- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
balamir nickli üye nişanlıyken hiç kimsenin dediklerini dinlemedi gitti evlendi. onun yazdıklarını çok dikkate al bence. sonun ona benzemesin
Peki ne yapacaksın
Anneye kötü davranan adam iyi baba olmaz. Anneye bağırıp üzen adam otomatikman iyi baba kategorisinden düşer.
Yazık; onlar da farķında demek. Fakat alin yazısı böyle bir şey değil ki. Sizinki bile bile ladese koşmak.Ailem hiç istemedi ki. Söz yaptık babam kızımı veriyorum bile diyemedi. Ben karışmıyorum dedi sadece. Mutsuz olsan da Allah'ın yazısı diyorum bu saatten sonra dedi. Sustu.
Bak az once ben de buna benzer bir konu actim..senden farkim evliyim ve iki cocugum var..sakin sana verebilecegim en guzel tavsiye sakin ilerde degisir evlenince boyle olmaz deme...cok mutsuz oluyorsun cokk..yol yakinken evlilik kararini bir daha gozden gecirOkuyanlara teşekkür ederim şimdiden..
Sevgiliyken sakin, kibar olsa da aylar içinde çok değişti hayatım. Ben kızıp, bağırarak yetiştirilen bir çocuk değilim. Tartışmayı da sevmem. Sözlüm sürekli bana bağırıyor, kızıyor. O kadar saçma sebepler ki bunlar. Telefonu geç açmam, konuşurken 1 kelimeyi anlamamam, uyuyakalmam vs. Azarlanmaya onunla alıştım. Biz ayda birkaç saat görüşüyoruz onun dışı hep telefonda. Beraberken bağırmıyor ama insan evlenip de sürekli görünce acaba yapar mı yine diye düşünüyor. Telefonda sürekli iletişimdeyiz kötü davranıyor zira.
Akşam sesini duymak istedim sözlümün duygu yoğunluğu olur ya insanda. Aradım. Onu dinliyorum 1 saniye geçti neden cevap vermiyorsun diye bağırmaya başladı. Gayet sakince dedim ki bağırma ama anlamadı devam etti azarlamaya. Bu arada ailesi de duyuyor depodalar. Siz konuşun dedim azarlamasını dinlememek için telefonu kapattım. Sonra çıkınca benden özür diledi ama o an herkes duydu. Açtım, sinirim bozuktu sana patladım sen de hak ettin filan dedi. Hak etme sebebim de geç cevap verecek olmammış. Ben soğuk davranınca da trip yapıyorsun dedi. Kimse bizi duymamış ama beni inandırmak zorunda da değilmiş. Küçücük depoda nasil duymuyorlar anlamadim?
Daha önce de ikimizin ailesinin olduğu anlarda bağırmıştı. Bu ilk değildi. Yine saçma sapan sebeplerdi ne olduğunu bile unuttum. Yine kırıldım yine özür diledi konu kapandı. Bu insan bana hep tartışma aile içinde kalmalı dışarıda yapilmamali diyen biriydi. Şimdi gayet rahat kızıp, bağırıyor. Buna engel olmam mümkün mü? Nerede hata yapıyorum ben?
Daha önce de çok uyardım. Telefonda konuşmayacağım bile dedim ama olmadi.
Yani biraz empati yapın. Aşkı geçtim sevip saydığınız birine bağırabilir misiniz? Ya da mesela iş yerinde patrona bağırabilir misiniz? Hayır, çünkü bir geri dönüşü, bir bedeli olur. Sizi devamlı azarlayan birini özleyip arayabiliyorsanız, bu ilişkiyi devam ettirebiliyorsanız kusura bakmayın ama saygınlıktan uzaklaşıyorsunuz. Şaşıyorum nasıl izin veriyorsunuz nasıl kabul ediyorsunuz annenizden babanızdan görmemişsiniz el adamının stres topu olmuşsunuz. Hiç mi egonuz ne bileyim özsaygınız yok.
