Surekli cis var hissi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nenze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nenze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
71
1
1
34
slmlar surekli cis var hissi neden olur cok ta susuyorum su cok iciyorum ve wc yolunu artik gitmekten biktim ve kesik kesik demeyeyim de yapiyorum ama idrar halen var gibi sonra hemen gidiyorum yanma yok benik gibi olan varmi yorumda beraber konusalim

Enfeksiyon diye biliyorum

slmlar surekli cis var hissi neden olur cok ta susuyorum su cok iciyorum ve wc yolunu artik gitmekten biktim ve kesik kesik demeyeyim de yapiyorum ama idrar halen var gibi sonra hemen gidiyorum yanma yok benik gibi olan varmi yorumda beraber konusalim
Bu şikayetim vardı artı enfeksiyon ve hpv çıktım lütfen doktora gidin hayatımda hiç böyle tuvalete gittiğim bir dönem olmamişti

Hpv bende de var suan onu yasiyorum sende ayriyeten ne enfensiyonu cikti

Mantar çıktı bende bide bişey daha ama önemli değildi vücutta bulunan bakteri çoğalmış hpv de var bide hepsi bir araya gelince vulva kısmı bile kıpkırmızı oldu İnan ki şok oldum senin durum nedir?

Sistit olmuşsunuz antibiyotik serum taktırın geçer

Antibiyotik florayı bozuyor ve üst üste sistit yapıyor bol su c yapan mersini ya da kızılcık tüketin

Bende sürekli idrara çıkıyorum artık dışarı çıkamaz oldum çok az olsa bile idrar hissi oluyor hayatımı olumsuz etkiliyor gece 2 3 defa uyandırıyor artık şu içmeye korkar oldum

Back
X