Sürekli Bağıran Sinir Küpü Sözlü

Evet insan tartışır eder ama başkasının yanında niye yaparsın ki. Onun saygı duymadığı kadına ailesi duyar mi.. Kendi ailemden süpheliyim aslında telefondaydık cunku babam tepki vermedi. Belki de duymadı. Benim çevremde, ailemde kimse istemiyor onu. Sevmiyorlar davranışları yüzünden.

Ben de korkuyorum.

Evet aynı bahaneyi o da söylüyor. Özlüyormuş, stres altındaymış bana patlıyormuş. Evlenince böyle olmazmış. Onun yapısı böyle ama ailecek tartışmaya meyilliler gördüğüm kadarıyla.
Benim de nişanlım çok sinirli bir insan ama asla ve asla bana bagırıp çaırmaz büyük tartışma olmadıgı müddetçe :/ Yani canım dikkat et lütfen Allah yardımcın olsun.

Onun dediğine göre hayatında en çok sevdiği ve en çok bağırdığı benmişim. Ki buna bile ses etmezken aileler işin içine girdi.

En yakın arkadaşımın nisanlisi da böyleydi sinirli ve ufak tefek şeylere bağıran bizim yanımız da bile bağırmıştı kıza . Sonuç hala bağırıyor daha da fazla şiddet var mı hiç söylemedi arkadaşım ama çok mutsuz ne sevgi kaldı diyor ne de saygı.
Çocuğuyla mutlu sadece o kadar .

Bunu başında farkediyorsaniz ömrünüze yazık etmeyin . Neden daha fazla mutlu olabilecekken kendimizi böyle mutsuzluğa hapsedelim ki ?

Hayat mutsuz olmak için çok kısa malesef.

Evet bana da öyle diyor. Kızıyor ediyor beni sorumlu tutuyor. Ne bileyim tartışıyoruz içiyor diyor ki senin yüzünden içtim. Yani bu en basit. Hep suçlu benim. Kendisi sütten çıkmış ak kaşık.

Benim ailem de istemiyor açıkçası. Hatta yakınım olan kimse istemiyor davranışları yüzünden. Herkes öyle hallerimize şahit oldu ki. Baskıcı, yönetmek istiyor diyorlar hep.

Ben ikimiz arasında kaldığı sürece alışmıştım gerçekten umursamıyordum artık. Ailesi de girince dedim ki o saygı duymazsa ailesi niye duysun. Başkası niye duysun?

kimsenin istemediğini sen niye istiyosun çokmu aşıksın çokmu seviosun. istemiyoruz dedikleri zaman nasıl savunuyosun onu mesela şu özelliği çok iyidir diyebiliyomusun, savunulacak bi tarafı varmı

Ben sinirli biri değilim ki. 500 kere bağırmış azarlamış olsa şu ilişkide geri dönüp Belinay sen de bana bağırdın diyemez. Ben hep uyaran, susan taraftayım.

Yol yakınken ayrılın. Ben de kımıldasak bağıran anne baba elinde büyüdüm. Eşim de tam tersi çok şükür. Onunla ruhum yeniden doğdu diyorum hep. Öyle omur geçmez iyi düşünün. Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmek ister misiniz bunu düşünün. Şu yaşıma geldim hala izlerini silemiyorum çünkü.

Bunlar şu an da tartışma sebebimiz oluyor zaten. Banyoda 1.5 saat kaldığım oluyor(kadınsal sebepler) direkt azarlamaya başlıyor ne yapiyorsun bu kadar saat diye. Yarım saatte çıkıp hemen giyinecekmişim.