Bak az once ben de buna benzer bir konu actim..senden farkim evliyim ve iki cocugum var..sakin sana verebilecegim en guzel tavsiye sakin ilerde degisir evlenince boyle olmaz deme...cok mutsuz oluyorsun cokk..yol yakinken evlilik kararini bir daha gozden gecir
Sözden nişandan dönmek kolay da evlilikten dönmek zor.Bikaç sayfa okudum ayrılman mantıklı.YaZık etme kendine.
Bazen eşlerimizle anlaşıp çevreyle ters düşüyoruz.Neler oluyor.Senin daha sözlünden başlamış iş
Bizdede oyle ablaya anneye bagryo benim.kac yilim aglayarak geçti evlendimde kurtuldum ama kotu seylerde yasayabilirdim bilemezdikki.kac zamandir anlastiniz biraz daha tani istersen ama iste nekadar tanisanda ayni eve girmeyince anlasilmyo insanlar kac yil anlasiyoda evlennce daha ay olmadan ayrilan olyo bu senin kaderinde varsa yasarsin yoksa yasamazsin.Allah iyilerle karsilastirsin mutlu etsin seni.benim ailemde hergun aglyon hergun kavga bu cocuktan eş olmaz sana diyolardi ama ben bisey anlamadan sanki kabustan uyandm.hagtada iki bukusalim diuoduk kavgayla ayrlyoduk hagtada 1 e dusurdul yine ayni aylarca gorusmuyoduk sonra gorusuyoduk yine ayni ama evlennce uzaklik kalmayinca rahatladk belki sende yakininda olursan iyi olur baksana yanndayken ses cikaramyomus sen onu duzeltirsin belki lafini dinletirsin.bende utanyodum herkesin icinde bagrma demekten aglamaktan rezilligemi yanayim sevip de uzulmektenmi her yaptigim batyodu her hareketim.batyodu yuruyusume bile sorun ediyodu smdi bi sorun yok şükür. Insallah dogru kisi bulur senide hayirli değilse uzak olsun gitsin senden insallahAllah mutlu etsin. Bizde de durum böyle işte. Görüşünce sorunumuz kalmıyor sinirlense bile tepki veremiyor. Benim takıldığım nokta ailecek tartışmaya meyilli olmaları. Annesine ablasına da bağırıyor. Benim sakin olmama rağmen kızıp bağırmadığım halde tek taraflı bir yükselme oluyor. Hiçbir zaman mantikli sebep de olmuyor. Ne bileyim en azindan aile yanında olmasin diyorum. Kol kırılır yen içinde kalır derler değil mi?
Bizdede oyle ablaya anneye bagryo benim.kac yilim aglayarak geçti evlendimde kurtuldum ama kotu seylerde yasayabilirdim bilemezdikki.kac zamandir anlastiniz biraz daha tani istersen ama iste nekadar tanisanda ayni eve girmeyince anlasilmyo insanlar kac yil anlasiyoda evlennce daha ay olmadan ayrilan olyo bu senin kaderinde varsa yasarsin yoksa yasamazsin.Allah iyilerle karsilastirsin mutlu etsin seni.benim ailemde hergun aglyon hergun kavga bu cocuktan eş olmaz sana diyolardi ama ben bisey anlamadan sanki kabustan uyandm.hagtada iki bukusalim diuoduk kavgayla ayrlyoduk hagtada 1 e dusurdul yine ayni aylarca gorusmuyoduk sonra gorusuyoduk yine ayni ama evlennce uzaklik kalmayinca rahatladk belki sende yakininda olursan iyi olur baksana yanndayken ses cikaramyomus sen onu duzeltirsin belki lafini dinletirsin.bende utanyodum herkesin icinde bagrma demekten aglamaktan rezilligemi yanayim sevip de uzulmektenmi her yaptigim batyodu her hareketim.batyodu yuruyusume bile sorun ediyodu smdi bi sorun yok şükür. Insallah dogru kisi bulur senide hayirli değilse uzak olsun gitsin senden insallah
Ben de ne oldugunu anlamadm cok seviyodum napsa geri barisiyodum bi turlu kopamuodum o yokken daha kotu olyodum. Aciyimi alistim naptim bilmyorum bi yola gidiyodum ama sadece sevgi vardi akilla dusunmyodum.napsam sana batiyo deyincede bagriyodu ne bicim laf o diye kusuyodu dahada kiziyodu.ama herkes bir degilki icinizden nasio geliyosa oyle adim atin.ben kimsenin ayrilmasindan yana degilim herkes ayrilin diyoda tabi onlarda kotulugunuzu istemedigi icin soluyorlar.siz bi oturun elinizi kagit kalem alip bu kizinin artilarini eksilerini yazin hangisi daha agir basiyo ona gore gelecegi belki yardim eder ama iste yasamadan bilemiyoruz. Kotu diyosun iyi cikiuo kimi iyi davranyo alasiya kadar sonra kotu davranyo neyse Allah onu gostersin hakkinda hayirlisi olsun.iyi dusun oyle karar ver.sevgisini bi bak dusun ölç ne bileyim.sana evlende diyemem ayril da ditemem bu senin hayatin ama iyi dusun sonra pisman olma bu adamla hayat gecmez diyosan sen bilirsinSiz beraberken de oluyordu yani. Bizde yanyana ya da aynı evde iken sorun yok. 10 gün kadar beraber kaldık mesela. İlgili, sakin, huzurlu idi. O zaman da farkli konuda zorluyordu..
