Sürekli beklenti içinde olan aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mekanları cennet olsun, nurlar içinde yatsın anne ve babanız. Ben de genç yaşta kaybettim ikisini. Acınızı biliyorum.

Meseleye gelirsek, yok artık yani. Hiç utanmaları da yok kesinlikle. İnsan, bir şey istemez annesiz babasız insandan, bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar. Ha bu da annesiz babasız insan acizdir demek değildir ama bir eli yağda bir eli balda da olsa, o insanın hayatı eksiktir. Ondan sorulur, yanında olmaya çalışılır. Ama siz asalakların içine düşmüşsünüz maalesef. Siz olmasanız nasıl devam ettireceklermiş hayatlarını? Koskoca insanlar size mi güvenmişler? Sizin gibi saflıkla, iyi niyeti birbirine karıştırmış insanlara çok kızıyorum, kendilerini kullandırdıkları için. Ne münasebet evinizden eşya almaları? Ağzım açık kaldı. Fazla yüz vermişsiniz, yüzsüzleşmişler, bu kadar basit.

Insanlarin maddi durumlari iyi olmayabilir ama bu geçici bir durumdur. Benim aileminde maddi durumu eskiden iyi değildi ama kimseye güvenipte oturup hadi bize yardim edin demedik hepimiz çaliştik babamin uyumadan 2. bi işe gittiğini hatirliyorum. Bu yaşadiginiz kullanilmaya dönüşmüş, kendi ailenizin rizkini başkalarina vermeyin. İçinizden geliyorsa yapin okadar. Eşiniz böyle bi durum yaşiyo olsa muhtemelen rahatsiz olurdunuz rahatsiz edici bi duruma dönüşmüş çünkü.

Başkaları için çok fazla kendinizden ödün vermeyin. Bu devrin insanı kader kıymet bilmez. Gidin ihtiyacı olan bir aileye yapın yardımlarınız, daha makbule geçer...

Siz de onlardan bir seyler istemeye baslayin. Boylece kurtulursunuz hic gelmezler

Canm annen babamın maddi durumu nasıl kardeşlerın kaç yaşlarında kz mı erkek mi çalışmıyorlar mı bunları desen ona göre bişey diyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…