Sürekli gelen komşu oğlu.

Canim çok rahat bir aile diyorum ya.
Babaannesi de bizde zaten çoğunlukta ya da benim babannem onlarda.
Peh! Ekstra sinir bozucu bir durum o zaman. Bence kardeşlerinizle danışıklı yapın bu işi. Siz bozuk dersiniz, onlar gelir çocuğun yanında açar ya da ağızlarından kaçırırlar. Bilgisayar oturduğunuz odada mı duruyor bu arada? Eğer öyleyse kendi odanıza ya da kız kardeşinizin odasına taşıyın mesela. Kızların odasına öyle kafasına göre giremez herhalde.

Off nefret ederim böyle şeylerden. İnsan evinde rahat edemeyecek mi?
En basiti; Modemin bağlantısını kes fatura yüzünden kapandı de. Işıkları yanacak ama erişim olmayacak yani. Tabi evdekiler de desteklemeli bu durumu.

Diğer yol filtre koy. Facebook, twitter, instagram, youtube gibi yerlere girilmesin.
Yalnız uyanık ol bilgisayarın id nosunu değiştirmesin. Bunları bilmese de öğrenir.

Evet canim oturma odasında duruyor .
Yatak odalarına cikaramayiz maalesef çekmiyor öyle olunca çoğu odadan.

modemin fişini çıkarın
bizim çocuklar nete çok takılıyor ders yapmıyor diye babam yanında götürüyor akşam 1 saatliğine izin veriyor diyin

Filtreyi pcden koysak telefondan girebilir miyiz faceye ?

Canim arada öyle bir yuzsuzluk var ki.
Babaannesi sabah 11 olunca damlar kapiyi acar acmaz hic sormadan dan diye girer.

Ayy çok sinir bir durum ..
Senin babaanne de uyumlu değildi galiba eski konularından bildiğim kadarıyla , onla konuşsan diyeceğim de .
Aile içinde sorun olur mu bilmiyorum ama koca oğlan sonuçta babana çıtlatsan rahatsız oluyorum diye .

Babami gorunce gidiyor babam da biliyor .
Maddi olarak zor durumdalar boşver diyor babam da..

Aynen öyle canim.
Yeni hali aldik geçenlerde odaya .
Geldi diyor ki babannesi o eski halinizi verin de çok fakir biri var tanidigim ona veriyim.
Kim o tanidik demiş babsnnem bizim mutfağa seriyim verde demiş
Kov gitsin bu ne boyle ya ama cocuktada suc yok ki ailecek boylelermis!

Aklıma kendi çocukluğum geldi. Ben 8 9 yasindayken stv bizde çekmezdi bende komşuya gider tarçın ve arkadaşlarını izlerdim. Acaba onlar da mı hakkımda böyle dusunuyodu şaka bi yana yüz verdikce kalır gelme deyin yahu.. müsait degiliz deyin. O gelince interneti kesin yapın bişeyler. Bedava sınırsız internet cafe bulmuş resmen

Kesinlikle..
Merhametten maraz doğar .
Kimseyi tersleyemiyorum ve artik çok sikildim bu huyumdan..
Kuzeniniz, babaanneniz ve şimdi de bu çocuk.

Konularınız beni inanılmaz sinirlendirecek ayrıntılar içeriyor.

İnanılmaz sabırlı bir ailesiniz ancak bu sizin zararınıza ne yazık ki.

Aynen öyle canim.
Yeni hali aldik geçenlerde odaya .
Geldi diyor ki babannesi o eski halinizi verin de çok fakir biri var tanidigim ona veriyim.
Kim o tanidik demiş babsnnem bizim mutfağa seriyim verde demiş
Yok artik ya fakir inasni anlarimda gurursuz insanlardan hic hazetmem.hali da istenirmi ya nasil insanlar var yarabbim saka gibi valla canim bence yuzvermeyin yakinda sizi rahatsiz etmiyeym pc niziniziz bana verin ben evde calisayim da der bu tipler valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…