilitlendi. Oysa bunların dışında daha neler var benim yazmadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…