Ona küçük sürprizler yapın. Mesela boşanma tebligatı.Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım
Blöf yapıyor olabilir mi?Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım
Blöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum varBlöf yapıyor olabilir mi?
Çocuk var mı?Blöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum var
Hiç kafaya takma önceden.benim eşimde öyleydi her kavgamizda seni boşarim derdi ve ben çok üzülürdum ama bosayacagida yoktu yani bunlar onlara karşı köle olalım diye yapıyorlar hiç umursama söylediklerini ya öyle yada yanlış anlama gözü dışarda olmasın başka kadınlara özenipte öyle söylüyor olmasın çok dikkatli ol üzme kendini hiç umursama boşarsan boşa de zaten seni seviyorsa bir daha söylemez bosarim diyeMerhabalar,
aynen öyle ben de bunu yazcaktımBoşanmakla tehdit eden adama boşanma davası açma şoku...
Bence bunu yaşamayi hakediyor.
Kapının önüne konmak derken mecazi olarak mı söylediniz yoksa ciddi şekilde evden kovuluyor ama sonra o eve tekrar mı dönüyorsunuzMerhabalar,
Blöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum var
Hayır. Güvenip çocuk yapamadım ki. Sürekli tehdit sürekli..Çocuk var mı?
Gecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beniKapının önüne konmak derken mecazi olarak mı söylediniz yoksa ciddi şekilde evden kovuluyor ama sonra o eve tekrar mı dönüyorsunuz
Zamanla onu da yapacak belli ki, neyi bekliyorsunuz ki, çok mu seviyorsunuz, ya da onun sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuzGecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beni
Sonraki kavgada bu bosanma ile ilgili kısmı siz yapin yerse bosasin.Merhabalar,
Ve hâlâ boşanma davası açmadin bu adama. Neyi bekliyorsun?Gecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?