Sürekli emoji atan erkek iticiliği?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Tanışma safhasındayız ve konuşmamız günaydın, nasılsın ve ne yapıyorsunla geçiyor birde ilk günden canımlı cicimli moda girdiği için aramıza soğukluk girmişti ancak hala aynı davranışları sergiliyor kaç günlük tanıyorsun da aşkım canım diyorsun dedim geçiştirilmeyle dolu cevap aldım bugün de kafam attı alakalı alakasız emoji gönderdim Hayır kızlar ben mi yanlış düşünüyorum en utangaç erkek de olsa kızı tanımak için sorular sormaz mı?

Kötü anlatmışsını. Kim emoji atıyor? Bu kadar sinirinizi bozuyorsa görğşmeyin.
Konuştuğum kişi ve emojilerden öte gidemiyor ben soruyorum ama onda tık yok sadece gülücük işareti koyuyor.

amacı tanımak ve ilişki değil de bir şekilde beraber olup kullanıp geçmek olabilir. cinsellikten bahsetseniz bülbül gibi şakır eminim.

bence yol verin gitsin.
Ondan da bahsetti geçmişini açtı bende ipler o olaydan sonra koptu.Ağzımı mı yokladı emin değilim.

Tanımak icin sorular sormuyorsa yol ver ben yuz yuze tanışmaya bırakıyor diye dusunmustum baktim bulustugumuzda da hep kendini anlatti.Adamin sonradan niyeti kotu oldugu da ortaya cikti engelledim.Kendini hic yorma bence tanımaya calisma gibi bir niyetin yoksa bb de engelle geç

Yaz tatilinde bir sokak muzisyeniyle tanismistim. Ruya gibi birkac gun geçirdik, gitar caldik sokaklarda (o caldi ben mutlu mutlu anin tadini çıkardım)
Donuste numarami verdim
Bin pisman oldum. Keske hic vermeseydim de adami hep romantik gitaci yaz flörtum diye hatirlasaydim. Adam resmen kasitli yapar gibi birlesik yazilan de leri ayiriyor,ayri yazilanlari birleştiriyor, z yerine s diyor. Mesela " ösledim göslerini" iyyy
inanilmayacak kadar cok emoji atardi. En normal cümlenin sonuna bile salak salak emojiler atardi. Aglayan suratlar,kalpli gozler... bir de cnm , gzllk falan diye kisaltirdi.
Gercekten seni anliyorum konu sahibi
Gonder gitsin.

Yüzyüze buluşmayı başka şeye yoruyor bende ne alaka dedim
Sordum ya dedi bildiği tek şey kız apatında kaldığım,yaşım,bölümüm bir de sevdiğim sanatçı.

Güldüm kusura bakma

Yüzyüze buluşmayı başka şeye yoruyor bende ne alaka dedim
Sordum ya dedi bildiği tek şey kız apatında kaldığım,yaşım,bölümüm bir de sevdiğim sanatçı.
Neye yoruyor kiz merak ettim.Bunun senin tanimaya niyeti yok kuzum bak bu konuda tecrübe geçirdim bulusunca bile benim ki gibi olup hep kendini anlatarak seni bunaltabilir.Yol ver.

Neye yoruyor kiz merak ettim.Bunun senin tanimaya niyeti yok kuzum bak bu konuda tecrübe geçirdim bulusunca bile benim ki gibi olup hep kendini anlatarak seni bunaltabilir.Yol ver.
Bel altına yoruyor sanki her yüz yüze görüşen bir şeyler yaşıyormuş.Kıs erkek buluşuyormuş sonra eve gidiyormuş anlarsın işte.Saçma sapan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…