bi 7. De ben yaşadığım deneyimle ekleyeyim o zaman. Sadece seviyodur ve evlenmek istiyodur gerçekten.1) Dedesinden kalan mirası alabilmesi için 3 ay içinde evlenmesi gerekiyordur.
2) Annesinin 3 aylık ömrü kalmıştır, bir an evvel mürüvvetini göstermek istiyordur.
3) Kendisinin 3 aylık ömrü kalmıştır, gitmeden yapacağı 100 şeyin arasında birine aşık olup evlenmek vardır.
4) Yaşı geçiyordur, bir an evvel evlenip çocuk yapmak istiyordur. Bunun için de şahıs ayırt etmeksiniz nefes alan her canlıda şansını deneyecek kadar evlilik delisinin tekidir.
5) İlk 4 maddeyi yemeyip buraya kadar okuduysan eğer, zaten sen biliyorsun cevabı. Niyetinin ciddi olduğunu gözüne sokup, bir şeyler yaşamayı ümit ediyordur zavallıca. Sen nasılsa evleneceğiz deyip güveneceksin ona, sonrası malum.
6) Olmayacak iş değil, tercihlerini gizleyecek bir paravan arıyor olabilir. Artık karşılaşılan bir durum bu. Anne babanın gözünü boyamak için birini harcamaktan çekinmeyen erkekciklerle karşılaşıyoruz.
Yukarıdaki 6 ihtimalden başka bir şey yok herhalde, sizce var mı kızlar? Varsa söyleyiverin ekleyelim.
E sen bakma o zaman kardeş, ne diyeyim yani?Hayatımıza giren her erkeğe böyle mi bakmalıyız? Bu kişi için söylemiyorum herhangi bir sebeple tanıştığımız biri de şu yukarıdaki maddelerdeki amacı taşıyabilir. Herkes bu kadar kötüyse kimse kimseyle görüşmesin o zaman. Merak ediyorum normal insanlar neye göre seri manyak olmadığına karar verip evleniyor :) biz kadınlar olarak güvenmiyorsak zaten kimse de o güveni veremez.
Ek olarak ailesi uzakta yaşıyor bizde zaten farklı şehirdeyiz. Olayı cinselliğe bağlamak istemiyorum ama o konuda mümkün değil
Temkinli olmak gerekir diyorum. Dünya değişti artık, değiştiren de insanlar oldu evet. Öyle ki bir şey fazla iyiyse korkar olduk.bi 7. De ben yaşadığım deneyimle ekleyeyim o zaman. Sadece seviyodur ve evlenmek istiyodur gerçekten.
Haksızsın demiyorum elbette dünyanın binbir türlü hali var dün tanıştık bugün evlilik olayı değil hemen evlenme imkanı kendisini yırtsada yok benim okulum var onun iş durumu var kısmet. Belkide ben konuyu yanlış anlattım. Sadece merak ettim yıllardır yalnız yaşadığından mı evlilik amacı yoksa nedir inan gururum falan okşanmadı aksine ben korkuyorum evliliktenE sen bakma o zaman kardeş, ne diyeyim yani?
Bu herkesin kötü olduğu manasına gelmiyor, fakat yeni tanıştığı biriyle direkt evlilik mevzuusuna giren birinin normal olmadığı manasına geliyor. Sana göre normalse niye sordun ki o zaman?
Normal bir erkek, aşk arayabilir evet, ama daha aşk olayına bile giremeden evlilik olayına girmeye çalışıyorsa şüphelidir bu durum. Adam sana birbirimizi tanıyalım, flört edelim demeden bir bismillah demeden düğünden girmişevlilikten çıkmış. Bu senin gururunu mu okşadı bilemem ama dikkatli ol derim.
Geçenlerde biri bir konu açmıştı, bir tanıdığının oğlu alelacele bir kızla nişanlanmış. Meğer çocuk hiv kapmış, kıza söylememişler falan bir sürü mesele vardı. Sen şimdi vay efendim insanlıktı, herkesi kötü mü görüyoruz diyorsun, duygusallıktan dem vuruyorsun da dünya o kadar da temiz bir yer değil artık.
Ya benim bir erkek arkadaşım da evlenelim diye ölüyordu. Sebebi de aile düzeni olmadığı için bir aile kurmaktı. Fakat o benim sevgilimdi, yeni tanışmış değildik. Kısmet onla olmadı ama, tanıdığım için niyetinden emin olmuştum. Fakat ben evlenmek istemediğim için olmamıştı.Haksızsın demiyorum elbette dünyanın binbir türlü hali var dün tanıştık bugün evlilik olayı değil hemen evlenme imkanı kendisini yırtsada yok benim okulum var onun iş durumu var kısmet. Belkide ben konuyu yanlış anlattım. Sadece merak ettim yıllardır yalnız yaşadığından mı evlilik amacı yoksa nedir inan gururum falan okşanmadı aksine ben korkuyorum evlilikten
temkinli olmak güvenmemek anlamına gelmemeli ama. Sadece kör kör yaşamamalı ilişkiyi. Bi beklentisi olduğunu görsem ayrılırdım mesela.Temkinli olmak gerekir diyorum. Dünya değişti artık, değiştiren de insanlar oldu evet. Öyle ki bir şey fazla iyiyse korkar olduk.
