• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli hatalar yapıyorum.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kimseyi cinsel hayatiyla yada diniyle elestirmem burdaki herkes müslümanda degil ama birini yatmak icin birinide sevmek isdiyorum diyosan bu cok ayri ve cogu kisiye ters olan bi durum sirf kizimi sakin yetistirebilmek icin avusturyada sehire cok uzak ormanlik bi köyde yasiyorum... o benim herseyim...

Allah bağışlasın kızınızı. Dini falan bir kenara bırakıyorum, herkes için zevk ve eğlenceyi birinci palana almak, sırf bunlar için yaşamak insanlığa huzur getirmez diye düşünüyorum.

Yalnız nacizâne tavsiyem toplum ve aile ortamlarından mümkün olduğunca uzak durun ve korunun. Lütfen.

En iyisi yaşantıma bildiğim gibi devam etmek olacak. :)
sorun gördüğünüz yerlerde yardım istemek alçaltıcı bir şey değildir asla.ancak konularınızda sürekli bir aşk durumu söz konusu.nacizane bu yüzden destek almanız gerektiğini düşündüm.yoksa herkesin hayatına kimse karışamaz :)

Sadece "sex arkadaşlığı" yaparak sevistigi için. Bu bitek banami aykiri geliyor gerçekten??
hanımefendi pedofili değil nekrofili değil evli adamlarla birlikte olmuyor bunun dışında bizim aykırıdır/değildir gibi yorumlar yapmamız etik değil,bizi ilgilendirmez.

Back
X