Sürekli evlilikten bahseden erkek??

bi 7. De ben yaşadığım deneyimle ekleyeyim o zaman. Sadece seviyodur ve evlenmek istiyodur gerçekten.

eğer yeni tanıştıysanız kanmayın. böylesi evlilik lafıyla kandırmaya çalışır. bu tipler ben evliliğe hazır hissetmiyorumculardan daha tehlikelidir

E sen bakma o zaman kardeş, ne diyeyim yani?
Bu herkesin kötü olduğu manasına gelmiyor, fakat yeni tanıştığı biriyle direkt evlilik mevzuusuna giren birinin normal olmadığı manasına geliyor. Sana göre normalse niye sordun ki o zaman?
Normal bir erkek, aşk arayabilir evet, ama daha aşk olayına bile giremeden evlilik olayına girmeye çalışıyorsa şüphelidir bu durum. Adam sana birbirimizi tanıyalım, flört edelim demeden bir bismillah demeden düğünden girmiş evlilikten çıkmış. Bu senin gururunu mu okşadı bilemem ama dikkatli ol derim.
Geçenlerde biri bir konu açmıştı, bir tanıdığının oğlu alelacele bir kızla nişanlanmış. Meğer çocuk hiv kapmış, kıza söylememişler falan bir sürü mesele vardı. Sen şimdi vay efendim insanlıktı, herkesi kötü mü görüyoruz diyorsun, duygusallıktan dem vuruyorsun da dünya o kadar da temiz bir yer değil artık.

bi 7. De ben yaşadığım deneyimle ekleyeyim o zaman. Sadece seviyodur ve evlenmek istiyodur gerçekten.
Temkinli olmak gerekir diyorum. Dünya değişti artık, değiştiren de insanlar oldu evet. Öyle ki bir şey fazla iyiyse korkar olduk.
Şimdi cesur olup güvenelim mi diyeyim ya gerçekten kötüyse ne olacak? Bir espri var ya hani, şey de çıkabilir diyorlar. Ha işte çıkarsa ne olacak? O yüzden birazcık emin olmak gerekir, romantik komedi filminde yaşamıyoruz.

Haksızsın demiyorum elbette dünyanın binbir türlü hali var dün tanıştık bugün evlilik olayı değil hemen evlenme imkanı kendisini yırtsada yok benim okulum var onun iş durumu var kısmet. Belkide ben konuyu yanlış anlattım. Sadece merak ettim yıllardır yalnız yaşadığından mı evlilik amacı yoksa nedir inan gururum falan okşanmadı aksine ben korkuyorum evlilikten

Hale bak birşey iyiyse neden iyi diye sorgular olmuşuz :) normalde sevgilim evlilikten kaçıyor konularına alışmışız :)

Ya benim bir erkek arkadaşım da evlenelim diye ölüyordu. Sebebi de aile düzeni olmadığı için bir aile kurmaktı. Fakat o benim sevgilimdi, yeni tanışmış değildik. Kısmet onla olmadı ama, tanıdığım için niyetinden emin olmuştum. Fakat ben evlenmek istemediğim için olmamıştı.
Hoşlanıyorsan dene biraz, tanı, sen de niyetini anlamaya çalış. Hemen bırak demedim zaten.

temkinli olmak güvenmemek anlamına gelmemeli ama. Sadece kör kör yaşamamalı ilişkiyi. Bi beklentisi olduğunu görsem ayrılırdım mesela.

temkinli olmak güvenmemek anlamına gelmemeli ama. Sadece kör kör yaşamamalı ilişkiyi. Bi beklentisi olduğunu görsem ayrılırdım mesela.
Tamam ben de aynı şeyi söylüyorum, gözünü açsın öyle beklesin demek istedim. Yol ver hemen demedim zaten. Herkes şanslı olamıyor. İnsanlar bazen yeni tanıştıkları kişilerden önemli şeyleri gizlerler, her şeyi söylemezler zamanla anlaşılır. Benim demek istediğim buydu.

Bu erkegin isi gucu var mi? Olgun mantikli biri mi?
Adam aile hayatini duzenli yasamayi seviyodur eger teklifinde ciddiyse.
Kadinlari kandirmak icin evlilikten bahseden erkeklerde yok degil.
Ama bu adam durust biriyse bi dusunun derim bi hıyarın elinde oyuncak olmaktansa ciddi bi adamla bir seyler paylasmak daha keyifli.

Mantıklı konuşuyor olaylara seviyeli yaklaşıyor bu gibi halleri ciddiymiş gibi geliyor ama bilmiyorum ben ciddi bir ilişki ister miyim çünkü henüz okulum bitmedi ben çalışıp bir süre keyfini çıkarmak istiyorum bununla devam ederse il değilikliği vs bir sürü durum ortaya çıkıyor

Evet var işi mühendis. Ailesinden ayrı tek yaşıyor bir düzeni olsun istiyormuş bu saatten sonra hayatıma gelişigüzel kimseyi almam herşeyi zamanında yaşamak isterim diyor
Bende açıkçası gelmişim 25 yaşıma birşeye başlarsam ciddi düşünerek başlarım sanırım buda o kafadan

Bir şey diyeyim mi aynı ben de böyleydim. Okul bitmemişti, şehir değişikliğiydi, sonra benim evliliğe hazır olmamamdı derken yaklaşık 6 ay oyalamıştım nişan için. Sonra baktı ki benim niyetim yok, beni terk etti. 3 ay sonra da evlendi.

Adam kafaya koymuş demekki evliliği. Senle yada başkasıyla. Ciddiymiş yani.

Adam kafaya koymuş demekki evliliği. Senle yada başkasıyla. Ciddiymiş yani.
Ciddiyet değil bence olay. Seçici olmamakla alakalı. Herhangi biriyle evlenebilme durumu, şahıs fark etmiyor. Bence kötü bir durum, beni ürküttü yani. İyi ki evet dememişim dedim. Baksana evet desem, benim de bir özelliğim olmayacakmış. Benden öncekiler hayır dediği için evlenmiş olacaktım. Çok acı değil mi?

Fikirleriniz neler sizce bir erkek yeni tanıştığı bir kadınla neden hep evlilik konuşur?

2 ihtimalle :

1) gerçekten evlenmek istiyor fazla uzatmayalım sevgililiği diyor

2) ben ciddi düşünüyorum havalarında sırf güven kazanmak için yapıyor

1. İhtimal ise zaten bir kaç aya belli olur eğer çekip gitmemiş sizi ailesiyle tanıştırmak istiyorsa falan.. bekleyin ve görün derim.

Davranışlarını gozlemle derim. Herkes güzel laflar söyler. Her şey mukemmel olacak der. Davranışlarını iyi gozlemle hayal kırıklığına ugrama

Hic evlilik lafini acmamasindan iyidir..

Yazık bu erkeklere ya.. Evlilik konuşsalar bir dert konuşmasalar başka dert..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…