- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ben olsam müsait değiliz derdim kabul etmezdim ..
Bi kaç kere böyle yanıt alırsa gelmez herhalde .
Peh! Ekstra sinir bozucu bir durum o zaman. Bence kardeşlerinizle danışıklı yapın bu işi. Siz bozuk dersiniz, onlar gelir çocuğun yanında açar ya da ağızlarından kaçırırlar. Bilgisayar oturduğunuz odada mı duruyor bu arada? Eğer öyleyse kendi odanıza ya da kız kardeşinizin odasına taşıyın mesela. Kızların odasına öyle kafasına göre giremez herhalde.Canim çok rahat bir aile diyorum ya.
Babaannesi de bizde zaten çoğunlukta ya da benim babannem onlarda.
O gelince modemi kapat..cok yakıyor de,fatura fazla geliyor:)))
Peh! Ekstra sinir bozucu bir durum o zaman. Bence kardeşlerinizle danışıklı yapın bu işi. Siz bozuk dersiniz, onlar gelir çocuğun yanında açar ya da ağızlarından kaçırırlar. Bilgisayar oturduğunuz odada mı duruyor bu arada? Eğer öyleyse kendi odanıza ya da kız kardeşinizin odasına taşıyın mesela. Kızların odasına öyle kafasına göre giremez herhalde.
Off nefret ederim böyle şeylerden. İnsan evinde rahat edemeyecek mi?
En basiti; Modemin bağlantısını kes fatura yüzünden kapandı de. Işıkları yanacak ama erişim olmayacak yani. Tabi evdekiler de desteklemeli bu durumu.
Diğer yol filtre koy. Facebook, twitter, instagram, youtube gibi yerlere girilmesin.
Yalnız uyanık ol bilgisayarın id nosunu değiştirmesin. Bunları bilmese de öğrenir.
Canim arada öyle bir yuzsuzluk var ki.
Babaannesi sabah 11 olunca damlar kapiyi acar acmaz hic sormadan dan diye girer.
modemin fişini çıkarın
bizim çocuklar nete çok takılıyor ders yapmıyor diye babam yanında götürüyor akşam 1 saatliğine izin veriyor diyin
Ayy çok sinir bir durum ..
Senin babaanne de uyumlu değildi galiba eski konularından bildiğim kadarıyla , onla konuşsan diyeceğim de .
Aile içinde sorun olur mu bilmiyorum ama koca oğlan sonuçta babana çıtlatsan rahatsız oluyorum diye .
Babami gorunce gidiyor babam da biliyor .
Maddi olarak zor durumdalar boşver diyor babam da..
Kov gitsin bu ne boyle ya ama cocuktada suc yok ki ailecek boylelermis!
Aklıma kendi çocukluğum geldi. Ben 8 9 yasindayken stv bizde çekmezdi bende komşuya gider tarçın ve arkadaşlarını izlerdim. Acaba onlar da mı hakkımda böyle dusunuyoduMerhaba hanımlar.
Bir yol gösterin bir fikir verin bana yoksa su an içeride oturan çocuğu evden atacağım.
Babannem bizimle yasiyor biliyorsunuz ve mahallede ki kankalarindan biri bu çocuğun babaannesi.
Onun dişinda bir alakamiz yok .
Bu çocuk eskiden ayda bir iki kez gelir ödev yapar 10 dk faceye bakar giderdi.
O zamanlar bizde misafir diye servisini yapardik cayini kolasini koyar yemeğini tatlisini verir öyle gonderirdik.
Ama bu sene okul acildigindan beri haftada en az 2-3 kere geliyor.
Eskiden yine ödev yapardi.
Elinde kagit kalem olmadan odev yapmaya geliyor saatlerce facede takilip babam gelince gidiyor.
15-16 yasinda koca oğlan.
Hakikaten uyuz oluyorum artik.
İşi gücü bitiyoruz TV yi acip bi ayaklarimizi uzatamadan bu geliyor.
Bir değil iki değil sinir oluyorum artik.
Şimdi babaannesi de içeride 1 de geldiler hala buradalar.
Yemek yedin cay ictin meyve yedin git artik evine ne bu ya.
Facede birileriyle konusuyor sinirlenip garip garip sesler cikariyor.
Şarki türkü aciyor.
Canim tvyi duyamiyorum diyorum kişiyle sesi bu sefer kendi basliyor söylemeye.
Sabahtan beri facede babaannesi oglum bitti mi diyor yok biraz daha var diyor.
İyice salak sandi beyim bizi faceyi bilmiyoruz.
Geçen gelmiş wifi şifresini istiyor benden kendi evinde yaşamak istiyor lüksü sanirsam..
Yasak diye gönderdim küçük kardeşime sormuş sonra da.
Bunlar öyle bir aile ki nerden ne koparsam kâr diye düşünüyorlar.
Evde misafir mi var şıp damlar babaannesi . zaten kalabalık misafir torunlarini alip gelir.
Birde tabak doldurtup evdekilerle götürür sürekli..
Ay cildiracagim artik.
Ne yapacagim kizlar ya..
Filtreyi pcden koysak telefondan girebilir miyiz faceye ?
Renkli televizyonlar henuz pek kimsenin evinde yokken, ablam komsunun evine gidermis izlemeye.
En sonunda ev sahibi "rengi bitiyo cok izlenince" demeye baslayinca ablam bi daha gitmemis
Kuzeniniz, babaanneniz ve şimdi de bu çocuk.
Konularınız beni inanılmaz sinirlendirecek ayrıntılar içeriyor.
İnanılmaz sabırlı bir ailesiniz ancak bu sizin zararınıza ne yazık ki.
Yok artik ya fakir inasni anlarimda gurursuz insanlardan hic hazetmem.hali da istenirmi ya nasil insanlar var yarabbim saka gibi valla canim bence yuzvermeyin yakinda sizi rahatsiz etmiyeym pc niziniziz bana verin ben evde calisayim da der bu tipler valla.Aynen öyle canim.
Yeni hali aldik geçenlerde odaya .
Geldi diyor ki babannesi o eski halinizi verin de çok fakir biri var tanidigim ona veriyim.
Kim o tanidik demiş babsnnem bizim mutfağa seriyim verde demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?