Sürekli hatalar yapıyorum.

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Arkadaslar yaklaşık bir ay önce ayrıldığım eski erkek arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım. Ona sevgili olmadığımızı sadece cinsel birliktelik için onunla olacağımı söyledim, seninle evlenemem dedim ve o da suan kabul etmiş gibi görünüyor her ne kadar konuyu arada açsa da... Sonra geçen hafta önceden yakın arkadaşım olan ama yakın zamanda gece sabaha kadar kapımda bekleyip takıntılı bir şekilde kendi çapında aşk yaşayan insana umut verdim. Umut verdim derken, ona da sevgili olmak istemediğimi, onu arkadaş olarak gördüğümü ve arada arzuladığımı söyledim. Bu arkadaşıma eski erkek arkadaşımla hala konuştuğumu ve beraber olduğumuzu söyledim. Arkadaşım da kendisinin öyle bir şey istemediğini, beni her sekilde seveceğini, ona bir sans vermem gerektiğini söyledi. Bir gün buluştuğumuzda annesinin yanına götürdü. Ama ona ben seni sevemiyorum dedim yine de vazgeçmedi. Onun yanindayken bir kaç defa eski erkek arkadaşım olan suanda görüştüğüm kişi aradı. Bu aralar pes etmek üzere gibi görünüyor.

Davranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterebilir misin?

Madem hata olduğunun farkındasın neden devam ediyorsun?

Madem hata olduğunun farkındasın neden devam ediyorsun?

Kendimi bazı şeylerden alıkoyamıyorum. Beraber olmak istediğimde tanıdık olduğu için eski erkek arkadaşımı kolay ulaşılır gördüm. Ilgi istedigimde diğer arkadaşımı ulaşılır gördüm.

Eski erkek arkadaşıniz pinti olan miydi? Birde cinsel birliktelik yaşadınız diye mi yoksa onunla birliktelik yaşamak icin mi devam ediyorsunuz... pek anlaşılır yani yok... zaten sevgi yok anladığım kadarıyla neden hala ayni kişiyle devam ediyorsunuz görüşüyorsunuz...yalnız kalma korkunuz mu var?

Evet pinti olan kişi. O tanıdık diye onunla isteklerimi gidermek istedim. Evet yalnız kalma korkum var gibi görünüyor.

Sırf onunla birlikte oldun diye devam ettirmek zorunda değilsin git başkasıyla ol tanımadığın daha iyi kendi değerini düşürüyorsun hoş degil pişman olursun

Reactions: anu
Eski eskide kalmış boşver yenisini tanıdıkça alışırsın belki hem ötekini de sevmiyon neye bu ısrar

Başlık, sürekli hatalar yapıyorum. Hata olduğunu biliyorum ama davranış problemim var sanırım kendimi alıkoyamıyorum.

Bu konuyu buraya değil de erkek arkadaşlarına açsan daha iyiydi. American kültüre doğru giden Türk gençleri. Dikkat et bu aralar senin hisselerin popüler olduğu gibi ifşa da çok popüler sonra ağlama buralarda

Bu ara libidolar çok yükselmiş sanırım..
Neyse, herkesi kapı dışarı et bir yalnız kal kendini dinle, yapamam diyorsan da içinden gelen yaşamak istediğin ne varsa yaşayıp öyle ders alacaksın artık(umarım), çaresi yok. Her şey sende bitiyor.
İmkanın varsa destek al ya da, daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…