- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bi arkadasim demisti, dogmadan once herkes dogur biz bakariz derken, dogunca kimse bakmaya gonullu olmuyor diye..Haftada bir, her olayda abartısız soruyor ve doğal olarak bir cevap bekliyor, düşünmüyorum dedikçe sanki duymuyor, bunu kalabalık bir ortamda da yaptı 2 kez, kendince planlar yapıyor ben bebeği ona bırakacakmışım da memlekete götürecekmiş, ben hiç sana verir miyim? Ben zaten kreş ve anaokulunun daha eğitici olacağını düşünüyorum, asla ona baktırmam zaten niyetim de yok
Torun bakmaya can attigindan mi soruyor gercekten? Bir yasima daha girdim.
Universiteye devam ettigim donemde benim kv de surekli bebek sorardi. Bakacak kimse yok okulum devam ediyor deyince de bana birakirsin ben bakarim diyordu. Aramizda da 28 saatlik mesafe var bu arada olacak is mi?
Suan 15 dakika bile bakamiyor mesela. 2 defa 10 dk bak dedim ikisinde de oglumun basina bir sey geldi. Sirf dogurtmak icin yapiyorlar...
hahahahhaBenimkine gelip bakar mısın dedik ne diyecek diye
Yok siz verin ben benim evse bakayım diyor 9 saatlik mesafede :)
Valla hemen hemen evlenen her hanım bu çocuk baskılarına maruz kalıyor. Ben de maruz kaldım düşünmüyoruz demek ya da farklı cevaplar vermek kesinlikle kar etmiyor. Ben sakin yapılı bi insanım son zamanlarda artık bu konu kimseyi ilgilendirmez bu eşim ve benim verebileceğimiz bi karar ve bizim kararımız şuanda çocuk isteme yönünde değil demiştim . Sesimi yukseltmedim ama vurguluydu . Eee sonra bitti mi bitmedi tabiki direkt konuyu acmadilar ama her fırsatta imalar vs devam etti . Kv eşime en son doktora gidin dedi yani onlar biz istiyoruz ama olmuyo diye düşünüyo bu arada. Eşimde niye gidelim doktor mu yapıyo dedi . Sonra kv bir daha konuyu açmadı . Her imayı kendileri hayırlısı diyerek karşıladı. Sadecr eşimin ailesi değil benim ailem de aynı şekilde çok istiyordu. İmalar bitmiyo ama eğer kararlı durup kibarca cevap verince o açık açık sinir bozan cümleleri duymuyosunuzHaftada bir, her olayda abartısız soruyor ve doğal olarak bir cevap bekliyor, düşünmüyorum dedikçe sanki duymuyor, bunu kalabalık bir ortamda da yaptı 2 kez, kendince planlar yapıyor ben bebeği ona bırakacakmışım da memlekete götürecekmiş, ben hiç sana verir miyim? Ben zaten kreş ve anaokulunun daha eğitici olacağını düşünüyorum, asla ona baktırmam zaten niyetim de yok
evet tam olarak boyle oluyorBi arkadasim demisti, dogmadan once herkes dogur biz bakariz derken, dogunca kimse bakmaya gonullu olmuyor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?