• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli hastalığım çıkıyor. Yaşama umudumu kaybettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç biri ölümcül bir hastalık değil, şükür. Kendinizi boşa yıpratmayın. Hastalıklarınızın suyuna gidin onlarla yaşamaya öğrenin. Not; ileri derecede miyop astigmatım ayrıyetten keratakonus um var ilk ameliyat olduğumda ağaçların bu kadar yeşil olduğunu fark etmiş ve çok mutlu olmuştum. Yıllarca soluk yeşildi ayraçlar gözümde 😊
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de...

Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı

Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
tanıyor musun bilmiyorum ama instagramda : aysenurparlak var eski kullanıcı adı pembekurdeleli kadın defalarca kanseri yendi yanlış hatırlamıyorsam 4 kanser oluşu meme , rahim gibi organlarını kaybetti ama hala direniyor yaşayacağım ben diyor demek istediğim şu tabi ki herkesin acısı kendine biz senin yerinde olmadan bilemeyiz ama tedavisi varsa eğer bir hastalığın bu kadar olumsuz düşünmeye değer mi keşke dememek için bu kadar olumsuz düşünceye kapılma bence Allah şifa versin inşallah :KK200:

Miyopu da burada hastalık olarak yazmışsınız ya..söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum🙄
Söyleyecek bir şey bulmayın o zaman. Ama görüyorum ki bulmuşsunuz. Miyop ne? Hastalık değil de benim mi haberim yok. Kaç derece olduğunu biliyor musunuz? Daha dün doktordaydım, lazer olman lazım dedi.

tanıyor musun bilmiyorum ama instagramda : aysenurparlak var eski kullanıcı adı pembekurdeleli kadın defalarca kanseri yendi yanlış hatırlamıyorsam 4 kanser oluşu meme , rahim gibi organlarını kaybetti ama hala direniyor yaşayacağım ben diyor demek istediğim şu tabi ki herkesin acısı kendine biz senin yerinde olmadan bilemeyiz ama tedavisi varsa eğer bir hastalığın bu kadar olumsuz düşünmeye değer mi keşke dememek için bu kadar olumsuz düşünceye kapılma bence Allah şifa versin inşallah :KK200:
Teşekkür ederim. Dediğiniz sayfayı takibe alacağım. Sağ olun <3

Söyleyecek bir şey bulmayın o zaman. Ama görüyorum ki bulmuşsunuz. Miyop ne? Hastalık değil de benim mi haberim yok. Kaç derece olduğunu biliyor musunuz? Daha dün doktordaydım, lazer olman lazım dedi.
B99C484F-8E35-44B0-94CF-1A5D989D9022.webp

Evet hastalık değil,haberin yoktu.Öğrenmiş oldun.

allahım tedavisi olmayan hastalık vermesin 🙏
bu saydıklarınızın hepsinin tedavisi var diye biliyorum🤔
inşallah rabbim tez zamanda şifa versin🙏

Göz tansiyonu (eğer ilerlerse körlük), Miyop, Ostaki borusu tıkanıklığı, orta kulak iltihabı, bronşit, tetik parmak hastalığı, kollarımın gereğinden fazla büyük açıda açılması (kemik rahatsızlığı), reflü, majör depresyon hastalığı

Zaten hayatı sevmiyorum. Bir de bunlarla uğraşınca iyice moralim bozuluyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmıyor
Varizlerim var kılcal damarlarım sürekli patlıyor ve deri altı kanamalar oluyor .

Sandalyede oturunca iki dakika sonra kuyruk kemiğim batmaya başlıyor . Sol elim iltihaplı özellikle kışın ağrıdan uyuyamıyor hiçbir şey tutamıyorum.

Herkesin var bir derdi umutsuz olmayın.

Benimde var hastalıklarım, hem de sosyal ortama dahil olmamı etkileyen rahatsızlıklar ama yinede sizin kadar olumsuz bakmıyorum hayata :KK16:

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah kimseye dermansız dertler vermesin inşaallah.
Vaktiyle dinlediğim bir hikaye hayat felsefem gibi oldu, en azından elimden geldiğince.

Bir hastane odasında kronik hastalıkları olan 2 yaşlı adam yatıyormuş, biri pencere kenarındaki yatakta diğeri kapıya yakın yatakta.

Pencere kenarında yatan yaşlı adam onca hastalığına rağmen çok iyimser neşe dolu bir adammış, kapıya yakın adam ise mutsuz umutsuz bir adam.

Pencere kenarında yatan adam oda arkadaşını neşelendirmek için başlamış dışarıda gördüklerini anlatmaya, çocuk parkını, parka gelen çocukları, parkın içindeki ağaçları, onlara konan kuşları, her gün parka gelen simitçiyi, seyyar satıcıları, yoldan geçenleri.

Her gün dışarıdaki insanların neler yaptığını anlatmaya başlamış, çocuklara, seyyar satıcılara, sağa sola giderken oradan geçenlere isimler takmış, ağaçların rüzgarla çıkardıkları sesleri, kuş yuvalarında yemek bekleyen yavruları.

