Sürekli derdini anlatan insan modeli...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.368
4.371
198
Selam hanımlar;

Evet konumuz bu.

Her konuşmanızda bir derdini anlatan; derdi, tasası, sıkıntısı hiç bitmeyen, anlattıkça anlatan insanlarla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Böyle insanların sosyal hayattaki konumu nedir sizce?

Seviyorum sizleri , hadi fikirlerimizi paylaşalım...

PC: Olur olmaz şeyleri değil, gerçekten kafasına taktığı şeyleri paylaşıyor elemanımız...

Birer cümlede olsa yazın olur mu? Gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorummm

En uyuz oldugum insan modeli herhalde
Her seferinde bi yeri agrir yok annesiyle kavga eder kocasiyla tartisir hep bi atraksiyon pesinde
Mizmizlar

Öyle değil mi? Peki bir arkadaşınla bir araya geldiğinizde neler konuşmak, nasıl vakit geçirmek istersin mesela?

Ben bu ara tamda bu tip biriyim ama herkese değil nazım kime geçiyorsa misal eşim annem kardeşim kendimi toplayamıyorum

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Ben pek kötü düşünmüyorum bu kişiler hakkında.
Gerçekten kafasına taktığı şeyleri paylaşıyorsa, paylaşmak istediğinden, kendi baş edemediğindendir.
Hoş görmek lazım biraz.
Ama öyle otu çöpü anlatan ay dün de şu oldu bugün buna canım sıkıldı, diye olur olmaz her şeyi anlatan insan gördüm mü direk topukluyorum.

Benim de pek hoşnut olmadığım bir durum. Her ortamda her dakika dert dinlemek bir süre sonra can sıkıcı hale geliyor. Hepimiz derdimizi zaman zaman yakınımızdaki kişilere anlatırız ama "zaman zaman"... Bir de anlatırken "acaba karşımdaki sıkılmış mıdır?" diye düşünerek anlatmak gerekiyor.

Ben bu ara tamda bu tip biriyim ama herkese değil nazım kime geçiyorsa misal eşim annem kardeşim kendimi toplayamıyorum

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Ara sıra olur elbette, ben her dem dertlenen tiplerden bahsediyorum ...

Öyle değil mi? Peki bir arkadaşınla bir araya geldiğinizde neler konuşmak, nasıl vakit geçirmek istersin mesela?

Yani dert tabiki dinlenir arkadassin sonucta ama bu kadarida fazla
Mesela uzun zamandir konusmadigim gorusmedigim bi arkadasimsa ben yokken neler olmus bitmis onlari duymak isterim
Zaten cok cok yakin olmadigim arkadaslarimla bulusmaktan cekiniyorum hatta bulusmuyorum okulda filan gorustugumuz yeter cunku bu sefer beni sıkıyo o muhabbet
Yakin arkadasim yanimda otururken bile mutlu oldugum icin illaki gulup eglenicek birseyler buluruz :))))

Kaçılası uzak durulası tipler
O kadar boş vakitleri var ki neyle doldursunlar bilemiyorlar
Şansımdan her gittiğim yer de 2 tane bulur beni
Açık açık sorun dinlemekten hoşlanmadığımı belirtirim kestirir atarım
lakin bu arada zaten sinirlerim iyice gerilmiş olur

sürekli dertlenen insanlar bir süre sonra umursanmaz oluyor.amannn her zaman ki hali deniyor

Yeri geldiğinde dertleşilir elbet ama sürekli bir negatif enerji söz konusuysa atmosferime sokmam

Belli ki senin derdin böyle arkadaşlara sahip olman. Hepimizin etrafında böyle insanlar var sanırım. Ama dozunda bırakmak lazım. Bir süre sonra çok çok sıkıcı oluyor. Müsaade etse arada bir kaç kelime de biz konuşsak süper olur. Ama anlatır dururlar. Sen de dinler durursun.

Allah dert vermesin arkadaşlar ,kiminin hem ailesi düzgün değil hem eşi hem eşinin ailesi hem işi düzgün değil..neresinden tutsa elinde kalıyor. Dert anlatmak bir insanı rahatlatır ..
Sürekli dert anlatan insanın ya sürekli derdi oluyorsa ne olacak. .olmuyormu oluyor. O insanlar için buraya niye konu açlır anlamadım en son konuyu açman gerekn yere hemde Bir derdim var a açmak? Ne diyelim hep beraber ay tiksiniyoruz dert dinlemek istemiyoruz anlatmasınlar ya bu ne .. falan mı diyelim.. ve eminimki kimse derdim olsa da anlatsam demez..

Ben mesela derdimi öyle kolay kolay kimseye açmam, ama adamını bulduysam da her şeyi dökerim Yani karşımda güvendiğim, iyi bir dinleyici ve samimi bi arkadaşım varsa anlatırım içimdekileri.

Ama bu dert anlatma işinin boyutu karşındakini sıkmaya bunaltmaya başlayan bir hal almışsa derdini anlatan da dinleyen de bi fayda görmez o konuşmadan.
Bi de benim böyle bi arkadaşım olsa yani her buluşup oturduğumuzda kendinden bahseden, kendi dertlerinden başka bişey düşünmeyen bir arkadaşım olsa onla görüşmeye ayaklarımı sürüye sürüye giderdim. Muhabbet dediğin karşılıklı olur

Negatif degilimdir ama her derdimi ben de sadece nisanlima anlatirim bu mizmizlik mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani biraz hayata pozitif bakmak gerek bence açıkcası herşeyden dertlenen şikeyet eden insanlardan hoşlanmıyorum , bu tip insanlar yaşamaktan zevk almıyormuş gibi geliyo bana

Canım bence sorun dert dinlemek değil de paylaşımın tek taraflı olması. Yani karşılıklı sohbet şeklinde olsa kimse sıkılmaz sanırım. Ama bazen insanlar hep kendileri konuşmak istiyorlar. Bir sor yahu sen nasılsın diye. Bencillik etmemek lazım diyorum ben.

Son düzenleme:
sürekli kendi dertlerini anlatıp anlatıp karşısındakinin de belki sorunları oldugunu düşünemeyen, kendini hayatın merkezinde gören insanlarımız hakkında pek olumlu değilim maalesef.

Bilmem, sence ne maksatla açmış olabilirim ben bu konuyu ? Acaba benim derdim de sürekli dert dinlemek olabilir mi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…