Yok artıkkYok durumlari kotu değil kizlar babam bize alisveris yapti mi onlara da yapar.Kendi aramizda boşuna ayri ev acip masraf yaptik diye konuşuyoruz.
Ayri tatile gitmelerini teklif ettik onu da kabul etmediler tatile de bizle geldiler. Dusunun yani durumu
Arkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.
Yeni evli insan niye sürekli sürekli kaynanasina gelir.Senin hic mi evinde isin olmaz.Yeni evlisin evinin bi tadini cikar başbaşa kal yani bu durum çok garibime gidiyor.
Kendi evlerinde kaldiklari sure en fazla 15 gündür.Eskiden yatmaya nadir de olsa evlerine giderlerdi.Simdi o da yok.Yazik annem sürekli ne yemek yapsam derdinde 3 kisi olsak bi kizartmayla bile aksam yemeği geciştirilebilir ama maalesef kesinlikle yediklerinde,ictiklerinde değilim ama yeni evli insanlarin sürekli bizde olmasini da garipsiyorum.Daha çok başbaşa kalma zamanları değil mi?
evd eyemek yapmak zor e birde bulasigi daginikligi topla sil supur bir cok is..
sizin evde hersey hazir tabii ki gelir..
bence daha fazla uzatmadan kirmadan sorunu halletmeye calisin..
mesela annen yemek yapmasin koyun onune bi kase corba yesinler...
yada annen mutfaga surekli cagirsin yardima.. sende yemekten sonra cekil odana sofrayi toplasin.. simartmayin cekinmeden soyleyin oda is yapsin..
Arkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.
Yeni evli insan niye sürekli sürekli kaynanasina gelir.Senin hic mi evinde isin olmaz.Yeni evlisin evinin bi tadini cikar başbaşa kal yani bu durum çok garibime gidiyor.
Kendi evlerinde kaldiklari sure en fazla 15 gündür.Eskiden yatmaya nadir de olsa evlerine giderlerdi.Simdi o da yok.Yazik annem sürekli ne yemek yapsam derdinde 3 kisi olsak bi kizartmayla bile aksam yemeği geciştirilebilir ama maalesef kesinlikle yediklerinde,ictiklerinde değilim ama yeni evli insanlarin sürekli bizde olmasini da garipsiyorum.Daha çok başbaşa kalma zamanları değil mi?
inanin oyle olmuyor...bulasik bisey degil iki tabak fazla ama asil sorun yemek yapmak.. iki kiisi fazla olunca yemek yapma ihtiyaci hissediyorsun.. sonucta gelin var gittimde yemek konmadi onume diyebilir..ya ben onu da düşündüm e altı üstü 2 kişiler ne bulaşığı ne temizliği dedim sonra. bir de ev hanımı. tuhaf geldi bana ailelerin ikisi de. normal de kv gelsin diye diretir gelin gelmek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?