sureklı evlılıkle ılgılı konu acıyorum dualarım neden olmuyor

Neden olup neden olmadığını yalnızca Allah bilir. Ben hep "Allah'ım gönlümüzden geçeni bizim için hayırlısı kıl, hayırlı olanı da bizlere tez zamanda nasip et." diye bitiririm duamı.

HAY Allah bu yorumunuzu soyle okumusum : Kutsi demis ki....
Bende diyorum Kutsi ne alaka o birsey dese ne olur ? Sarkici degil mi sonucta bize ne ki Kutsi den.... cok guldum vallhi

Haklısınız göz yanıltması olmuş..
Düzelttim..

baslıkta yazdığım ıcın yazma geregı duymadım bı sız anlamamışsınız:)

Anlamamak? Anlatmaya üşeniyorsunuz, neyse bayram öncesi polemiğe giremeyeceğim.

demek zamanı daha gelmedi.herşeyden hayırlısını iste mutlaka birgün gelip kısmetin seni bulacaktır.

ben eşimi internette ki bir evlilik sitesi sayesinde tanıdım

eğer karşı değilseniz bu tarz şeylere ilgilenin derim..

Kişi en çok istediği şeyle imtihan edilirmiş diye bir söz okumuştum bir yerlerde..
İnşallah yanlış hatırlamıyorumdur:)
Allah gönlünüze göre versin.
Bende bekarım. 25ten sonra bozdum niyeti.
Aralıkta 30 olacağım. Abuk sabuk bir ilişki yaşadım. Evliliğin ucundan döndüm.
O zamanlar deli gibi dua ederdim evlenmek için.
Ama öyle böyle değil. Hergüne ayrı bir dua, ayet, zikir, namaz..
Sonrası.. evlenmek için öldüğüm adam beni terketti.
şimdi yeni biriyle beraberim. Nasipte varsa evleneceğiz inşallah.

Şimdi anlıyorum geçmişteki bazı dilek ve dualarımın neden gerçekleşmediğini.
Ve inanın şükrediyorum kabul olmayan dualarıma.
Sizin içinde böyle bir durumdur belki..
İnanarak dua etmeye devam edin.
İnşallah vakti zamanı geldiğinde hayırlıyla yaşarşınız duanızı:)

Seni benden iyi kimse anlayamaz heralde :) Her şey kader,kısmet biliyorum,bekle acele etme zamanı vardır diyorum ama olmuyor,çevrendeki arkadaşlarının hepsi evli hatta çocukları olunca vede sürekli düğün davetiyeleri gelince ya da sürekli sende bişey yok mu?,seni isteyen yok mu? demelerine ne demeli ki?İnsan takmak istemese bile takmak zorunda kalıyor,psikolojik baskı uyguluyorlar resmen...Sanki bakkalda,markette satılıyorda biz almıyoruz ... sanki çok hoşumuza gidiyor bu tarz cümleleri duymak,yapacak bişey yok,olmayınca oluyor yaniii,beklemekten başka çare de yok

belki evlendiğinde çok ama çok mutsuz olacaktın.. huzursuz olacaktın..

karşıdan bal çok tatlı görünürmüş sizinki de o hesap..

olmuyorsa vardır bir hayır. evlenip mutsuz olacağına bekar ol mutlu ol.

Zaman zaman görüyorum evlenmemiş olmakla ilgili konular, hayatın bir döneminde herkes düşmüştür bu endişeye ancak çok da takmamaya çalışın; kimi evlilikle imtihanda kimi yalnızlıkla, Allah C.C cümlemize hayırlı ömür versin, imtihanları verip gideceğiz. Her zaman için hayırlısı diye dua edin, geç kaldım diye de endişelenmeyin, inanın dünyada her şey vakti geldiğinde oluyor.

Cevreyi gectim ben zaten, kendim kotu hissediyorum. Evlenenler, nisan yapanlar derken benim hayatimda hicbir gelisme yok. Haydi bunlari da gectim, her aksam evimde yalniz oturuyorum, hafta sonlari genelde yanlizim...yani insan bir noktada kadere isyan ediyor artik.

herseyi hayirlisi neyse o olsun bizim komsumuzun kizi 34 yasinda evlendi masallah cok mutlu bir evliligi var

ben eşimi internette ki bir evlilik sitesi sayesinde tanıdım

eğer karşı değilseniz bu tarz şeylere ilgilenin derim..

hangi site ozelden bana yazabilirmisiniz kuzenimde uye olmak istiyor ama guvenilir olup olmadigi konusunda kararsiz

Al benden de o kadar , Alayına isyan yani :) Çalışıyorum,işim var fenada sayılmam ama tık yok,böyle bişey olmaz,Rahibe Terasa gibiyim yani durumum o kadar vahimmmm :) benden küçükler evlendi,büyükler zaten evli,insan içten içe çok üzülüyor,Allah bundan büyük dert,bela,tasa vermesin ama herkesin derdi kendine büyük işte

1) nasip değildir
2) hayırlı değildir
3) daha iyi bir kısmetin vardır
4) zamanı değildir​

allah bazen kullarına istediklerini vermezmiş bunun 2 nedeni varmış birincisi dediğim gibi hayırlı değildir ikinciside zamanı değildir daha zamanı vardır isyan etmemek lazım

Canım yalnız kalmamaya çalışsan, kendine bir hobi edinsen (fotoğrafçılık olabilir) Hem yeni yeni insanlarla tanışmış olursun hem de evli de olsa bekar da olsa, hep evde hep evde insan bunalır. Arkadaşlar duaların kabulünü çok güzel açıklamış. Ona bir şey eklemeyeceğim.

Zamanında biriyle evlenmeyi çok istemiştim o zaman 19 yaşındaydım üstünden 4 yıl geçti
Okulum bitsin onla olayım diye ne dualar ettim ne namazlar kıldım
Olmadı
Ama iyi ki de olmadı hem çok gençtim hem de onun kusurlarını görmek istememişim
Bazen hayr bildiklerimizde diretiyoruz yani ne şerri olabilir mutlu olunacak bir şey diyoruz
Ama gerçekten sonradan fark ediyoruz o hikmeti

Mesela bende atanmayı çok istiyorum. Çalışmayı istemenin nesi şer dimi?
Halbuki gittiğim yerde mutsuz olma, başıma kötü bir şey gelme ihtimali de var

Belki karşınıza biri çıkacak ve iyi ki beklemişim diyeceksiniz
Hiç belli olmaz

evlenip ne yapcan ah kafam ah keske omurboyu bekar yasasaydim da evlenmeseydim. evlilikte bir b....k yok hic uzulme kaybettigin hicbirsey yok.

Herseyin hayirlisi olsun. bak bende otuz yasimi gectim ve evlenmedim daha. nisanliyim insallah hayirli bi evlilik yapmayi bekliyoruz. bende yirmili yaslardayken dua edip dururdum. ama simdi diyoru.ki iyikide olmadi.cunku bu zamana kadar bi rahatsizligim vardi iyilestim.bicok kursa gittim. arapca ingilizce ogrendim. yemek dikis kursuna gittim. evlendigimde hayatimi kolaylastircak ne varsa ogrendim. olgunlastim. herseyin hayrlisi olsun. allah bizden daha bilgili. onun ilmi o kadar geniski. o daha iyi bilir guzelim. bide es aramanin bi yolu var. evlenmek istedigini insanlara belirt. allah sana yakisikli olgun birini nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…