Sürekli boşanmakla tehdit

Aileniz ne tepki verdi ?
Umarım okkalı bir çıkış yapmışlardır...
Tedavi ol dediler. Sen de davranış bozukluğu var dediler git tedavi ol. Kadınlık konusuna gelince evet ama bizim kızımıza ne yaptın da severek evlenen kızımız bu hale geldi? Kendini gör dediler. Biz zorla evlendirmedik. Bir tohumu ekersin aylarca emek verirsin. Karşındaki karın. Yıpratmışsın iyice kızımızı dediler.

Boşayın sorana da evet hastayım deyin. Bir avuç insanın ileri geri konuşmasından bir şey olmaz. Ailenizin size destek olması lazım, olmuyorlarsa her aile kutsal değildir deyip kendinize başka bir hayat kuracaksınız. Biraz olsun kendinizi düşünün. Evlenirken "acaba düzelir mi" diye şüphe düşürenler düzelmiyor.

Benim eşimde 2 yıl öncesi böyleydi ufak bireyden tartışır boşanmaya getirirdi babasına kızıp bana boşicam seni bu adamı maf edicem demişligi var bende hep karşıma alıp konuştum sinirli anımda agzımdan çıktı dedi bende demiceksin bende sinirli oluyorum sana böyle bi laf kullanıyor muyum sana off bile demiyorum demiştim ondan sonra yine bi kavga sırasında seni boşarım dedi bende boşa bende kurtilim sende dedim odaya gittim neyim var neyim yok valize tıktım . Dedim babamı aricam git sen annenin evine ben gidene kadar gelme buraya babam gelip beni alsın sonra dedi seb git annemin evine ben dedim ben gitmem sej git filan sonra baya sinirli bagıra cagıra diyoruz bunları tabi ben herseyimi topladım yengemi aradım anlattım baktı ben ciddiyim durdurdu beni derdin ne filan diye açık açık. Konustum her seferinde boşanmaya getiriyorsun lafı ben artık yoruldum duymaktan canımın ne kadar yandıgını görmüyorsun ondan sonra baya uzun konustuk filan dahada demedi kavgalarımız bile yarım saat küs kalamıyor artık ne etki etti bilemiyorum

Ah iyi. Eğer eşine hak verselerdi çıldırırdım.
Dur tahmin edeyim. Onu suçladıkları ve sana arka çıktıkları için ailene kin güdüyor mu?

Çok konuştum inanın. Ben de, ailem de onun ailesi de çok.. huylu huyundan vazgeçmiyor. Evde elinde valiz diken üstünde bu kez ne zaman kovulucam diye bekleyen bir kadına dönüştüm. Bu halimle benden cinsellik bekliyor. Deliriyorum bu tavrına. Nasıl yapabilirim ki? O güveni senden görmediğim sürece nasıl nasıl?

Neden sizi böyle boşanmadan vuruyor? Böyle bir korkunuz mu var? ve ya aileniz, kimin kimsen yokmu?
Size böyle saygısızlık yapmasına izin vermeyin.

Boşanın neyı beklıosunuz ???

Neden sizi böyle boşanmadan vuruyor? Böyle bir korkunuz mu var? ve ya aileniz, kimin kimsen yokmu?
Size böyle saygısızlık yapmasına izin vermeyin.
Çok şükür bir ailem var. Bugüne kadar hep yapma etme dedim çünkü. Evlilik bu söylenmez böyle. Dövdü evdeydim sövdü sustum. Kapıyı çarpıp gitmedim hiç. Bundan cesaret aldı belki.

