- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Konuştuğum kişi ve emojilerden öte gidemiyor ben soruyorum ama onda tık yok sadece gülücük işareti koyuyor.Kötü anlatmışsını. Kim emoji atıyor? Bu kadar sinirinizi bozuyorsa görğşmeyin.
Zaman kaybı birisi direk engel ve herkesi bu kadar kafaniza takmayın bence. Belki karşınızdaki kişi sadece egleniyordur insanlarlaKonuştuğum kişi ve emojilerden öte gidemiyor ben soruyorum ama onda tık yok sadece gülücük işareti koyuyor.
Evet.İnternetten mi tanıştınız
: )Konuştuğum kişi ve emojilerden öte gidemiyor ben soruyorum ama onda tık yok sadece gülücük işareti koyuyor.
Ondan da bahsetti geçmişini açtı bende ipler o olaydan sonra koptu.Ağzımı mı yokladı emin değilim.amacı tanımak ve ilişki değil de bir şekilde beraber olup kullanıp geçmek olabilir. cinsellikten bahsetseniz bülbül gibi şakır eminim.
bence yol verin gitsin.
Ondan da bahsetti geçmişini açtı bende ipler o olaydan sonra koptu.Ağzımı mı yokladı emin değilim.
Yüzyüze buluşmayı başka şeye yoruyor bende ne alaka dedimTanımak icin sorular sormuyorsa yol ver ben yuz yuze tanışmaya bırakıyor diye dusunmustum baktim bulustugumuzda da hep kendini anlatti.Adamin sonradan niyeti kotu oldugu da ortaya cikti engelledim.Kendini hic yorma bence tanımaya calisma gibi bir niyetin yoksa bb de engelle geç
Güldüm kusura bakmaYaz tatilinde bir sokak muzisyeniyle tanismistim. Ruya gibi birkac gun geçirdik, gitar caldik sokaklarda (o caldi ben mutlu mutlu anin tadini çıkardım)
Donuste numarami verdim
Bin pisman oldum. Keske hic vermeseydim de adami hep romantik gitaci yaz flörtum diye hatirlasaydim. Adam resmen kasitli yapar gibi birlesik yazilan de leri ayiriyor,ayri yazilanlari birleştiriyor, z yerine s diyor. Mesela " ösledim göslerini" iyyy
inanilmayacak kadar cok emoji atardi. En normal cümlenin sonuna bile salak salak emojiler atardi. Aglayan suratlar,kalpli gozler... bir de cnm , gzllk falan diye kisaltirdi.
Gercekten seni anliyorum konu sahibi
Gonder gitsin.
Neye yoruyor kiz merak ettim.Bunun senin tanimaya niyeti yok kuzum bak bu konuda tecrübe geçirdim bulusunca bile benim ki gibi olup hep kendini anlatarak seni bunaltabilir.Yol ver.Yüzyüze buluşmayı başka şeye yoruyor bende ne alaka dedim
Sordum ya dedi bildiği tek şey kız apatında kaldığım,yaşım,bölümüm bir de sevdiğim sanatçı.
Bel altına yoruyor sanki her yüz yüze görüşen bir şeyler yaşıyormuş.Kıs erkek buluşuyormuş sonra eve gidiyormuş anlarsın işte.Saçma sapan şeyler.Neye yoruyor kiz merak ettim.Bunun senin tanimaya niyeti yok kuzum bak bu konuda tecrübe geçirdim bulusunca bile benim ki gibi olup hep kendini anlatarak seni bunaltabilir.Yol ver.
Bi cacık olmaz bu ilişkiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?