- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi cimcimelif
-
psikolojik tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum.siz herkesin aşık olduğu üyeydiniz değil mi? acilen tedavi görün lütfen.Arkadaslar yaklaşık bir ay önce ayrıldığım eski erkek arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım. Ona sevgili olmadığımızı sadece cinsel birliktelik için onunla olacağımı söyledim, seninle evlenemem dedim ve o da suan kabul etmiş gibi görünüyor her ne kadar konuyu arada açsa da... Sonra geçen hafta önceden yakın arkadaşım olan ama yakın zamanda gece sabaha kadar kapımda bekleyip takıntılı bir şekilde kendi çapında aşk yaşayan insana umut verdim. Umut verdim derken, ona da sevgili olmak istemediğimi, onu arkadaş olarak gördüğümü ve arada arzuladığımı söyledim. Bu arkadaşıma eski erkek arkadaşımla hala konuştuğumu ve beraber olduğumuzu söyledim. Arkadaşım da kendisinin öyle bir şey istemediğini, beni her sekilde seveceğini, ona bir sans vermem gerektiğini söyledi. Bir gün buluştuğumuzda annesinin yanına götürdü. Ama ona ben seni sevemiyorum dedim yine de vazgeçmedi. Onun yanindayken bir kaç defa eski erkek arkadaşım olan suanda görüştüğüm kişi aradı. Bu aralar pes etmek üzere gibi görünüyor.
Davranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterebilir misin?
Bundan rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla,bir yandan isterken bir yandan da düşüncelerinize ters geliyor sanırım.
Öyleyse pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın,ikisinden de uzak durun,sıfırdan başlayın.
Ben kimsenin cinsel ilişki yaşama biçimine karışılmaması gerektiğini düşünüyorum.Bir kadın bugün bir adamla yarın başka bir adamla birlikte olmak isteyebilir.Benim için bu ahlaksızlık ya da namussuzluk değil.Olaya bu yönden yaklaşan arkadaşlar herkesin hayatının farklı olduğu gerçeğini gözden kaçırıyorlar.
Bu "özgürlük" mü sizce?
Evet.
Ben nasıl ki duygusal ilişkilerden hoşlanıyorsam bir başkası da olayı sadece cinsellik üzerine kuruyor olabilir.Bu beni ilgilendirmiyor,yargılama hakkım yok.
Tartışma konusu açmak istemedim yanlış anlamayın.
Tabiki böyle insanları hapse falan atmiyorlar demek ki ne yargilamaya ne de aşağılayıp daha beter bi duruma sürüklemeye hakkımız yok
Konu sahibi gibi 'hata' yaptığının yanlış düşündüğünün farkında olan insanlar eğer gerçekten gerekliyse tedavi görmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?