Sürekli boşanmakla tehdit

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım

Ona küçük sürprizler yapın. Mesela boşanma tebligatı.
Lafla olmaz icraatta böyle dökülür diye de not düş altına

Son düzenleme:
Blöf yapıyor olabilir mi?

Blöf yapıyor olabilir mi?
Blöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum var

Çocuk var mı?

Hiç kafaya takma önceden.benim eşimde öyleydi her kavgamizda seni boşarim derdi ve ben çok üzülürdum ama bosayacagida yoktu yani bunlar onlara karşı köle olalım diye yapıyorlar hiç umursama söylediklerini ya öyle yada yanlış anlama gözü dışarda olmasın başka kadınlara özenipte öyle söylüyor olmasın çok dikkatli ol üzme kendini hiç umursama boşarsan boşa de zaten seni seviyorsa bir daha söylemez bosarim diye

Kapının önüne konmak derken mecazi olarak mı söylediniz yoksa ciddi şekilde evden kovuluyor ama sonra o eve tekrar mı dönüyorsunuz

Çocuk yoksa koyun bavulu kapının önüne gitsin

Sonraki kavgada bu bosanma ile ilgili kısmı siz yapin yerse bosasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…