Sürekli hatalar yapıyorum.

Değer vermek için ne yapmalıyım? Bu degersizlikse nasıl davranmalıyım?
Bir kere tek es li ol.biri ilgi digeri cinsellik emin ol onlarinda biri snele.cinselik birde baska kizda ilgi icin gorusmesi olur.ozmna kendini nasil hissedersin.
Ayrica herkes iyi niyetlide olmaz basina belada olabilirler.
Umarim daha fazla hata ypmazsin

Diğer arkadaşım da gel beraber doktora gidelim diyor. Destek alacağım ama cesaret edemiyorum.

Sanırım bende tecrübesiz genç biri olduğum için bunları yaşıyorum. Bir de kendi istegimle ama mutsuzum. Her gün hata olduğunu bilerek uyanıyorum.

Bu ara hep duygusuZ birliktelikli konu açılıyor cok degisik geliyor bu olaylar mutsuzsan ve bunun psikolojik bir sorundan olduğunu düşünüyorsan psikolojik destek al böyle hayat geçer mi yaş daha 24 ilerde ne yapacaksin

Destek almayı da denedim aslında. Sen gayet normalsin dediler bir ilaç yazdılar. Ama artık destek alma konusuna cesaret edemiyorum.

Son zamanlarda acilan fb konularina yonelik;

Siz de bir seylerin yanlis oldugunun farkindasiniz. Yoksa gider fb tarzi iliskiler yasarsiniz. Kimse de size karisamaz.
...ama buraya gelip konu aciyorsaniz aslinda bu tarz bir iliski istemediginizi gosterir bu. O yuzden kimse ben ozgurum ben isterim ben yaparim havalarina girmesin.

Öyle bir havaya girmedim. Zaten başlık sürekli hatalar yapıyorum. Eğer okuduysanız. Hoşuna giden, pişman olmayan biri gelip konu açmaz.

Ve temeldeki sorun şu, ben bu hatalara düşmekten kendimi alıkoyamıyorum. Aynı hataların içinde sürükleniyorum.

Kendine bi dur de

Öyle bir havaya girmedim. Zaten başlık sürekli hatalar yapıyorum. Eğer okuduysanız. Hoşuna giden, pişman olmayan biri gelip konu açmaz.

Baslik oyle ama icerik oyle demiyor. Hata diyorsun ama hatayi tam algilamis gorunmuyorsun.

Ve temeldeki sorun şu, ben bu hatalara düşmekten kendimi alıkoyamıyorum. Aynı hataların içinde sürükleniyorum.

Ikincisi, bu tur davranis bozukluklari icin buradan kimse yardim edemez. Bir psikologa gitmelisin. O gerekirse baska yerlere yonlendirebilir.

Yav böyle konu açanlar bence başına bu bir hayal ürünüdür gerçek hayatla ilgisi yoktur yazmalı bence.Yapamayacağınız hayallerinizi fantazilerinizi mi buraya yazıyorsunuz anlamıyorum ki yani yaparsın biter gelip foruma duyurmaya gerek var mı kaç kadın fb yaşıyor kim bilir duyuranlara da ilk defa burda rastlıyorum yani

herkesi hayatından çıkarıp tamamen kopman lazım. numara değiştirmek olur, soyal medyadan uzaklaşma olur, kurstur okuldur spordur başka şeylerle vakit doldurma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…