Sürekli Bağıran Sinir Küpü Sözlü

balamir nickli üye nişanlıyken hiç kimsenin dediklerini dinlemedi gitti evlendi. onun yazdıklarını çok dikkate al bence. sonun ona benzemesin

Okuyayım. İnşallah. Allah kimseyi pişman etmesin. Evlilikte insan hayat arkadaşı arıyor. Sevgi, huzur istiyorum sadece. Kuru ekmek yeniyor da azar yenmiyor bir yaştan sonra.

Yani biraz empati yapın. Aşkı geçtim sevip saydığınız birine bağırabilir misiniz? Ya da mesela iş yerinde patrona bağırabilir misiniz? Hayır, çünkü bir geri dönüşü, bir bedeli olur. Sizi devamlı azarlayan birini özleyip arayabiliyorsanız, bu ilişkiyi devam ettirebiliyorsanız kusura bakmayın ama saygınlıktan uzaklaşıyorsunuz. Şaşıyorum nasıl izin veriyorsunuz nasıl kabul ediyorsunuz annenizden babanızdan görmemişsiniz el adamının stres topu olmuşsunuz. Hiç mi egonuz ne bileyim özsaygınız yok.

Ailem hiç istemedi ki. Söz yaptık babam kızımı veriyorum bile diyemedi. Ben karışmıyorum dedi sadece. Mutsuz olsan da Allah'ın yazısı diyorum bu saatten sonra dedi. Sustu.
Yazık; onlar da farķında demek. Fakat alin yazısı böyle bir şey değil ki. Sizinki bile bile ladese koşmak.
Yorumların tamamını okuyamadım belki cevaplamışsınızdir ama neden ayrılmak bir seçenek değıl?

İlerisinin nasıl olacağının sinyallerini veriyor, evlenince daha zor olacak, devam etmeyin size kötü davranan, psikolojik şiddet uygulayan biriyle.

Bak az once ben de buna benzer bir konu actim..senden farkim evliyim ve iki cocugum var..sakin sana verebilecegim en guzel tavsiye sakin ilerde degisir evlenince boyle olmaz deme...cok mutsuz oluyorsun cokk..yol yakinken evlilik kararini bir daha gozden gecir

Sözden nişandan dönmek kolay da evlilikten dönmek zor.Bikaç sayfa okudum ayrılman mantıklı.YaZık etme kendine.

Bazen eşlerimizle anlaşıp çevreyle ters düşüyoruz.Neler oluyor.Senin daha sözlünden başlamış iş

İnsan sevince kıyamıyor aslında. Biliyorum. Bırakın boş şeyleri canınızı da yaksa sözcükler düğüm oluyor susuyor insan. Yeter ki o üzülmesin kırılmasın diyorsunuz.
Bunları kabullendim işte. Gözümün önünde büyüyen bir yangın gibi. İzlemeye öyle dalmışım ki söndürmeyi unuttum.

Allah yardim etsin size de. Daha zor durumdasınız..

Olabilir tabii ki. İnsan kızar sinirlenir anlaşamaz vs. Benim derdim tek taraflı olması, sebepsiz olması, başkalarının yanında olması...

Bizdede oyle ablaya anneye bagryo benim.kac yilim aglayarak geçti evlendimde kurtuldum ama kotu seylerde yasayabilirdim bilemezdikki.kac zamandir anlastiniz biraz daha tani istersen ama iste nekadar tanisanda ayni eve girmeyince anlasilmyo insanlar kac yil anlasiyoda evlennce daha ay olmadan ayrilan olyo bu senin kaderinde varsa yasarsin yoksa yasamazsin.Allah iyilerle karsilastirsin mutlu etsin seni.benim ailemde hergun aglyon hergun kavga bu cocuktan eş olmaz sana diyolardi ama ben bisey anlamadan sanki kabustan uyandm.hagtada iki bukusalim diuoduk kavgayla ayrlyoduk hagtada 1 e dusurdul yine ayni aylarca gorusmuyoduk sonra gorusuyoduk yine ayni ama evlennce uzaklik kalmayinca rahatladk belki sende yakininda olursan iyi olur baksana yanndayken ses cikaramyomus sen onu duzeltirsin belki lafini dinletirsin.bende utanyodum herkesin icinde bagrma demekten aglamaktan rezilligemi yanayim sevip de uzulmektenmi her yaptigim batyodu her hareketim.batyodu yuruyusume bile sorun ediyodu smdi bi sorun yok şükür. Insallah dogru kisi bulur senide hayirli değilse uzak olsun gitsin senden insallah

Siz beraberken de oluyordu yani. Bizde yanyana ya da aynı evde iken sorun yok. 10 gün kadar beraber kaldık mesela. İlgili, sakin, huzurlu idi. O zaman da farkli konuda zorluyordu..

