- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ben sevemiyorum sanırım insanları kullanmamak için de isteklerimi söylüyorum.
Bir kere tek es li ol.biri ilgi digeri cinsellik emin ol onlarinda biri snele.cinselik birde baska kizda ilgi icin gorusmesi olur.ozmna kendini nasil hissedersin.Değer vermek için ne yapmalıyım? Bu degersizlikse nasıl davranmalıyım?
Bu ara libidolar çok yükselmiş sanırım..
Neyse, herkesi kapı dışarı et bir yalnız kal kendini dinle, yapamam diyorsan da içinden gelen yaşamak istediğin ne varsa yaşayıp öyle ders alacaksın artık(umarım), çaresi yok. Her şey sende bitiyor.
İmkanın varsa destek al ya da, daha iyi olur.
Diğer arkadaşım da gel beraber doktora gidelim diyor. Destek alacağım ama cesaret edemiyorum.
Yaşın kaç?Diğer arkadaşım da gel beraber doktora gidelim diyor. Destek alacağım ama cesaret edemiyorum.
Çok pardon daa merak ediyorum bu ara bu tarz konular normallestiriliyor mu bana mı öyle geliyor hani burayı tecrübesiz genç kardeşlerimiz de okuyor du (!) Ne şimdi bu ?
Ayıp yahu ayıp ne halt yiyosan ye buraya naklen anlatmak zorunda mısın ?
Yaşın kaç?
Bu ara hep duygusuZ birliktelikli konu açılıyor cok degisik geliyor bu olaylar mutsuzsan ve bunun psikolojik bir sorundan olduğunu düşünüyorsan psikolojik destek al böyle hayat geçer mi yaş daha 24 ilerde ne yapacaksin
Son zamanlarda acilan fb konularina yonelik;
Siz de bir seylerin yanlis oldugunun farkindasiniz. Yoksa gider fb tarzi iliskiler yasarsiniz. Kimse de size karisamaz.
...ama buraya gelip konu aciyorsaniz aslinda bu tarz bir iliski istemediginizi gosterir bu. O yuzden kimse ben ozgurum ben isterim ben yaparim havalarina girmesin.
Son zamanlarda acilan fb konularina yonelik;
Siz de bir seylerin yanlis oldugunun farkindasiniz. Yoksa gider fb tarzi iliskiler yasarsiniz. Kimse de size karisamaz.
...ama buraya gelip konu aciyorsaniz aslinda bu tarz bir iliski istemediginizi gosterir bu. O yuzden kimse ben ozgurum ben isterim ben yaparim havalarina girmesin.
Bu da bir nevi kullanma ama hahaBen sevemiyorum sanırım insanları kullanmamak için de isteklerimi söylüyorum.
onlar seni kullanıyor..sen kendine bunu mu yakıştırıyorsun cidden?şuan sevemiyorum diye ilerde de sevemiycek misin yani?Ben sevemiyorum sanırım insanları kullanmamak için de isteklerimi söylüyorum.
Öyle bir havaya girmedim. Zaten başlık sürekli hatalar yapıyorum. Eğer okuduysanız. Hoşuna giden, pişman olmayan biri gelip konu açmaz.
Ve temeldeki sorun şu, ben bu hatalara düşmekten kendimi alıkoyamıyorum. Aynı hataların içinde sürükleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?