- 12 Temmuz 2018
- 99
- 80
- 38
- Konu Sahibi summerwine88
-
Sitem edin son üç haftadır bi es vermeni bekliyorum benim kırığı anlatıcam da deyin,yakın arkadasınızsa sitem kabul eder bence ilişkinizBaşlık da ironik oldu biraz ama neyse :) Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. Çok fazla ortak noktamız var kendisiyle. Birlikte zaman geçirmekten keyif alıyoruz. Aynı mesleği yapıyoruz. Genel anlamda kafa dengiyiz diyebilirim. Yalnız beni son zamanlarda rahatsız eden bir özelliği olduğunu farkettim. Sürekli kendi dertlerinden bahsediyor ama bana hiç nasıl olduğumu sormuyor. Mesela son bir yıldır konuştuğumuz tek konu onun erkek arkadaşıyla yaşadığı sorunlar. Her seferinde onu can kulağıyla dinliyorum. Kendimce önerilerde bulunuyorum. Anlattıklarını önemsiyorum hatta kendime dert ediyorum diyebilirim.
3 Hafta önce flört ettiğim bir erkekle görüşmeyi kestim. Bunu arkadaşıma telefonda tam anlatıyordum ki kapı çaldı, telefonu kapatmak zorunda kaldım. O günden sonra defalarca konuşmamıza rağmen bir kere bile bu konu hakkında soru sormadı. Ben olsam 30 kere sorardım. O sormayınca ben de anlatmıyorum haliyle. Bir de bazen kendi dertlerimi anlatmaya başlıyorum, konu dönüp dolaşıp yine kendisine geliyor. Gösterdiğim kadar ilgi göremiyorum kısacası.
Benimle benzer sorunlar yaşayan var mı aranızda? Bu insan hep böyle değildi. Sonradan böyle oldu. İşin kötü tarafı onu kaybetmek istemiyorum. Ama bir o kadar da rahatsız oluyorum bu tavrından. Sizce ne yapmalı?
Nasıl belli etsem onu düşünüyorum. İyice elime yüzüme bulaştırırım, haklıyken haksız durumuna düşerim diye korkuyorum.Güzin abla bile bu işi parayla yapıyor
Hiç çekilmez ya rahatsızlığınızı beli edin
Açıkça konuşmak benim de aklıma geliyor. Ama ben söyledikten sonra beni dinleyecekse hiç dinlemesin daha iyi diyorum bazen de. Bilemedim :/Benim de aynı şekilde bir arkadaşım vardı anlatır dururdu. Anlatsam dinlemezdi. Baktım sıkılmaya başlıyorum aramadım sormadım. Size böyle yapınyapım deniyorum ama hayat yeteri kadar zorken enerjimi tüketen insanlara tahammül edemiyorum. Sizde bu durumu açıkça konuşmayı deneyin
Aynen öyle.Malesef benimde böyle arkadaşlarım var , tamam dinle dinle nereye kadar , bence bu insanlar ne var ne yoksa anlatıp içindeki negatif enerjiyi atmak için uğraşıyor . Anlatıyor rahatliyorlar, bizde şişiyoruz.
Sitem edin son üç haftadır bi es vermeni bekliyorum benim kırığı anlatıcam da deyin,yakın arkadasınızsa sitem kabul eder bence ilişkiniz[/QUOTE
Öyle yapsam dinler muhtemelen ama cevap olarak "boşver yaa, olur öyle" diyecektir .
Belki de dediğiniz gibi mizaçlar farklı. Ben biri sormadıkça derdimi anlatamam mesela. Bi de biraz karşı tarafın düşünmesi gerekmez mi?Ben çok bunaldığım zamanlarda biri birşey sorunca hemen dökülüverdiğimi farkettim. Yakın buluyormusum ki anlatıyormuşum ama farkına Varınca artık üstünkörü cevaplayıp geçiyorum.
Belki arkadaşınizda öyledir.
Siz de söyleyin anlatın ihtiyacım var konuşmaya anlatmaya beni dinlermisin sana ihtiyacım var rahatlamak istiyorum demek bu kadar zor olmamalı.
Tabi ki ama mesela ben birine birşey sorduğumda ağzından cımbızla laf veriyorsa sıkılıp sormuyorum bi yerden sonra. Ben seni kendime yakın görüyorum ki anlatıyorum peki sen benden niye gizliyorsun gibi düşünüyorum.Belki de dediğiniz gibi mizaçlar farklı. Ben biri sormadıkça derdimi anlatamam mesela. Bi de biraz karşı tarafın düşünmesi gerekmez mi?
Tıpkısının aynısı :)) Konuşsa da tek diyeceği şey "boşver, takma kafana".Çok benzer bir arkadaşım da benim var :)) vakit geçirmekten çok keyif alıyorum ama beni dinlemiyor yani bariz dinlemiyor.
Mesela bir şey anlatıyorum:) sonra bambaşka bir şey söylüyor mesela ya işte onlarla konuşurken şöyle oldu böyle üzüldüm öyleyken böyle böyle oldu vs vs söylediği tek şey bi dk arabanın anahtarını aldım mı?? Şu geçen kim?? Şunu tanıyor muyuz??? Şuna nolmuştu??
Bunları yapmasa cümle kurarken cümlenin ortasına gelmeden hıı hıııı hııııııııı hııı neyse evet.
Hayır lafı gereksiz uzatmam, sürekli dert anlatmam. Ama bariz dinlemiyor kız beni ve huyu bu. Çok sevdiğim içinde tersleyemiyorum öyle geçiyor.
Ağzımdan cımbızla laf almıyor. Sorsa anlatacağım zaten. Sormuyor bile. Aslında evet, onun gibi davranmak lazım ama yapamıyorum işte. Daha iki saat önce aradı, bir ton dert dinledim yine :))Tabi ki ama mesela ben birine birşey sorduğumda ağzından cımbızla laf veriyorsa sıkılıp sormuyorum bi yerden sonra. Ben seni kendime yakın görüyorum ki anlatıyorum peki sen benden niye gizliyorsun gibi düşünüyorum.
Yada sıkıntımın arasında inanın farkına bile varmiyorum sorup sormadığmin. Belkide takıntılı ruh hali . Yok çıkamıyorum işin içinden diyorsanız da o anlatmadan siz başlayın sözünü kesmeye Çalıştıkça defalarca tekrarlayın o an konuştuğunuz seyi hatasının farkına varacaktr
Ama benimki bazen şey diyor bir şey anlatıyordun :)))) unutma kötü biri değil ben o yüzden biraz görmezden geliyorum ama şunu fark ettim diğer arkadaşlarıyla biraz ötelenmiş biri yani susturulmuş. Gücü bana yetiyor :))Tıpkısının aynısı :)) Konuşsa da tek diyeceği şey "boşver, takma kafana".
Seninki bayağı duyarlıymış aslında. Birşey anlattığını biliyor ama ne anlattığını bilmiyor :))) Evet kötü biri değil, böyle olunca insan daha da zorlanıyor hayatından çıkarmak konusunda.Ama benimki bazen şey diyor bir şey anlatıyordun :)))) unutma kötü biri değil ben o yüzden biraz görmezden geliyorum ama şunu fark ettim diğer arkadaşlarıyla biraz ötelenmiş biri yani susturulmuş. Gücü bana yetiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?