• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli hastalığım çıkıyor. Yaşama umudumu kaybettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı

Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor

Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı

Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
Zaten hayatı sevmediğiniz için bünyeniz kendini yok ediyor olabilir mi?

Yaa boşver. Benimde bi sürü hastalığım var. Miyopum lens kullanıyorum. Sedef hastalığım var dirseklerim kırmızı kırmızı pcosum reglim Allah’a emanet. Astım hastasıyım at avrat silah deyip spreyle dolanıyorum 😀 Seni anlıyorum ama alışmanı tavsiye ediyorum. Herkesin kendine göre büyük küçük bi hastalığı var ki olmayadabilir de. Allah beterinden korusun herkesi inşallah.

Herkesin hayatta zorlukları var.
Kimisi evladiyla kimisi eşiyle kimisi ailesiyle
Kimisi yoksullukla kimisi işiyle sınanır.
Sizinki de sağlık konusunda olmuş.
Önce bir silkelenin kendinize gelin.
Hastalıklarla sınanan insan görmek için de hastanelerimiz yeter.

Kendinizi sevin eksiginizle kusurunuzla sevin.
Çünkü gerçekten herkes cok özel ve kıymetli.

Hepimizin hastalıkları var. Allah tedavisi olmayan hastalık vermesin.

Bence depresyonunuzun üstüne yoğunlaşın. O sizin yaşam enerjinizi çalışıyor.
Amin çok sağ olun. Bütün güzel dileklerim sizinle.
Zaten hayatı sevmediğiniz için bünyeniz kendini yok ediyor olabilir mi?
Her şeyin başı stres zaten...
Herkesin hayatta zorlukları var.
Kimisi evladiyla kimisi eşiyle kimisi ailesiyle
Kimisi yoksullukla kimisi işiyle sınanır.
Sizinki de sağlık konusunda olmuş.
Önce bir silkelenin kendinize gelin.
Hastalıklarla sınanan insan görmek için de hastanelerimiz yeter.

Kendinizi sevin eksiginizle kusurunuzla sevin.
Çünkü gerçekten herkes cok özel ve kıymetli.
Teşekkür ederim...
Depresyon için ilaç kullanıyor musunuz? Konularınıza bakıyorum da depresyondan kurtulsanız aslında çorap söküğü gibi gelecek gerisi. Her şeyi aşırı derecede kafanıza takıyorsunuz
Haklısınız. Çok yoğunlaşıyorum bazı konuların üstüne.
Benim sende gordudugum aşırı takıntılı oluşun..
Çok fazla düşünüyorsun.
Hak veriyorum..

Ooo saysam ben de seninkinin 3 katı şey çıkar . Basur, istmosel , boyun bel fıtığı , miyop,dizlerimde menisküs, reflü daha da sayarım bak akşama kadar ama hep diyorum ki Allah Dermansız dert vermesin . Bir hastalık gelir bunların hepsini unutur insan . O yüzden bence mutlu olmaya bak 🙃🙃
Basuru unutmuşum bakın o bende de var. Allah dermansız dert vermesin. Haklısınız

Konu sahibi konularınızdan anladığım kadarıyla hep evdesiniz ve sosyal bir çevreniz yok. Bu da sizi muhtemelen aşırı düşünmeye sevk ediyor. Evde durdukça böyle de gidecek, sizin yerinizde olsaydım işe girerdim, sınava hazırlanıyorsanız kütüphanede çalışırdım, iş ve sınav yoksa bir kursa yazılırdım. Böyle böyle kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz hayatınıza değişiklik farklı insanlar bi meşgale lazım

Üst üste geldiği için bu kadar mutsuz hissediyorsunuz. Benim de böyle hissettiğim oluyor ara ara. Hastalıklarım anlamsız şekilde önüme çıkıp pek çok şeye engel oluyor. Bir çözüm bulamadım. Kabule geçmekten başka çaremiz yok.

Konu sahibi konularınızdan anladığım kadarıyla hep evdesiniz ve sosyal bir çevreniz yok. Bu da sizi muhtemelen aşırı düşünmeye sevk ediyor. Evde durdukça böyle de gidecek, sizin yerinizde olsaydım işe girerdim, sınava hazırlanıyorsanız kütüphanede çalışırdım, iş ve sınav yoksa bir kursa yazılırdım. Böyle böyle kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz hayatınıza değişiklik farklı insanlar bi meşgale lazım
Haklısınız. Aslında hep evde değilim. Ara sıra arkadaşlarıma gidip laflarım. Ama dediğiniz gibi, aşırı düşünüyorum. Okul işlerim kesinleşirse bu durum hafifleyecek gibi...
Üst üste geldiği için bu kadar mutsuz hissediyorsunuz. Benim de böyle hissettiğim oluyor ara ara. Hastalıklarım anlamsız şekilde önüme çıkıp pek çok şeye engel oluyor. Bir çözüm bulamadım. Kabule geçmekten başka çaremiz yok.
Kabullenmek lazım...
Allahım dermansız dert vermesin, tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Amin, inşallah

Kemik hastalığınızın adı nedir? Glokom, östaki obstrüksiyonu, otitis media, bronşit, reflü, bunlar doğru müdahele ile atlatılabilen şeyler. Gözünüzde büyütmeyin.

Ama benim sizde genel anlamda gördüğüm, depresyon tanınızı kim koydu bilmiyorum, yani buradan MD hastasısınız diyemem anlamında, sizin gün içinde canınızın sıkıldığı ve çokça takıntı haline getirdiğiniz şeyin olduğu.

Kötü anlamda söylemiyorum. Okuyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gün içinde ne yapıyorsunuz mesela?

Bir de kemik hastalığınızın adını bekliyorum lütfen 🙏🏻

Kemik hastalığınızın adı nedir? Glokom, östaki obstrüksiyonu, otitis media, bronşit, reflü, bunlar doğru müdahele ile atlatılabilen şeyler. Gözünüzde büyütmeyin.

Ama benim sizde genel anlamda gördüğüm, depresyon tanınızı kim koydu bilmiyorum, yani buradan MD hastasısınız diyemem anlamında, sizin gün içinde canınızın sıkıldığı ve çokça takıntı haline getirdiğiniz şeyin olduğu.

Kötü anlamda söylemiyorum. Okuyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gün içinde ne yapıyorsunuz mesela?

Bir de kemik hastalığınızın adını bekliyorum lütfen 🙏🏻
Az önce e nabıza baktım.Doktor sadece tetik parmak tanısını geçmiş. Diğer kemik bozukluğum ise ırsi imiş. Anneme de baktı, aynısı annende de var dedi. Kol kemiklerimizin açısı gereğinden fazla açılıyormuş.
ekleme: bileklerim de çok esnektir. Bileğimi içe doğru katladığımda parmaklarımı bileğimin iç kısmına değdirebiliyorum. Zaten doktor bunu gördüğünde direkt kollarımı öne doğru uzatmamı istedi. "Bu yaşta ilk defa bu tanıyla karşılaşıyorum" dedi, sonra anneme baktı ve genetik olduğunu söyledi

Son düzenleme:

Hiç biri ölümcül bir hastalık değil, şükür. Kendinizi boşa yıpratmayın. Hastalıklarınızın suyuna gidin onlarla yaşamaya öğrenin. Not; ileri derecede miyop astigmatım ayrıyetten keratakonus um var ilk ameliyat olduğumda ağaçların bu kadar yeşil olduğunu fark etmiş ve çok mutlu olmuştum. Yıllarca soluk yeşildi ayraçlar gözümde 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X