Şu anda benim kızdığım bu adamın ben el içinde kavga etmeyi sevmem deyip ki bu konuda bile konuşup ilişkiye başladık tutup bunu yapması. Yani anneye ablaya bağıran evlenince bana da bağırır siye düşünüyorum. Onlar da bana saygı duymaz eşin duymuyor el neden saysın diyorum. Siz büyük kumar oynamışsınız. Hiç korkmadınız mi?
Dediğiniz de doğru bana açıkça sana sinir oluyorum dedi. Benziyoruz.
Bilmiyorum ama bu ilişkide benim çok fazla sorunum var. Başka bir konum kilitlendi hatta derinlere dalınca kayboluyorum.
. Evlenince de diyor sen tek gezemezsin ablam annem olacak yanında diye.
Sana karışırlar giyimine filan ben ses etmem sen uğraşırsın diyen biri.
Ben de ne oldugunu anlamadm cok seviyodum napsa geri barisiyodum bi turlu kopamuodum o yokken daha kotu olyodum. Aciyimi alistim naptim bilmyorum bi yola gidiyodum ama sadece sevgi vardi akilla dusunmyodum.napsam sana batiyo deyincede bagriyodu ne bicim laf o diye kusuyodu dahada kiziyodu.ama herkes bir degilki icinizden nasio geliyosa oyle adim atin.ben kimsenin ayrilmasindan yana degilim herkes ayrilin diyoda tabi onlarda kotulugunuzu istemedigi icin soluyorlar.siz bi oturun elinizi kagit kalem alip bu kizinin artilarini eksilerini yazin hangisi daha agir basiyo ona gore gelecegi belki yardim eder ama iste yasamadan bilemiyoruz. Kotu diyosun iyi cikiuo kimi iyi davranyo alasiya kadar sonra kotu davranyo neyse Allah onu gostersin hakkinda hayirlisi olsun.iyi dusun oyle karar ver.sevgisini bi bak dusun ölç ne bileyim.sana evlende diyemem ayril da ditemem bu senin hayatin ama iyi dusun sonra pisman olma bu adamla hayat gecmez diyosan sen bilirsin
Valla net ayril bugun boyle davranan yarin neler yapar.Bir de anlasilan egosu var.Genelde ailesinin yaninda size bagiriyolar.Klasik turk erkegi.Ben ne dersem o olur.Ben ne istiyorsam onu yapacak.İpler benim elimde .Mesaji vermeye calisiyor.
Ha uyarmadan gecmeyim.Lutfen bunu ciddiye alin!!Bu tur insanlar ayrilmak isteyince egosu birden ortaya cikar ve ;O kim ki benden ayriliyor" moduna girip sinir kupune donerler.O zaman uzaklasirsiniz da zaten bir de sizden intikam almak icin size yapma etme deyip ozur dileyip siz kabul edince de burnunuzdan getirmeye calisan ya da sirf siz degil kendi ayrilmis olmak icin once sizden ozur dileyip bir kac gune seni birakiyorum diyen cesitleri vardir bunlarin aman dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?