- Konu Sahibi obiviyante
-
Kimi çok abartıyor gerçekten.
Bende samimi gördüğüm insanlarla özellikle de annemle çok paylaşırım sıkıntılarımı ama artık bu konudaki paylaşımlarımı azaltmayı düşünüyorum.
Annem çok üzülüyor çünkü.
Birde ben bir problemi ne kadar konuşursam o gözümde o kadar büyüyor.
Bu arada alıntılanan mesajlarımın bildirimlerini alamıyorum, benzer problemi yaşayan var mı?
mesaj kutunu temizle :)
Selam hanımlar;
Evet konumuz bu.
Her konuşmanızda bir derdini anlatan; derdi, tasası, sıkıntısı hiç bitmeyen, anlattıkça anlatan insanlarla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Böyle insanların sosyal hayattaki konumu nedir sizce?
Seviyorum sizleri, hadi fikirlerimizi paylaşalım...
PC: Olur olmaz şeyleri değil, gerçekten kafasına taktığı şeyleri paylaşıyor elemanımız...
Herkes çok iyi bir dinleyici olduğumu söyler gelir dertlerini bana anlatır bazen sadece dinlerim bazen çözüm önerileri sunarım .
Ama ben derdimi anlatmam kimseye çünkü benim kadar içten dinleyen birini henüz bulamadım .
Sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım ben o tarz insanlara zaman zaman bende sinir olurum .
Sanki koca dünyada bir tek kendisi var kendi dertleri var her fırsatta sana anlatır ama bir kez gelip sormaz sen nasılsın diye .
Sen derdini anlatmayıncada insanlar seni dertsiz zannediyor garip bir durum ya .
dinlerim bende
mesela bır tanıdıgım vardı tek derdi iş yerındekı ınsanlardı. gına gelmişti artık. işi gücü oradakılerdı
o tarz dertlerı dınlemeyı sevmıyorum
sureklı aynı şeyleri dinlemeyı sevmıyorum. gitsin o düşük çenesiyle başkalarının ruhunu öldürsünler böylelerı
amin. insanız işteAllah kimseye aşamayacağı dert vermesin. Ama çok dertlenmekte bir yerde isyan etmekmiş gibi geliyor bana...
amin. insanız işte
doğamızda var :) isyan misyan, napalım allah affetsın
Herkes çok iyi bir dinleyici olduğumu söyler gelir dertlerini bana anlatır bazen sadece dinlerim bazen çözüm önerileri sunarım .
Ama ben derdimi anlatmam kimseye çünkü benim kadar içten dinleyen birini henüz bulamadım .
Sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım ben o tarz insanlara zaman zaman bende sinir olurum .
Sanki koca dünyada bir tek kendisi var kendi dertleri var her fırsatta sana anlatır ama bir kez gelip sormaz sen nasılsın diye .
Sen derdini anlatmayıncada insanlar seni dertsiz zannediyor garip bir durum ya .
Nerdeyse ayni seyleri yazmisizSanirim ruh ikizimi buldum...
Anamm sende mi sagocusunSenin yorumlarında bana çok tanıdık ve yakın ve Sago hayırlısı bakalım
Ayyyykizlar bu benimmm..bir yerimagrisin..bir hastalik belirtisi olsun.en az on kisiye anlatirimm.ama korktugumdann.teselli aradigimdannn...ben evhamliyim.hemen en kotusunu dusunuyorum.danistigim kisiler daha duzgun bakiyolarvolaylara.daha dogru cevaplar veriyorlar..bu yuzdenn...offff..kotumuyummm.ama ole her oturmada sorunumu anlatiyimm.sikintimi..yoookkk.sadece aciliyet durumlarinda boleyim
Anamm sende mi sagocusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?