- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Yakınınızda arayın bence. Belli ki takıntılı biri.Günaydın hanımlar ben artık çok sıkıldım. Liseden beri hakkımda abuk sabuk dedikodular yayan biri var ama kim olduğunu tespit edemiyorum. Benim bu zamana kadar beş tane sevgilim oldu sadece ikisi ciddi manada bir şeydi diğerleri hep çocukluk ya da arkadaşlık mı ilişki mi belli bile olmayan max 1.5 ay sürmüş ilişkilerdi. Ama ne hikmetse eski sevgililerimden birini aldattığıma ve başka bir erkeğin evine gittiğime dair bir iftira ortaya atılmış. Zamanında bunun yüzünden çok başım ağrımıştı. En son sevgilimle de aniden ayrıldık sebep bile göstermedi olmadı yapamıyorum deyip durdu halbuki başlarda her şey güzeldi. Ben bu kişinin bu dedikoduyu duymuş olabileceğinden şüpheleniyorum. Çünkü eskiden bu konuyu konuşan iki üç kişiyle muhabbeti var gibi bir şey. Yakın değiller ama tanışıyorlar. Dedikodunun kaynağı kim asla bulamıyorum. Yıllardır böyle bir şey niye konuşulur onu da anlamıyorum baya baya başka sebepten kin güden biri bence. Bunu nasıl öğrenirim eski sevgiliye mi sorayım yoksa başka bir şey mi yapayım bilemedim. Cidden hayat kalitemi etkiliyor bu durum.
Çünkü sürekli bu konuyla ilgili sıkıntı yaşıyorum. Özellikle son sevgilimle alakalı olan şey kafama çok takıldıbence sen bu konuyu çok kafana takıyorsun
her konun bunun üstüne
Bu olayın geçmişi baya eski öteki olayla alakası yokE siz arkadaşıma kazık attım diyen kızsınız. Zaten hakettim diyordunuz. Tek çare şehir değiştirmeniz gibi.
Bu olay yıllardır var yani o konunun ah çıkması tarzı bir şey değilHer firavunun bir Musa'sı vardır. Çok güldüm bu konuya. Siz diğer insanlar hakkında konuşmayı bir bırakın da sonra şikayet edersiniz bu konularda.
Ne kadar cok konu aciyorsun ama anladigim kadaryla arkadas cevreni drgistrGünaydın hanımlar ben artık çok sıkıldım. Liseden beri hakkımda abuk sabuk dedikodular yayan biri var ama kim olduğunu tespit edemiyorum. Benim bu zamana kadar beş tane sevgilim oldu sadece ikisi ciddi manada bir şeydi diğerleri hep çocukluk ya da arkadaşlık mı ilişki mi belli bile olmayan max 1.5 ay sürmüş ilişkilerdi. Ama ne hikmetse eski sevgililerimden birini aldattığıma ve başka bir erkeğin evine gittiğime dair bir iftira ortaya atılmış. Zamanında bunun yüzünden çok başım ağrımıştı. En son sevgilimle de aniden ayrıldık sebep bile göstermedi olmadı yapamıyorum deyip durdu halbuki başlarda her şey güzeldi. Ben bu kişinin bu dedikoduyu duymuş olabileceğinden şüpheleniyorum. Çünkü eskiden bu konuyu konuşan iki üç kişiyle muhabbeti var gibi bir şey. Yakın değiller ama tanışıyorlar. Dedikodunun kaynağı kim asla bulamıyorum. Yıllardır böyle bir şey niye konuşulur onu da anlamıyorum baya baya başka sebepten kin güden biri bence. Bunu nasıl öğrenirim eski sevgiliye mi sorayım yoksa başka bir şey mi yapayım bilemedim. Cidden hayat kalitemi etkiliyor bu durum.
Çevreni ortamını değiştir. Aynı ortamdan birbirini tanıyan, ya da ortak arkadaşları olan kişilerle sevgili olma ve takılma. Bence en mantıklı çözüm budurGünaydın hanımlar ben artık çok sıkıldım. Liseden beri hakkımda abuk sabuk dedikodular yayan biri var ama kim olduğunu tespit edemiyorum. Benim bu zamana kadar beş tane sevgilim oldu sadece ikisi ciddi manada bir şeydi diğerleri hep çocukluk ya da arkadaşlık mı ilişki mi belli bile olmayan max 1.5 ay sürmüş ilişkilerdi. Ama ne hikmetse eski sevgililerimden birini aldattığıma ve başka bir erkeğin evine gittiğime dair bir iftira ortaya atılmış. Zamanında bunun yüzünden çok başım ağrımıştı. En son sevgilimle de aniden ayrıldık sebep bile göstermedi olmadı yapamıyorum deyip durdu halbuki başlarda her şey güzeldi. Ben bu kişinin bu dedikoduyu duymuş olabileceğinden şüpheleniyorum. Çünkü eskiden bu konuyu konuşan iki üç kişiyle muhabbeti var gibi bir şey. Yakın değiller ama tanışıyorlar. Dedikodunun kaynağı kim asla bulamıyorum. Yıllardır böyle bir şey niye konuşulur onu da anlamıyorum baya baya başka sebepten kin güden biri bence. Bunu nasıl öğrenirim eski sevgiliye mi sorayım yoksa başka bir şey mi yapayım bilemedim. Cidden hayat kalitemi etkiliyor bu durum.
Evet çevre aynı çünkü şehir çok büyük değil genç kesim birbirini tanıyorliseden beri aynı çevrede mi yaşıyorsunuz? sosyal medyada bile liseden 3-5 kişi ya var ya yok. nasıl o dedikodular günümüze geliyor anlamadım. bence siz takıntı yapmışsınız çünkü aynı konuyu daha önce de açmıştınız.
Konu sahibinin yaşı gençti sanırım.liseden beri aynı çevrede mi yaşıyorsunuz? sosyal medyada bile liseden 3-5 kişi ya var ya yok. nasıl o dedikodular günümüze geliyor anlamadım. bence siz takıntı yapmışsınız çünkü aynı konuyu daha önce de açmıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?