Kapı kenarındaki adam oda arkadaşının anlattıklarını hevesle dinleyip ertesi gün dışarıda yaşanacakları duymak için can atıyormuş, can sıkıcı umutsuzluğun olduğu hastane günleri tatlı hikayelerin anlatıldığı neşeli günlere dönmüş, lakin zamanla kapı kenarındaki yaşlı adam dışarıda olanları kendi gözüyle görmeyi istemeye başlamış, bunun tek yolu varmış pencere kenarındaki adama bir şey olması, pencere kenarındaki adam sık sık kalbiyle ilgili sorunlar yaşadığından baş ucunda sürekli kullandığı ilaçlar varmış, yine bir gün yaşlı adam hastalanıp o ilaçları alması gerektiğinde kapı kenarındaki adam ilaçları yere düşürüp kırmış ve oda arkadaşı ilaçları alamadığı için ölmüş.

Yaşlı adamın ölmesiyle kapı kenarındaki yaşlı adamı pencere kenarındaki yatağa almışlar, bir heves göreceği manzaraya bakmak için pencereden bakan adam pencerenin birkaç metre ötesinde örülmüş bir duvardan başka hiçbir şey olmadığını görmüş.

Hikaye uzun belki ama bize anlatmak istediği kısa ve öz, hayatımız boyunca hastalıklar, dertler, zorluklar yaşayabiliriz, her şey üstümüze üstümüze gelebilir, karamsarlık bizi dibe çeker çökertir, elimizden geldiğince iyi tarafından bakıp motive etmeliyiz kendimizi😌

Son düzenleme:
Hepimizin küçük büyük hastalıkları var. Yaşlandıkça da artacak. Hastalıklarınız var ama sağlığınızla sınanıyor musunuz sizce? Bunu sorun kendinize. Neslican Tay’ın ben yaşamak istiyorum dediği geldi aklıma.
Herkesin sınavı kendine büyüktür onu iyi bilirim ama bu hastalıklara rağmen güne kalan ömür hesaplaması yaparak başlamıyorsunuz. Evet kemik hastalığınız var ama eliniz kolunuz tutuyor bir hamburgeri keyifle yiyebiliyorsunuz. Miyop hastalıktır değildir tartışmasına girmem, ama o gözlüğü takınca güzel bir deniz manzarası görebiliyorsunuz. İyi tarafından düşünün :)

geçmiş olsun ,kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz demek istiyorum zaten hayatı sevmiyorum demişsiniz böyle düşünürseniz hayat size neden güzelliklerini göstersin ki,belkide düşüncenizi değiştirseniz herşey değişecek

Sevgili üyeler, takıldığınız tek şey miyobun hastalık olup olmaması mıdır? Miyobum ilerledi ve göz tansiyonu hastası oldum. Eğer damlalarımı düzenli kullanmazsam görme yetimi tamamen kaybediyorum. Odaklanmamız gereken yer burası bence.

Takmışsınız miyop da miyop. Dünya kadar hastalık yazdım oraya. Lütfen ilgi görmek için saçmalamayın. Teşekkürler.

Bana yardımcı olan, desteğini esirgemeyen bütün tatlı üyelere sevgiler. İyi dileklerim ve dualarım sizinle.

Varizlerim var kılcal damarlarım sürekli patlıyor ve deri altı kanamalar oluyor .

Sandalyede oturunca iki dakika sonra kuyruk kemiğim batmaya başlıyor . Sol elim iltihaplı özellikle kışın ağrıdan uyuyamıyor hiçbir şey tutamıyorum.

Herkesin var bir derdi umutsuz olmayın.
Merhaba benimde kuyruk kemiği batma sorunu var , şuan tedavi olmaya çalışıyorum, siz bu konu ile ilgili herhangi bişey yaptınız mı, kuyruk kemiği eğilmesi oluyor ve elle makattan düzeltiliyor, hiç böyle bir tedaviyi uyguladınız mı

Merhaba benimde kuyruk kemiği batma sorunu var , şuan tedavi olmaya çalışıyorum, siz bu konu ile ilgili herhangi bişey yaptınız mı, kuyruk kemiği eğilmesi oluyor ve elle makattan düzeltiliyor, hiç böyle bir tedaviyi uyguladınız mı
Hayır herhangi bir tedavi olmadım ama randevu alıp gitmem gerek .

Biraz araştırdım kuyruk kemiğim uzaması olabilirmiş 😥

Bende de anksiyete , sinüzit ,boyun düzleşmesi ,bel fıtığı ,hipertiroidi ,reflü ,alerjik rinit ,faranjit,gözümde pterjium var .Ne yapayım yani ne yapalim?Gayet de hayat doluyum .Allah dermansız hastalık vermesin.Sizin hastalıklarınizin da hepsinin tedavisi var .Ben de ağır hastalıklar geçiriyorsunuz sandım üst üste .Kanser ,lupus ,iltihaplı romatizma ,tümör ya da uzuv kaybı gibi rahatsızlıklar geldi aklıma .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X