Sürekli gelen komşu oğlu.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhaba hanımlar.
Bir yol gösterin bir fikir verin bana yoksa su an içeride oturan çocuğu evden atacağım.
Babannem bizimle yasiyor biliyorsunuz ve mahallede ki kankalarindan biri bu çocuğun babaannesi.
Onun dişinda bir alakamiz yok .
Bu çocuk eskiden ayda bir iki kez gelir ödev yapar 10 dk faceye bakar giderdi.
O zamanlar bizde misafir diye servisini yapardik cayini kolasini koyar yemeğini tatlisini verir öyle gonderirdik.
Ama bu sene okul acildigindan beri haftada en az 2-3 kere geliyor.
Eskiden yine ödev yapardi.
Elinde kagit kalem olmadan odev yapmaya geliyor saatlerce facede takilip babam gelince gidiyor.
15-16 yasinda koca oğlan.
Hakikaten uyuz oluyorum artik.
İşi gücü bitiyoruz TV yi acip bi ayaklarimizi uzatamadan bu geliyor.
Bir değil iki değil sinir oluyorum artik.
Şimdi babaannesi de içeride 1 de geldiler hala buradalar.
Yemek yedin cay ictin meyve yedin git artik evine ne bu ya.
Facede birileriyle konusuyor sinirlenip garip garip sesler cikariyor.
Şarki türkü aciyor.
Canim tvyi duyamiyorum diyorum kişiyle sesi bu sefer kendi basliyor söylemeye.
Sabahtan beri facede babaannesi oglum bitti mi diyor yok biraz daha var diyor.
İyice salak sandi beyim bizi faceyi bilmiyoruz.
Geçen gelmiş wifi şifresini istiyor benden kendi evinde yaşamak istiyor lüksü sanirsam..
Yasak diye gönderdim küçük kardeşime sormuş sonra da.
Bunlar öyle bir aile ki nerden ne koparsam kâr diye düşünüyorlar.
Evde misafir mi var şıp damlar babaannesi . zaten kalabalık misafir torunlarini alip gelir.
Birde tabak doldurtup evdekilerle götürür sürekli..
Ay cildiracagim artik.
Ne yapacagim kizlar ya..

Baştan yüz verince böyle oluyor malesef. Facebookta takıldığını görüyorsanız uyarın sizde. Hatta babaannesinin yanında ödev falan yaptığın yok diye fırçala.

anammm tam cinnetlik.
ya 15-16 yaşında çocuğun ne işi var size.
bence her geldiğinde net kesik deyin, modemin fişini çekin, bozun bişi yapın, utanmayın. eşek değil ya anlar herhalde.

Anası babası birşey demiyor mu 16 yaşındaki ergenin sizin evde ne işi var hergün evde kendi yaşıtı birisi var mı kız_ erkek,yada onun yaşıtlarında kız kardeşin var mı ona aşık falan olmasın yoksa 16 yaşındaki birisi hergün niye size gelsin.

İste onu diyemiyorum canim maddi olarak zor durumdalar internet kafeler pislik yuvasi oraya gitmesin diyor ann
Baştan yüz verince böyle oluyor malesef. Facebookta takıldığını görüyorsanız uyarın sizde. Hatta babaannesinin yanında ödev falan yaptığın yok diye fırçala.

emde..

Bilgisayarın bozulması en kesin çözüm. Sizinle muhabbet etmek için gelmiyor sonuçta, bilgisayar da olmayınca taş çatlasın 15 dakika sonra sıkıntıdan patlayıp, evinin yolunu tutar.
Bu çocuğun anne babası yok mu? Nasıl izin veriyorlar sürekli size gelmesine?

17 yasinda kiz kardeşim varda hic sanmiyorum abla diyor kardeşime de...

Geldiğinde bilgisayar bana lazım deyip vermeyin bizde de aynı durumlar oldu ben öyle yaptım odama aldım bilgisayarı vermedim gerçekten ödev yapsalar tabiki verirdim ama facede tekılıp şarkı türkü açılacaksa niye veriyim

Canim çok rahat bir aile diyorum ya.
Babaannesi de bizde zaten çoğunlukta ya da benim babannem onlarda.

Kapatın interneti yada geldiğinde bilgisayarda işim var Facebooktasın zaten müsade et diyip siz oturun bilgisayara. Her defasında bıkmadan, yılmadan yapın bunu işine gelmez , sizede gelmez belki.
Cok sinir bozucu ya.

Ben olsam müsait değiliz derdim kabul etmezdim ..
Bi kaç kere böyle yanıt alırsa gelmez herhalde .

Keske yapabilsem ..
Birkaç kez kardeşimi bahane ettim hadi o yapsin diye on dakikaya veriyim dedi babam gelince gitti ancak..
Kapatın interneti yada geldiğinde bilgisayarda işim var Facebooktasın zaten müsade et diyip siz oturun bilgisayara. Her defasında bıkmadan, yılmadan yapın bunu işine gelmez , sizede gelmez belki.
Cok sinir bozucu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…