Bakın insan evlenmeden bazı şeyleri öngöremez evet, alışma süreci gerekir vs.ama bu esnada da her an konuyu boşanmaya getirmez ki. Eğer sürece alışma eğilimde olsaydı eşiniz birlikte üstesinden gelirdiniz zamanla taşlar yerine otururdu her evlilikte ilk zamanlar çalkantılı olabilir ama birlikte aşılır her şey. Sizde durum böyle olmamış eşinizin alışma düzelme gibi bir niyeti hiç olmamış ki devamlı sizi yıpratıp suçlayıp durmuş. Belki de sizi kaybetmeyeceğinden çok emin ondan bu rahatlığı. Belki kapının önüne de koysa gitmemeyeceğiniz duygusundan böyledir. Acaba bunu mu değiştirseniz

Siz ondan ne bekliyorsunuz daha bu evlilikte ? Beklentiniz kaldi mi? Hayattan beklentiniz yok mu peki neden kendinize boyle bir hayati layik goruyorsunuz?
Belki de gercekten bosanmak istiyordur sizi sevmiyordur ama ailesinden falan cekiniyordur. Tamam bosanalim deseniz ne der acaba

Çok şükür bir ailem var. Bugüne kadar hep yapma etme dedim çünkü. Evlilik bu söylenmez böyle. Dövdü evdeydim sövdü sustum. Kapıyı çarpıp gitmedim hiç. Bundan cesaret aldı belki.
Siz de bir insansınız, ve dünyaya bir kere geliyorsunuz, geçen zaman önümüzden gidiyor, hiçbir şey geri gelmeyecek, gerçekten böyle yaparak hayatınızı hiç değmeyen bir insana boyun eğerek mi geçirmeyi istiyorsunuz

Benim eşim hep sinirle dedi agır laflar kullanmadi kadınlik yapmadin filan gibi laflar kullanmadı ama biz evlendigimizde babası tarafından baya sıkıntılarımız oldu ikimizde çok yıprandık şuan gayet iyiyiz cok şükür . Ben iki kere gitmeye kalktım engel oldu tabi ilkinde sadece üstüme montu giyip evden çıkmak oldu oda apartman kapısından cevirdi ikincide aileme duyurunca ciddi oldugumun farkına vardı çünkü bunalmıştım bana 5 yada 6 kere kullanmıştı o lafı hatta kavga eder küserdi aynı evin icinde 1 hafta kadar konuşmazdı benle ama o günden sonra yarımsaat küs kalmıyor bana oturup konuşuyor eşinizi tartıp bicin evden uzaklasın tavrı ne olcak size karşı hakkınizda hayırlısı olsun inşallah

Böyle sürekli boşarım diyip evlilikleri laçkalaştırıyorlar.Çok mu kolaymış ha deyince boşanmakta sürekli sakız gibi ağızında bu adamın.Ya bu adama sıkı bi ayar vereceksin ya da böyle böyle seni soğutup boşanma davasını sen açacaksın gibi görünüyor

İlk yorumu yapan üyeye katılıyorum. Madem her kavgada istisnasız boşanma blöfü yapıyor ki aklı sıra gözünüzü korkutuyor. Davayı açardım. Sorarsa da " e boşanma diline pelesenk olmuştu, sana zahmet olmasın diye ben açtım." derdim. Kalsın böyle

Bilmiyorum hiç konuşmadık bu konuşmadan sonra
İçten içe güdüyor olabilir maalesef.
Kişiliği yatgın geldi bana çünkü.
Onlar sana destek çıkınca konuşmadiniz.
Eğer destek çıkmasalardı bunu ağzına sakız yapar sana kullanırdı.
Aileni takdir ettim. Sende dik dur kendini ezdirme.
Sen onunla mı varoldun ? Boşasa nolur ki ?
Kendi kaybeder. Zaten anladığım kadarı ile sakin ve sabırlı bir yapın var.
Cazgır biri olsaydı bunu boşardı çünkü.

Dövme sövme var canım bence sen biraz kafa dinle iyice düşün benim eşimin eli kalkmadı bana inan kalksaydı o gün geri adım atmazdım . Büyük konuşmak olmasında onada dedim bunu egerki bana bi tokat at hic düşünmem giderim beni aldattıgını duyim hata mata demem giderim dedim . benimde ailem arkamda ailem arkandaysa biraz kafa dinle bence

Yanlış birşey yazmadım ben sadece görüşümü bildirdim erkek milleti yani olabilir istemem hiç bir kadının böyle duruma düşmesini inşallah yoktur öyle birşey tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…