Şu anda benim kızdığım bu adamın ben el içinde kavga etmeyi sevmem deyip ki bu konuda bile konuşup ilişkiye başladık tutup bunu yapması. Yani anneye ablaya bağıran evlenince bana da bağırır siye düşünüyorum. Onlar da bana saygı duymaz eşin duymuyor el neden saysın diyorum. Siz büyük kumar oynamışsınız. Hiç korkmadınız mi?

Dediğiniz de doğru bana açıkça sana sinir oluyorum dedi. Benziyoruz.

Bilmiyorum ama bu ilişkide benim çok fazla sorunum var. Başka bir konum kilitlendi hatta derinlere dalınca kayboluyorum.

Ben de ne oldugunu anlamadm cok seviyodum napsa geri barisiyodum bi turlu kopamuodum o yokken daha kotu olyodum. Aciyimi alistim naptim bilmyorum bi yola gidiyodum ama sadece sevgi vardi akilla dusunmyodum.napsam sana batiyo deyincede bagriyodu ne bicim laf o diye kusuyodu dahada kiziyodu.ama herkes bir degilki icinizden nasio geliyosa oyle adim atin.ben kimsenin ayrilmasindan yana degilim herkes ayrilin diyoda tabi onlarda kotulugunuzu istemedigi icin soluyorlar.siz bi oturun elinizi kagit kalem alip bu kizinin artilarini eksilerini yazin hangisi daha agir basiyo ona gore gelecegi belki yardim eder ama iste yasamadan bilemiyoruz. Kotu diyosun iyi cikiuo kimi iyi davranyo alasiya kadar sonra kotu davranyo neyse Allah onu gostersin hakkinda hayirlisi olsun.iyi dusun oyle karar ver.sevgisini bi bak dusun ölç ne bileyim.sana evlende diyemem ayril da ditemem bu senin hayatin ama iyi dusun sonra pisman olma bu adamla hayat gecmez diyosan sen bilirsin

Valla net ayril bugun boyle davranan yarin neler yapar.Bir de anlasilan egosu var.Genelde ailesinin yaninda size bagiriyolar.Klasik turk erkegi.Ben ne dersem o olur.Ben ne istiyorsam onu yapacak.İpler benim elimde .Mesaji vermeye calisiyor.
Ha uyarmadan gecmeyim.Lutfen bunu ciddiye alin!!Bu tur insanlar ayrilmak isteyince egosu birden ortaya cikar ve ;O kim ki benden ayriliyor" moduna girip sinir kupune donerler.O zaman uzaklasirsiniz da zaten bir de sizden intikam almak icin size yapma etme deyip ozur dileyip siz kabul edince de burnunuzdan getirmeye calisan ya da sirf siz degil kendi ayrilmis olmak icin once sizden ozur dileyip bir kac gune seni birakiyorum diyen cesitleri vardir bunlarin aman dikkat.

Sevginize inanmışsınız demek ki. Allah mutlu etsin şu saatten sonra geçmişe bakılmaz.
Dediğinizi yaptım. Artı ve eksi konusunda çünkü ilişki ilerledikçe ben kendi benliğimi kaybetmişim. Bu insanla napiyorsun Beliş dedim.
Dün konuşmak için buluşacaktık beni takip etti. Yürüyüşüm komikmiş penguen gibi yürüyormuşum öyle dedi. Canım sıkıldı durduk yere

Evet öyle gerçekten doğru diyorsunuz. Beni bırakın bütün sülâlesini yönetiyor. Seviyor yani bunu.
Ayrılmayı kabul etmiyor kesinlikle. Arkadaşım takıntısısın onun diyor. Seninle evlenecek ki ailem onu istemediği için savaşı kazanacak. Ben her istediğimi alırım kafasında.
Bu da olmadi intihar ederimler başlıyor zaten. Psikolojik olarak sağlıklı biri değil. Beni de mahvetti, tüketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…