- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Aynı şekilde karttan alıyorum ve asgari ödüyorum hep aynı durum kendimi gereksiz borca sokuyorum.. şimdi de hiç küpem yok küpe alayım diyorum ama acil mi hayır değil..Ben de öyle kuduruk gibi alışveriş yapıyodum. Hem de nakit değil kredi kartı. Saçma sapan şeyler. Sonra kendime çeki düzen verdim yaz başından beri kendime bir şey almıyorum. Ciddi anlamda ihtiyacım yokken neden bu kriz ortamında abuk sabuk şeyler alayım ki.
Aldıkça alasın geliyorsa konu sahibi bir süre alma emin ol almadıkça almayasın gelecek. Kendimden biliyorum :))
İnşallah bende kurtulurum bu durumdan ya psikolojik rahatsızlık bu bencebende de vardı bu.hatta bir araya ödemekte zorlandım öyle alışverişe battım.şimdi kendimi dizginlemeye başladım tam alıcakken "buna gerçekten ihtiyacım var mı?" diye soruyorum her seferinde.bir 1-2 dk sorguluyorum.gerçekten acilen bu gerekiyor mu diye sorguluyorum.işe yarıyor artık.
Laflarım kulağına küpe olsun başka küpeye ihtiyacın yokAynı şekilde karttan alıyorum ve asgari ödüyorum hep aynı durum kendimi gereksiz borca sokuyorum.. şimdi de hiç küpem yok küpe alayım diyorum ama acil mi hayır değil..
Evet aynı benBen de aynı durumdayım sürekli biseyler alasim var hiç bisey almasam kitap alıyorum. Çarşıdan geliyorum alışveriş sitelerinde gezmeye devam ediyorum. Hastalık gibi
Çok haklısın yaa herşey ateş pahasıLaflarım kulağına küpe olsun başka küpeye ihtiyacın yokdevir harcama devri değil
Çok güzel instagram hesapları var, tutumlu olmaya para biriktirmeye teşvik eden gaza getiren. Ben onları takipteyim. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?