Benim eşim de evlenmeden önce kibar, evlendikten sonra canavara donusenlerden. Neyseki çocuk olmadan bosaniyorum. Şimdi düşünüyorum da nişan atmak falan neymiş boşanmanın yanında. Boşanmak zor ve bundan sonraki hayatimda bosanmis olarak anilacagim. Ama sözü atarsanız kesinlikle çok daha kolay olacaktır her şey

Ilk konunuzdaki meseleden dolayı zaten ayrılmaniz gerekiyor . Adam sizin ayarlarinizla oynamış resmen yakında yaptığı şeyleri normal göreceksiniz

Hatırlıyorsunuz evet can sıkıcı bir meseleydi o da.. Böyle o kadar çok sorunum var ki bu ilişkide. Baskılar, kıslançlıklar, değişen davranışlar, zorlamalar.. Bazen diyorum Belinay sen delirdin psikolojin o kadar bozuldu ki gidemiyorsun. Kabullendin. Şunları kendi çocuğum yaşasa eve tıkardım bıraksın diye.

Bende sevgiliyken telefonda bagirip cagirirdi telefonda.haftalarca aylarca gorusemedigimiz olurdu bukustugumuz zaman yaa kac zamandir gorusmuyoruz iyi olalim olmazdi kuserdik kavga ederdik ayrilirdik hergun ayrilir barisirdik kac yil anlastik.sonra evlendik suan okadar mutluyumki iyikine evlenmisim.dunyaya yine gelsem yine esimle evlenirdim.bi yakinim derdi uzakliktan kavga ediyosunuz benim tanidigim var evlennce mutlu oldu diyodu inanmyodum ama bende evlendm ayni oyle oldu.simdi ailemin yanna 2 gun falan kalsam kavga ediyoruz yani yakin oldukmu mutluyuz ayri kaldikmi kavga oluyo bu sansta olabikir.belki evlennce kotu olursun belkide iyi olursun evlilik kumar bilemyoruz

Bunlar şu an da tartışma sebebimiz oluyor zaten. Banyoda 1.5 saat kaldığım oluyor(kadınsal sebepler) direkt azarlamaya başlıyor ne yapiyorsun bu kadar saat diye. Yarım saatte çıkıp hemen giyinecekmişim.

Evlendikten sonra neler yaşayacağını söyleyeyim. Nerdeyse her hareketini eleştirecek, arada hakaret edecek. Kavga olduğunda bağırıp çağırıp el kaldıracak, hatta dövecek! Sen bu kadar değersiz misin?

Doğru gerçekten. Hikayemiz de benziyor. O da ailelerin yanında yapıyor. Kuzenimin yanında bana hesap soruyor 2 saat dışarıda ne yapıyorsunuz anlat diye. Evlenince de diyor sen tek gezemezsin ablam annem olacak yanında diye. Sorunca senin için diyorum oluyor, senin yüzünden kızıyorum oluyor.

Geçmiş olsun size de. İnşallah daha mutlu olursunuz artık.

Yok artık. Bağıra bağıra geliyor ben böyleyim diye. Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın.

kimsenin istemediğini sen niye istiyosun çokmu aşıksın çokmu seviosun. istemiyoruz dedikleri zaman nasıl savunuyosun onu mesela şu özelliği çok iyidir diyebiliyomusun, savunulacak bi tarafı varmı

Çoğu zaman savunamıyorum aslında. Bu sebeple nişan tarihi alamıyoruz. Belki de iyi ki almıyoruz.

İyi kötü çok şey var. Beni sevdiğini söylüyor. Çevreye karşı korumacı bir insan. Evlenince evini geçindirecek kadar çalışkan biri. Becerikli. Fiziki kusurları önemsemez. Kıl, kilo vs.

Kör kütük aşık değilim. Sadece bir ilişkinin içinde debeleniyorum.

Kötülüklerini anlatmak için yeni bir başlık gerek vallahi buraya sığmaz.

Öyle aslında çok tedirginim geleceğimle ilgili. Teşekkür ederim

Tedirgin olmayı bırak o kadar olumsuz şeyler yazmışsın ki gönül rahatlığıyla yakma başını diyebiliyorum . Evli değilsin bi bağın yok yol ver gitsin .

İnan hayatına doğru düzgün bir insan çıktığında bu yaşadıklarına izin verdiğin için kendine kizacaksin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…