Şimdi cesur olup güvenelim mi diyeyim ya gerçekten kötüyse ne olacak? Bir espri var ya hani, şey de çıkabilir diyorlar. Ha işte çıkarsa ne olacak? O yüzden birazcık emin olmak gerekir, romantik komedi filminde yaşamıyoruz.
Tamam ben de aynı şeyi söylüyorum, gözünü açsın öyle beklesin demek istedim. Yol ver hemen demedim zaten. Herkes şanslı olamıyor. İnsanlar bazen yeni tanıştıkları kişilerden önemli şeyleri gizlerler, her şeyi söylemezler zamanla anlaşılır. Benim demek istediğim buydu.temkinli olmak güvenmemek anlamına gelmemeli ama. Sadece kör kör yaşamamalı ilişkiyi. Bi beklentisi olduğunu görsem ayrılırdım mesela.
Mantıklı konuşuyor olaylara seviyeli yaklaşıyor bu gibi halleri ciddiymiş gibi geliyor ama bilmiyorum ben ciddi bir ilişki ister miyim çünkü henüz okulum bitmedi ben çalışıp bir süre keyfini çıkarmak istiyorum bununla devam ederse il değilikliği vs bir sürü durum ortaya çıkıyorYa benim bir erkek arkadaşım da evlenelim diye ölüyordu. Sebebi de aile düzeni olmadığı için bir aile kurmaktı. Fakat o benim sevgilimdi, yeni tanışmış değildik. Kısmet onla olmadı ama, tanıdığım için niyetinden emin olmuştum. Fakat ben evlenmek istemediğim için olmamıştı.
Hoşlanıyorsan dene biraz, tanı, sen de niyetini anlamaya çalış. Hemen bırak demedim zaten.
Evet var işi mühendis. Ailesinden ayrı tek yaşıyor bir düzeni olsun istiyormuş bu saatten sonra hayatıma gelişigüzel kimseyi almam herşeyi zamanında yaşamak isterim diyorBu erkegin isi gucu var mi? Olgun mantikli biri mi?
Adam aile hayatini duzenli yasamayi seviyodur eger teklifinde ciddiyse.
Kadinlari kandirmak icin evlilikten bahseden erkeklerde yok degil.
Ama bu adam durust biriyse bi dusunun derim bi hıyarın elinde oyuncak olmaktansa ciddi bi adamla bir seyler paylasmak daha keyifli.
Bir şey diyeyim mi aynı ben de böyleydim. Okul bitmemişti, şehir değişikliğiydi, sonra benim evliliğe hazır olmamamdı derken yaklaşık 6 ay oyalamıştım nişan için. Sonra baktı ki benim niyetim yok, beni terk etti. 3 ay sonra da evlendi.Mantıklı konuşuyor olaylara seviyeli yaklaşıyor bu gibi halleri ciddiymiş gibi geliyor ama bilmiyorum ben ciddi bir ilişki ister miyim çünkü henüz okulum bitmedi ben çalışıp bir süre keyfini çıkarmak istiyorum bununla devam ederse il değilikliği vs bir sürü durum ortaya çıkıyor
Adam kafaya koymuş demekki evliliği. Senle yada başkasıyla. Ciddiymiş yani.Bir şey diyeyim mi aynı ben de böyleydim. Okul bitmemişti, şehir değişikliğiydi, sonra benim evliliğe hazır olmamamdı derken yaklaşık 6 ay oyalamıştım nişan için. Sonra baktı ki benim niyetim yok, beni terk etti. 3 ay sonra da evlendi.
Ciddiyet değil bence olay. Seçici olmamakla alakalı. Herhangi biriyle evlenebilme durumu, şahıs fark etmiyor. Bence kötü bir durum, beni ürküttü yani. İyi ki evet dememişim dedim. Baksana evet desem, benim de bir özelliğim olmayacakmış. Benden öncekiler hayır dediği için evlenmiş olacaktım. Çok acı değil mi?Adam kafaya koymuş demekki evliliği. Senle yada başkasıyla. Ciddiymiş yani.
Fikirleriniz neler sizce bir erkek yeni tanıştığı bir kadınla neden hep evlilik konuşur?
Hic evlilik lafini acmamasindan iyidir..Evet var işi mühendis. Ailesinden ayrı tek yaşıyor bir düzeni olsun istiyormuş bu saatten sonra hayatıma gelişigüzel kimseyi almam herşeyi zamanında yaşamak isterim diyor
Bende açıkçası gelmişim 25 yaşıma birşeye başlarsam ciddi düşünerek başlarım sanırım buda o kafadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?