- 5 Eylül 2019
- 105
- 53
- 13
- Konu Sahibi Kahvesever7
-
Yapmak zorunda değilsin, şimdiye kadar yaptıkların yeter bile. Bence mesafe koy, biliyorum kendini borçlu hissediyorsun ama insanlar en çok bu durumu kullanır. Artık evlenmişsin, kocama haksızlık oluyor de.Arkadaşlar bu dert değil sadece danışmak istedim. Annemi babamı kaybettim. Anne ve babamın kardeşlerinin yanında bulundum. Aile gibi davrandılar. Evliyim. Sürekli beklenti içinde oldular çok yardımda bulundum. Fakat beklenti senelerdir bitmiyor. Bunun üstüne doğru bir teşekkür bile almadım. Aksine sürekli beklenti ve bu benim görevim gibi davranıldı. Beni düzgünce aramazlar bile. Ben de bayadır maddi yardımı kestim. Arandığımda da hep bir şey istenir öyle diyim size. Sizce nasıl davranmalıyım?
Doğru söylüyorsunuz ben borçlu hissettiğim için de değil sevdiğim için yapıyordum. Ama anladım ki sürekli beklenti yordu beni.Yapmak zorunda değilsin, şimdiye kadar yaptıkların yeter bile. Bence mesafe koy, biliyorum kendini borçlu hissediyorsun ama insanlar en çok bu durumu kullanır. Artık evlenmişsin, kocama haksızlık oluyor de.
Neler istiyorlarki. Ivır zıvır mı yoksa maddi anlamda büyük şeyler mi
Evlerimiz yakın geldiklerinde evden eşya mesela. Küçük ama olsun. Üstüne borç. Böyle.Neler istiyorlarki. Ivır zıvır mı yoksa maddi anlamda büyük şeyler mi
vicdanen yor olsada biraz elini üstlerinden cekmelisinki, senin kiymetini bilsinler, sende onlarin gercek niyetlerini gör...Arkadaşlar bu dert değil sadece danışmak istedim. Annemi babamı kaybettim. Anne ve babamın kardeşlerinin yanında bulundum. Aile gibi davrandılar. Evliyim. Sürekli beklenti içinde oldular çok yardımda bulundum. Fakat beklenti senelerdir bitmiyor. Bunun üstüne doğru bir teşekkür bile almadım. Aksine sürekli beklenti ve bu benim görevim gibi davranıldı. Beni düzgünce aramazlar bile. Evlerimiz yakın sürekli gelip evden bir şeyler isterler. Her işlerine benim koşmamı beklerler. Ben de bayadır maddi yardımı kestim. Arandığımda da hep bir şey istenir öyle diyim size. Sizce nasıl davranmalıyım?
Eğer kullanıldığınızı hissediyorsanız vicdan yapmayın bence. Sonuçta nereye kadarEvlerimiz yakın geldiklerinde evden eşya mesela. Küçük ama olsun. Üstüne borç. Böyle.
Onlar büyütmedi. Anne babam büyüttü. Hatta maddi açıdan çok yardımda bulundular onlara. Kaybedince beli bi süre bulundum.Düşünceleri biz büyüttük oda bize yardım etmek zorunda ana fikir psikolojik baskı
Zaten yardım etmişsiniz zor durumda olsalar yine yardım edersiniz ama artık evlisiniz her istedikleri zaman yardım etmek zorunda değilsiniz
Durumları iyi değil. Anne babamın hatrına verdim.senin onlardan bişeyler istemen gerekirken onlar senden mi istiyor? hadi onlar istiyor da sen niye veriyorsun?
Çocukluk döneminde yanlarında kaldınız sizi büyüttüler de beklentileri var sandımOnlar büyütmedi. Anne babam büyüttü. Hatta maddi açıdan çok yardımda bulundular onlara. Kaybedince beli bi süre bulundum.
e heralde iyi davranacaklar. durumlarının iyi olup olmaması sizi ilgilendiren bişey değil ki ölene kadar besleyecek haliniz yok.Durumları iyi değil. Anne babamın hatrına verdim. Bir de annemi babamı kaybedince iyi davrandılar baya.
Durumları pek iyi değil. Ama istek bitmiyor. Hadi bitti diyelim teşekkür bile yok.Çocukluk döneminde yanlarında kaldınız sizi büyüttüle de beklentileri var sandım
Yardım için hiç bi zorunluluğun yok zor durumda olsalar belki
Onu verecek durumları yok ki.Ya dile getirmek istemem ama şimdiye kadar size çok destek verdim yüklü bi borcun altına girdim siz de bana destek verir misiniz bu süreçte bi 10 15 bin ne varsa yardım edin de bak nasıl kayboluyorlar ortadan
Başka kimseleri yokmu illaki sizden bekliyorlarDurumları pek iyi değil. Ama istek bitmiyor. Hadi bitti diyelim teşekkür bile yok.
Evet sormayın. Durumum iyi diye sanırım.Sizde bizde sıkıntıdayız ekonomik kriz var diye ağlayın ,devamlı beklenti içine anne baba girmesi hoş değilken amca dayı teyze hala bayağı abes ,
Versinler diye değil zatenOnu verecek durumları yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?