Sürekli derdini anlatan insan modeli...

Hic rahatsız olmam.
derdini dinlerim.yardimci olmaya calisirim.rahatlamasi icin elimden geleni yaparim.
bir cesit Güzin abla gibiyim sanirim.onlari dinleyip yardimci olmaktan yuksunmem.mantik insani oldugumdan cokta yardimci olmuslugum vardir hani:).

Aynen canım
dediğim gibi derdini anlat ama her yaşadığın olayı da dertmiş gibi anlatma..Yoksa arkadaşlığın dostluğun ne önemi var dostluk derdini anlatıp bi nebze rahatlamak için çareler üretmek için..Ama her şeyi anlatıp hem insanları sıkarsın hem de dediğin gibi anlattıkca gözünde büyüyeceğinden paranoyak olursun git gide..

Bu arada alıntılanan mesajlarımın bildirimlerini alamıyorum, benzer problemi yaşayan var mı?

Birden aklima şu geldi.. Sizlede size derdini anlatanlardan dert yaniyorsunuz.bu ne yaman paradoks

sorun dinlemek benim işim :) o yüzden dinlerim saatlerce hem de ama bazen olur olmadık şeyleri dert eden insanları dinlemeye de tahammülüm kalmıyor.gerçi bazen ben de sürekli dert yanan mutsuz biri olabiliyorum.acaba çevremdekiler o zamanlarda ne düşünüyor merak ettim şimdi

Kişiliği hep bunalımlı olan tipler dışında hepimizin zaman zaman böyle olduğunu düşünüyorum.Geçici dönemlerde..O sebepteeen böyle insanlar çok sıkıcı bunaltıcı deyip yorumlamam bu insanlar ayrıca geçici dönemi geçince çok güzel dost olurlar eet

dinlerim bende
mesela bır tanıdıgım vardı tek derdi iş yerındekı ınsanlardı. gına gelmişti artık. işi gücü oradakılerdı
o tarz dertlerı dınlemeyı sevmıyorum
sureklı aynı şeyleri dinlemeyı sevmıyorum. gitsin o düşük çenesiyle başkalarının ruhunu öldürsünler böylelerı

Asla rahatsız olmam sonuna kadar dinlerim. Neden rahatsız olayım ki? Büyük ya da küçük bir derdi varsa bana da dinlemek, akıl vermek, yardımcı olmak düşer.

Herkes çok iyi bir dinleyici olduğumu söyler gelir dertlerini bana anlatır bazen sadece dinlerim bazen çözüm önerileri sunarım .
Ama ben derdimi anlatmam kimseye çünkü benim kadar içten dinleyen birini henüz bulamadım .

Sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım ben o tarz insanlara zaman zaman bende sinir olurum .
Sanki koca dünyada bir tek kendisi var kendi dertleri var her fırsatta sana anlatır ama bir kez gelip sormaz sen nasılsın diye .
Sen derdini anlatmayıncada insanlar seni dertsiz zannediyor garip bir durum ya .

İyi bir dinleyici olmak gerçekten sabır istiyor. Ben bu tip insanları çok takdir ediyorum. Benim için bazen çok zor olabiliyor...

Allah kimseye aşamayacağı dert vermesin. Ama çok dertlenmekte bir yerde isyan etmekmiş gibi geliyor bana ...

amin. insanız işte
doğamızda var :) isyan misyan, napalım allah affetsın

Öyle...

Ben eskiden çok takılır, her şeyi dert ederdim. Son zamanlarda bir şeyler oldu bana.

Sadece elimden geleni ve yapmam gerekeni yapıyorum. Gerisi de çok umurumda olmuyor zaten elinde olmayan şeylere ne kadar müdahale edebilirsin ki?

Nerdeyse ayni seyleri yazmisiz Sanirim ruh ikizimi buldum...

Ayyyykizlar bu benimmm..bir yerimagrisin..bir hastalik belirtisi olsun.en az on kisiye anlatirimm.ama korktugumdann.teselli aradigimdannn...ben evhamliyim.hemen en kotusunu dusunuyorum.danistigim kisiler daha duzgun bakiyolarvolaylara.daha dogru cevaplar veriyorlar..bu yuzdenn...offff..kotumuyummm.ama ole her oturmada sorunumu anlatiyimm.sikintimi..yoookkk.sadece aciliyet durumlarinda boleyim

Bence senin durumun öyle değil konu sahibinin anlatmak istediği daha farklı .

Anamm sende mi sagocusun

Geç tanıdım keşfetmeye çalışıyorum kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…