Sürekli hatalar yapıyorum.

Bir kadının canı bişeyler istediğinde itfaiyeyi çağırır gibi birilerini çağırmasını hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım..Bunu yalnız size söylemiyorum yanlış anlamayın böyle birini daha tanıyorum başedilemez birşey demek ki ...

Son düzenleme:
Yaptığının hata olduğunun farkındasın, engel olamıyorsan tedavi olmalısın.

Nedir bu fb konuları hakkaten!?
Algı oluşturmaya mı çalışıyorsunuz, normalmiş gibi..
Normal değilsin, normal değilsiniz!
Bu gidiş nereye............

Yapmayın etmeyin benim kocis geceye gidiyor 20 gündür tık yok herif içerde yatıyor gidip saldiracagim şimdi böyle konular açıp milletin aklına sapmayin canım

İğrençsiniz. Siteden kovulucam galiba sonsuza kadar ama bunu söylemeliydim. Tekrar söylüyorum İĞRENÇSİNİZ!!!!!!!!!!!

ben rahatsız olduğunuz konuyu tam olarak anlayamadım..
eskisiyle sevişmekten mi ?
yoksa yenisinden ilgi görmekten mi ?
her ikisinden de mi ?

psikolojik tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum.siz herkesin aşık olduğu üyeydiniz değil mi? acilen tedavi görün lütfen.

Bundan rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla,bir yandan isterken bir yandan da düşüncelerinize ters geliyor sanırım.
Öyleyse pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın,ikisinden de uzak durun,sıfırdan başlayın.

Ben kimsenin cinsel ilişki yaşama biçimine karışılmaması gerektiğini düşünüyorum.Bir kadın bugün bir adamla yarın başka bir adamla birlikte olmak isteyebilir.Benim için bu ahlaksızlık ya da namussuzluk değil.Olaya bu yönden yaklaşan arkadaşlar herkesin hayatının farklı olduğu gerçeğini gözden kaçırıyorlar.

Bu "özgürlük" mü sizce?

Evet.
Ben nasıl ki duygusal ilişkilerden hoşlanıyorsam bir başkası da olayı sadece cinsellik üzerine kuruyor olabilir.Bu beni ilgilendirmiyor,yargılama hakkım yok.

Tartışma konusu açmak istemedim yanlış anlamayın.
Tabiki böyle insanları hapse falan atmiyorlar demek ki ne yargilamaya ne de aşağılayıp daha beter bi duruma sürüklemeye hakkımız yok
Konu sahibi gibi 'hata' yaptığının yanlış düşündüğünün farkında olan insanlar eğer gerçekten gerekliyse tedavi görmeli bence.

Eğer bunu bir hata olarak görüyorsa demek ki pişman ve böyle şeyler yaşamaya hazır değil.İkisinden de uzaklaşması onun için iyi olur diye düşünüyorum.Uzman yardımı konusunu bilmiyorum açıkçası,emin değilim ama bana daha çok topluma kulaklarını kapatamıyor gibi geldi.

Cinsel istek karşı konulamaz birşey değil.
İsteğini durdurmak için bir erkeğe ihtiyacın yok.
Eski sevgilimle beraber oluyorum dediğin halde olsun ben seni sevıyorum diyen insan da normal değil.
Alkol veya sigara bağımlılığı değil bu.
Kendime engel olamıyorum diye resmen bahane uyduruyorsun.

hata değil ki bu, günübirlik ilişkiler yaşamaktansa halihazırda tanıdığın ve güvendiğin biriyle takılman bana da daha mantıklı geldi.
ama o seni seven çocuk var ya, ondan kurtul, sıkıntı yaratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…