Sürekli hamile misin diye soran kv

Benim kv çalışıyor, doğurup hemen bebeği ona bırakıp işe dönerim, o da işten ayrılır, evde bebeğe bakar, sigortasını da biz yatırırız diye düşünüyordu. Kendi demişti. Ama çocuğu doğurdum, 2 yıl ücretsiz izin aldım, hayalleri battı “2 yıl almana ne gerek var ücretli izin bitince başla ben istifa eder çocuğa bakarım” diyordu. Çünkü hanımefendi günden güne gezecek bebek ortada büyüyecekti. Şimdi laf sokuyor “planladığım gibi olmadı, sizin yüzünüzden bu otobüsü çekiyorum” diye ben de “niye maaşını mı bana vereceksin emekliliğini mi” diyorum susuyor
Memlekete götürme hayali benimkinin de vardı “annecim senin çocukla ilgili çok hayalin var, istersen bi tane doğur” dedim sustu

Benim kvde oyleydi. Bir keresinde agzimdan adetli oldugumu kacirmistim o gunden sonra her ay adet gunumu hesaplayip arardi adet oldunmu hamilemisin. Baktim sinirlerim yipraniyor cevap vermemeye basladim telefonlarina. Sonra baktim yine anlamiyor esim ciddi sekilde konustu kendisiyle bu konuyu ikidebir acma diye. Ondan sonra sesi kesildi.

Hamileyim ama planlarıma göre 4-5 sene sonra (artık ne zaman çocuk düşünüyorsanız o kadar sene sonra) doğacak deyin. Beklesin dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…