- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aklıma kendi çocukluğum geldi. Ben 8 9 yasindayken stv bizde çekmezdi bende komşuya gider tarçın ve arkadaşlarını izlerdim. Acaba onlar da mı hakkımda böyle dusunuyoduşaka bi yana yüz verdikce kalır gelme deyin yahu.. müsait degiliz deyin. O gelince interneti kesin yapın bişeyler. Bedava sınırsız internet cafe bulmuş resmen
Kesinlikle..
Merhametten maraz doğar .
Kimseyi tersleyemiyorum ve artik çok sikildim bu huyumdan..
Yok artik ya fakir inasni anlarimda gurursuz insanlardan hic hazetmem.hali da istenirmi ya nasil insanlar var yarabbim saka gibi valla canim bence yuzvermeyin yakinda sizi rahatsiz etmiyeym pc niziniziz bana verin ben evde calisayim da der bu tipler valla.
İste onu diyemiyorum canim maddi olarak zor durumdalar internet kafeler pislik yuvasi oraya gitmesin diyor ann
emde..
Ergenusa interneti kapattık kullanmıyoruz deyin yada uygun bi dille gelmemesini söyleyinYakin olunca sevince göze çok batmiyor ama sevmiyorsan gördüğün gibi oluyor :)
Yüz verdik kara eşşege cikti alnimiza d....gi. Derdi babannem ..
Ayy sinir oldum bizimde komsu kızı vardı böyle ben evlenmeden önce..Annemle annesi arkadastı..Annemde ses etmiyodu..İşten gelirdim kız beni izlerdi odamda çık demeden çıkmaz..11-12 yasında meraklıda bişi..Bigün kızdım hadi evine git bakim az da ananların kafasını şişir dedim,,bidada giremedi odama anasıyla gelir giderlerdi...Senin babaannenle konusman lazım..Komşulukta biyere kadar öğlen 1 den akşam 6 ya kadar komşu gelip oturur mu ya...Canim çok rahat bir aile diyorum ya.
Babaannesi de bizde zaten çoğunlukta ya da benim babannem onlarda.
HEMEN O MAHALLEDEN KAÇÇÇÇ .çekilecek cile değil yahuMerhaba hanımlar.
Bir yol gösterin bir fikir verin bana yoksa su an içeride oturan çocuğu evden atacağım.
Babannem bizimle yasiyor biliyorsunuz ve mahallede ki kankalarindan biri bu çocuğun babaannesi.
Onun dişinda bir alakamiz yok .
Bu çocuk eskiden ayda bir iki kez gelir ödev yapar 10 dk faceye bakar giderdi.
O zamanlar bizde misafir diye servisini yapardik cayini kolasini koyar yemeğini tatlisini verir öyle gonderirdik.
Ama bu sene okul acildigindan beri haftada en az 2-3 kere geliyor.
Eskiden yine ödev yapardi.
Elinde kagit kalem olmadan odev yapmaya geliyor saatlerce facede takilip babam gelince gidiyor.
15-16 yasinda koca oğlan.
Hakikaten uyuz oluyorum artik.
İşi gücü bitiyoruz TV yi acip bi ayaklarimizi uzatamadan bu geliyor.
Bir değil iki değil sinir oluyorum artik.
Şimdi babaannesi de içeride 1 de geldiler hala buradalar.
Yemek yedin cay ictin meyve yedin git artik evine ne bu ya.
Facede birileriyle konusuyor sinirlenip garip garip sesler cikariyor.
Şarki türkü aciyor.
Canim tvyi duyamiyorum diyorum kişiyle sesi bu sefer kendi basliyor söylemeye.
Sabahtan beri facede babaannesi oglum bitti mi diyor yok biraz daha var diyor.
İyice salak sandi beyim bizi faceyi bilmiyoruz.
Geçen gelmiş wifi şifresini istiyor benden kendi evinde yaşamak istiyor lüksü sanirsam..
Yasak diye gönderdim küçük kardeşime sormuş sonra da.
Bunlar öyle bir aile ki nerden ne koparsam kâr diye düşünüyorlar.
Evde misafir mi var şıp damlar babaannesi . zaten kalabalık misafir torunlarini alip gelir.
Birde tabak doldurtup evdekilerle götürür sürekli..
Ay cildiracagim artik.
Ne yapacagim kizlar ya..
Babannesinin yanında int faturası çok geldi kapattırdık artık nerelere girdiyse deyin bida gelmezler .Aaayyy 15 yaş çocuğun ne işi var sizde ooofff.Merhaba hanımlar.
Bir yol gösterin bir fikir verin bana yoksa su an içeride oturan çocuğu evden atacağım.
Babannem bizimle yasiyor biliyorsunuz ve mahallede ki kankalarindan biri bu çocuğun babaannesi.
Onun dişinda bir alakamiz yok .
Bu çocuk eskiden ayda bir iki kez gelir ödev yapar 10 dk faceye bakar giderdi.
O zamanlar bizde misafir diye servisini yapardik cayini kolasini koyar yemeğini tatlisini verir öyle gonderirdik.
Ama bu sene okul acildigindan beri haftada en az 2-3 kere geliyor.
Eskiden yine ödev yapardi.
Elinde kagit kalem olmadan odev yapmaya geliyor saatlerce facede takilip babam gelince gidiyor.
15-16 yasinda koca oğlan.
Hakikaten uyuz oluyorum artik.
İşi gücü bitiyoruz TV yi acip bi ayaklarimizi uzatamadan bu geliyor.
Bir değil iki değil sinir oluyorum artik.
Şimdi babaannesi de içeride 1 de geldiler hala buradalar.
Yemek yedin cay ictin meyve yedin git artik evine ne bu ya.
Facede birileriyle konusuyor sinirlenip garip garip sesler cikariyor.
Şarki türkü aciyor.
Canim tvyi duyamiyorum diyorum kişiyle sesi bu sefer kendi basliyor söylemeye.
Sabahtan beri facede babaannesi oglum bitti mi diyor yok biraz daha var diyor.
İyice salak sandi beyim bizi faceyi bilmiyoruz.
Geçen gelmiş wifi şifresini istiyor benden kendi evinde yaşamak istiyor lüksü sanirsam..
Yasak diye gönderdim küçük kardeşime sormuş sonra da.
Bunlar öyle bir aile ki nerden ne koparsam kâr diye düşünüyorlar.
Evde misafir mi var şıp damlar babaannesi . zaten kalabalık misafir torunlarini alip gelir.
Birde tabak doldurtup evdekilerle götürür sürekli..
Ay cildiracagim artik.
Ne yapacagim kizlar ya..
kovun hahahah : P ben annemle yaşarken benzer bi durumla karşılaşmıştım bir de bu çocuk da değil kocaman kadındı yemesi içmesi değil de koca gün gelip bizde oturuyordu vırvırvır bi de çenesi of valla bıktım senden gelme bu kadar sık hadi ders çalışıcam ben git artık annemle konuşcam yeter ya deyip göndermiştimsonradan annem haddimi bildirmişti ama hiç tutamam kendimi valla ben..
ayyy tam benlik bu aralar nasıl bi adam dövesim var anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?