- Konu Sahibi obiviyante
-
Selam hanımlar;
Evet konumuz bu.
Her konuşmanızda bir derdini anlatan; derdi, tasası, sıkıntısı hiç bitmeyen, anlattıkça anlatan insanlarla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Böyle insanların sosyal hayattaki konumu nedir sizce?
Seviyorum sizleri, hadi fikirlerimizi paylaşalım...
PC: Olur olmaz şeyleri değil, gerçekten kafasına taktığı şeyleri paylaşıyor elemanımız...
Ben dert dinlemeyi severim eğer karşımdakine bir faydam olacaksa çözüm önerileri sunarım ama sanırım sizin söylemek istediğiniz karşısındakini dinlemeden sürekli kendi sorunlarını anlatan size fırsat vermeyen insan tipi böylelerinden uzak durmak lazım böyle bir arkadaşım vardı sürekli erkek arkadaşlarıyla ilgili sorunlarını anlatırdı ama sürekli ve çok konuşurdu sen derdini anlatmaya kalk lafı tıkardı ağzıma yine kendi sorunlarını anlatmaya devam ederdi bu bir süre sonra bıkkınlık yaratıyor insandaöyle insanlarla araya mesafe koymak lazım bence
Nickini biliyorum, demek ki surekli bir derdim varda yorum yaziyosun. Buralarda takilan birinin bundan yakinmasi ilginc geldi
Kınamaktan Allah'a sığınırım ama ben hoşlanmıyorum sürekli kendi anlatsın, kendini anlatsın tiplerinden... Bu insanlar genelde dinlemeyi de pek bilmezler.
Bir bunlardan hoşlanmam, bir de soru üstüne soru soranlar çok itici gelir.r.
Kk da bir suru bolum varken bdv ye ugramayi eksik etmeyen insanlarin "amaaan ne dinlicem, basimi agritamam, hic hoslanmam" tarzindaki yazilarini da ben anlamiyorum...
Konu sahibi,
Biri sizinle derdini paylasiyorsa bence size deger verdigindendir,
Ayrica empati yapacaginiza inandigindan ve onerilerinize akliniza guvendigindendir...
Eger her onune gelene anlatiyor benimle alakasi yok diyorsaniz o zaman o kisinin cok bunaldigini ve paylasma ihtiyaci duydugunu anlamak gerek bence.
Iliskiyi kesecegimiz kotulugunu gordugumuz biri degilse derdi olan tanidiklarin yaninda olmak arkadasligin geregi degil mi zaten?
Oyleyse o kisi ile gorusmekte neden israr ediyorsun demezler mi?
Olumsuz bir dusunceniz varsa bunu insanlarin yuzune soyleyin ki hem abartili davranislari varsa belki farketmelerini saglarsiniz hem de onlar kim dost kim degil anlamis olurlar.
Uzerinize alinmayin sahsiniza soylemiyorum
fakat benim de en hoslanmadigim insan modeli yuzune gulup arkandan konusan insan modeli.
Sorun olarak gorulecekse asil boyle kisilerden uzaklasmak lazim...
O zaman BDV' de takılmamak lazımmış arkadaşım, baksana bazı arkadaşların yazdıklarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?