Sürekli birşeyler atıştırma isteği...

Henüz bebek küçük kilo verirsiniz

Ama su içmelisiniz gem yaz ve sıcak hem emzirme bem de kilolardan kurtulmak için

Marketten yarım litreliklerdenn şişe alın ve ger gün 6 tane için bardak ile içmek zor şişe île daha kolay

Maden suyu seviyorsanız onu da için

Ben bol bol yeşil çay nane çayı yapıp içiyorum canım bir şeyler istediğinde. Sıcak suyun içine limon sıkıyorum bir de. Zaten ekşiye bayılırım bol limon yiyorum. Limonun cildi beyazlattığını öğrendim az önce ondan mı acaba ben böyle beyazım diye düşünüyordum hatta.

Henüz bebek küçük kilo verirsiniz

Ama su içmelisiniz gem yaz ve sıcak hem emzirme bem de kilolardan kurtulmak için

Marketten yarım litreliklerdenn şişe alın ve ger gün 6 tane için bardak ile içmek zor şişe île daha kolay

Maden suyu seviyorsanız onu da için
Evet maden Suyunu epey severim :)

Ben bol bol yeşil çay nane çayı yapıp içiyorum canım bir şeyler istediğinde. Sıcak suyun içine limon sıkıyorum bir de. Zaten ekşiye bayılırım bol limon yiyorum. Limonun cildi beyazlattığını öğrendim az önce ondan mı acaba ben böyle beyazım diye düşünüyordum hatta.
Hamilelikten önce hergün yeşil çay içerdim 2 fincan kadar tadınıda çok severdim emzirirkende içilebilirmi acaba?

Kız gelin nerelerdesin sen?
Benim de karnım hep aç. Ama midem de bulanıyo ben napayım? Saat başı yemezsem midem bulanıyor. Yersem de bulanıyo :)
Ben ne yiyem?

Banlandim be gorumce :KK19::KK19:

Kavun, salatalik mideni bulandiriyor mu mesela? Bu ikilinin cogunlugu su zaten, bunlarda igrendirecek bir yan goremedim :KK70:

Yulaftan uzak dur o zaman derim zira tadi talas gibi :KK12: Tek basina yenmiyor , tatsiz tuzsuz.

Evde pismesinden kokudan miden bulaniyordur belki, disardan soyle :kk77: Hamur isi manti , borek, pogaca vb midem kotu oldugunda bana iyi gelir:KK58:

Hamilelikten önce hergün yeşil çay içerdim 2 fincan kadar tadınıda çok severdim emzirirkende içilebilirmi acaba?
Bu konuda fikrim yok. Yeşil çay bağışıklığı güçlendiriyor iyi bir şey ama hamilelikte içilmesi sakıncalı olabilir. Günde 2 bardaktan fazlası sağlıklı bir insana bile tavsiye edilmiyorsa etkilidir diye düşünüyorum. Doktora sormak gerek

Bu konuda fikrim yok. Yeşil çay bağışıklığı güçlendiriyor iyi bir şey ama hamilelikte içilmesi sakıncalı olabilir. Günde 2 bardaktan fazlası sağlıklı bir insana bile tavsiye edilmiyorsa etkilidir diye düşünüyorum. Doktora sormak gerek
Anladım , teşekkür ederim...

nane anne sütünü azaltır diye duydum etkilemedi mi sizi??

bu atıştırma isteği beni de sinir ediyo yaa zaten 4 kilo fazlam olmasına rağmen 10 kilo fazlaymış gibi duruyo :( 64 kiloyum 55 e düşmem lazım 1.57 boyum :(

Back
X