Sürekli hamile misin diye soran kv

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Haftada bir, her olayda abartısız soruyor ve doğal olarak bir cevap bekliyor, düşünmüyorum dedikçe sanki duymuyor, bunu kalabalık bir ortamda da yaptı 2 kez, kendince planlar yapıyor ben bebeği ona bırakacakmışım da memlekete götürecekmiş, ben hiç sana verir miyim? Ben zaten kreş ve anaokulunun daha eğitici olacağını düşünüyorum, asla ona baktırmam zaten niyetim de yok

Torun bakmaya can attigindan mi soruyor gercekten? Bir yasima daha girdim.
Universiteye devam ettigim donemde benim kv de surekli bebek sorardi. Bakacak kimse yok okulum devam ediyor deyince de bana birakirsin ben bakarim diyordu. Aramizda da 28 saatlik mesafe var bu arada olacak is mi?
Suan 15 dakika bile bakamiyor mesela. 2 defa 10 dk bak dedim ikisinde de oglumun basina bir sey geldi. Sirf dogurtmak icin yapiyorlar...

Doğmamış çocuğa don biçmek bu oluyor sanırım.

Bi arkadasim demisti, dogmadan once herkes dogur biz bakariz derken, dogunca kimse bakmaya gonullu olmuyor diye..

Başka torun yoksa belki gerçektende istiyordur. Bu yüzden ısrarcı davranıyordur tabi anne baba ne zaman isterlerse olacak bişey ama daha açık bir şekilde konuşmayı denediniz mi

Değilim deyin. Her seferinde değilim deyin. Sabir sahane bisey.

Bitmiyorlar ya vallahi bitmiyorlar

Benimkine gelip bakar mısın dedik ne diyecek diye
Yok siz verin ben benim evse bakayım diyor 9 saatlik mesafede :)

Sırf bir torunu oldu desinler diye bu sorgu sualler bende çok yaşadım. Aman Allahım torunum olsun şöyle böyle derken oldu şimdi kızımı alıp sevmiyor uzaktan torun seviyorlar yanına gelince 10 dk kucakta tutmuyorlar sonra olanlar oluyor

Valla hemen hemen evlenen her hanım bu çocuk baskılarına maruz kalıyor. Ben de maruz kaldım düşünmüyoruz demek ya da farklı cevaplar vermek kesinlikle kar etmiyor. Ben sakin yapılı bi insanım son zamanlarda artık bu konu kimseyi ilgilendirmez bu eşim ve benim verebileceğimiz bi karar ve bizim kararımız şuanda çocuk isteme yönünde değil demiştim . Sesimi yukseltmedim ama vurguluydu . Eee sonra bitti mi bitmedi tabiki direkt konuyu acmadilar ama her fırsatta imalar vs devam etti . Kv eşime en son doktora gidin dedi yani onlar biz istiyoruz ama olmuyo diye düşünüyo bu arada. Eşimde niye gidelim doktor mu yapıyo dedi . Sonra kv bir daha konuyu açmadı . Her imayı kendileri hayırlısı diyerek karşıladı. Sadecr eşimin ailesi değil benim ailem de aynı şekilde çok istiyordu. İmalar bitmiyo ama eğer kararlı durup kibarca cevap verince o açık açık sinir bozan cümleleri duymuyosunuz

Nişanlımın ailesi çok kalabalık ve evlenenler de hemen çocuk yapıyor ilerde yaşayacağım baskıyı düşünemiyorum. Ama yapacak bir şey yok bu sizin hayatınız. Çocuk doğurup büyütmek o kadar kolay değil

Bi arkadasim demisti, dogmadan once herkes dogur biz bakariz derken, dogunca kimse bakmaya gonullu olmuyor diye..
evet tam olarak boyle oluyor
kimseye guvenerek dogurmadim tabi ben zaten cocuk istiyordum kendim bakacaktim ama 10 dk tutta dus alayim diyecegin insan kalmiyor etrafinda maalesef
hepsi birden cok hasta oluyor elleri kollari tutmuyor caydanligi bile kaldiramiyor cocugi nasil tutayim oluyor
insanlarin tek amaci sizin yatak odaniza burnunu sokmak baska hic bir sey degil

bana birde daha hala ikinciyi dogur biz bakariz diyolar siz hele bi birinciye bakinda ikinci surda dursun diyorum artik
cocuk bakmayi telefondan agucuk gugucuk yapipip kurban olurum demek saniyorlar sanirim
bi kap yemek pisirin ben tutayim bakayim sen bi yarim saat yuru gel duş al bir bardak cay ic kahvaltini yap diyen yok
bakariz diyenler bakiyo ama gozleriyle uzaktan bakiyo bakiyok ya aha gozunun ustunde kasi var der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…