- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
En uyuz oldugum insan modeli herhalde
Her seferinde bi yeri agrir yok annesiyle kavga eder kocasiyla tartisir hep bi atraksiyon pesinde
Mizmizlar
Selam hanımlar;
Evet konumuz bu.
Her konuşmanızda bir derdini anlatan; derdi, tasası, sıkıntısı hiç bitmeyen, anlattıkça anlatan insanlarla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Böyle insanların sosyal hayattaki konumu nedir sizce?
Seviyorum sizleri, hadi fikirlerimizi paylaşalım...
PC: Olur olmaz şeyleri değil, gerçekten kafasına taktığı şeyleri paylaşıyor elemanımız...
Ara sıra olur elbette, ben her dem dertlenen tiplerden bahsediyorumBen bu ara tamda bu tip biriyim ama herkese değil nazım kime geçiyorsa misal eşim annem kardeşim kendimi toplayamıyorum
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Öyle değil mi? Peki bir arkadaşınla bir araya geldiğinizde neler konuşmak, nasıl vakit geçirmek istersin mesela?
Selam hanımlar;
Evet konumuz bu.
Her konuşmanızda bir derdini anlatan; derdi, tasası, sıkıntısı hiç bitmeyen, anlattıkça anlatan insanlarla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Böyle insanların sosyal hayattaki konumu nedir sizce?
PC: Olur olmaz şeyleri değil, gerçekten kafasına taktığı şeyleri paylaşıyor elemanımız...
Selam hanımlar;
Evet konumuz bu.
Allah dert vermesin arkadaşlar ,kiminin hem ailesi düzgün değil hem eşi hem eşinin ailesi hem işi düzgün değil..neresinden tutsa elinde kalıyor. Dert anlatmak bir insanı rahatlatır ..
Sürekli dert anlatan insanın ya sürekli derdi oluyorsa ne olacak. .olmuyormu oluyor. O insanlar için buraya niye konu açlır anlamadım en son konuyu açman gerekn yere hemde Bir derdim var a açmak? Ne diyelim hep beraber ay tiksiniyoruz dert dinlemek istemiyoruz anlatmasınlar ya bu ne .. falan mı diyelim.. ve eminimki kimse derdim olsa da anlatsam demez..
Allah dert vermesin arkadaşlar ,kiminin hem ailesi düzgün değil hem eşi hem eşinin ailesi hem işi düzgün değil..neresinden tutsa elinde kalıyor. Dert anlatmak bir insanı rahatlatır ..
Sürekli dert anlatan insanın ya sürekli derdi oluyorsa ne olacak. .olmuyormu oluyor. O insanlar için buraya niye konu açlır anlamadım en son konuyu açman gerekn yere hemde Bir derdim var a açmak? Ne diyelim hep beraber ay tiksiniyoruz dert dinlemek istemiyoruz anlatmasınlar ya bu ne .. falan mı diyelim.. ve eminimki kimse derdim olsa da anlatsam demez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?