- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.611
- 898
HAY Allah bu yorumunuzu soyle okumusum : Kutsi demis ki....
Bende diyorum Kutsi ne alaka o birsey dese ne olur ? Sarkici degil mi sonucta bize ne ki Kutsi den.... cok guldum vallhi
HAY Allah bu yorumunuzu soyle okumusum : Kutsi demis ki....
Bende diyorum Kutsi ne alaka o birsey dese ne olur ? Sarkici degil mi sonucta bize ne ki Kutsi den.... cok guldum vallhi
baslıkta yazdığım ıcın yazma geregı duymadım bı sız anlamamışsınız:)
anlamamak? Anlatmaya üşeniyorsunuz, neyse bayram öncesi polemiğe giremeyeceğim.
cok ıstedıgımız seyler bazen nıye olmaz
Seni benden iyi kimse anlayamaz heralde :) Her şey kader,kısmet biliyorum,bekle acele etme zamanı vardır diyorum ama olmuyor,çevrendeki arkadaşlarının hepsi evli hatta çocukları olunca vede sürekli düğün davetiyeleri gelince ya da sürekli sende bişey yok mu?,seni isteyen yok mu? demelerine ne demeli ki?İnsan takmak istemese bile takmak zorunda kalıyor,psikolojik baskı uyguluyorlar resmen...Sanki bakkalda,markette satılıyorda biz almıyoruz ... sanki çok hoşumuza gidiyor bu tarz cümleleri duymak,yapacak bişey yok,olmayınca oluyor yaniii,beklemekten başka çare de yok
ben eşimi internette ki bir evlilik sitesi sayesinde tanıdım
eğer karşı değilseniz bu tarz şeylere ilgilenin derim..
Cevreyi gectim ben zaten, kendim kotu hissediyorum. Evlenenler, nisan yapanlar derken benim hayatimda hicbir gelisme yok. Haydi bunlari da gectim, her aksam evimde yalniz oturuyorum, hafta sonlari genelde yanlizim...yani insan bir noktada kadere isyan ediyor artik.
Cevreyi gectim ben zaten, kendim kotu hissediyorum. Evlenenler, nisan yapanlar derken benim hayatimda hicbir gelisme yok. Haydi bunlari da gectim, her aksam evimde yalniz oturuyorum, hafta sonlari genelde yanlizim...yani insan bir noktada kadere isyan ediyor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?