surekli bizdeler

Ohoo zaman degisiyor:) benim eltim de kv ile bir oturmak icin cabaliyodu bi aralar:) KV ben onla anlasamam, beni ac birakir birkac gün sonrada sokaga atar, herkesin kapisi ayri olsun dedi:)

Ne gelinler var kök söktüren helal valla

yeni evlendikleri için maddi sıkıntıları olabilir mi? yakinen bildiğim insanlar var. Ödemeler vs o kadar sıkışmışlar ki evdeyseler aç kalıyorlarmış ancak ailelerin evine gittiklerinde yemek yiyebiliyorlarmış. tabi bunu çok uzun zaman sonra öğrendik.

Ay benimde boyle bi tanidigim vardi. Surekli kocasinin ailesine giderlerdi. Sonradan ogrendik ki meger evlerinde yatır varmış. Vallahi de aynen boyle oldu. Hatta kocası ısrar ediyodu gidelim diye. Adamın ödü patlıyomuş meğer yazık. Evlerinden korkuyo olmasınlar?

Kardeşinizin yaptığı ne ayıp !
Karısını götürüpyemek yedirirken iyiydi de annesinin ihtiyacı olduğunda niye yardımcı olmuyor

Ben de bu tipleri anlamam
Ayak belli yorgan belli
Yeni evliler için söylüyorum tabi yani bile bile altından kalkılmayacak yüke girmemeliler
Yemek takımını bir kaç ay sonra al mesela , hemen misafir gelmiyor ya , gelse bile mutfak masası , olmadı yer sofrası diye bir şey var

sze yansıtmasalarda abinz baskı yapıyodur. burda ewde yalnz kalmak isteypde anne aşkıyla yanp tutşan kocalar yüznden yalnz kalamayan bi sürü kadın var .
bide ewinz yakınsa buda etkilidr.

Benim kuzenim boyle evlendi coluk cocuga karisti herggun annesinde yemek cogu zaman gece yatiyada kalmak ekmek elden su golden yasiyorlar bu sene 3. Evini aldi.o almasin kim alsin hic bir seye para harcamiyorlar.
Annede olsa bence uyarmali biraz evinize alisin benimseyin diye.

Annesinin yemeğinden ayrılamayan erkekler var.. gelin de memnun demekki hazır yemek esi de memnun halinden.. huzur doludurlar.. annenize yazık ama.. hele bebek olunca hepten size yerlesirler..

Borclari falan yok arkadaşlar evlenirken herşeyi babam yapti.Evleri kira degil.Sadece gelinimizin babasinin borclari var onlari ödüyor.
Tatil parasini kim verdi diye soran arkadaş olmuş tabiki de babam verdi.

Bi kere davet ettiler yemeğe kizlar onda da basit yemekler yapti.Bi pilav yaptirmaya kalksin annem anne sen daha güzel yapiyorsun deyip siyrilmaya calisiyor.
Uyanık gelin aklınca işten kaytarıyor ben bu yaşıma kadar yapmışım bundan sonrada gelin elinden yemeklerimizi sen yapacak biz yiyeceğiz desin annen ve çekilsin köşesine otursun bakalım gelin hanım napacak ?

Yok hic misafirleri gelmez.

Borclari falan yok arkadaşlar evlenirken herşeyi babam yapti.Evleri kira degil.Sadece gelinimizin babasinin borclari var onlari ödüyor.
Abinizde mi kayınpederine veriyor parayı.

Annen yemek yapmasın, onlar gelince gel kızım birlikte hazırlayalım hastayım desin, yemek sonuda bulaşıkları yıkın üstüne kaçar.Allah başka dert vermesin.
Daha iyi bir tavsiye olamaz herhalde harika bir takdik. :)Kesinlikle konu sahibi bu yorumu dikkate almalısnz faydası olacaktır

[QUOTEbulca, post: 47569293, member: 124816"]Abinizde mi kayınpederine veriyor parayı.[/QUOTE]

Yok abim karismaz onun borcuna gelin ödüyor.

Konu sahibi abinizle aranız nasıl?Neden bunu oturup tatlı dille konuşmuyorsunuz ailecek?
Anne babanız oğlum başımızın üstünde yeriniz var ama hergün yemek yapmaktan yorulduk hem gelin de evine alışsın o da öğrensin falan diye güzellikle konuşsun.
Bence abi ısrarcı değil gelin hazırcı işine geliyor.
O nedenle abiyi bi uyarmak lazım ki o da karısını uyarsın yoksa çoook şikayet edersiniz bu gidişle.

Fakesin demek istiyorum
Kaynanamin tarif ettigi elalemin gelinini buldum

Sadece lezzetli yemek ve işten kaçmak için değil masraftan kaçmak için yapıyorlar gibi
Hele tatil olayı başka bir açıklama getirmiyor bence. yeni evliyken ne kadar iyi olursa olsun kim kv kp ve görümce ile tatile gitmek ister ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…