Arkadaş ikizler galibaYay burçları böyle yerinde duramazlar Burcu değilse yükseleni kesin yazdır
Aynı köydeniz, aynı okulda okuduk , ortak arkadaşlarımız var vb.. yani kopsam da bir anda kopamqm ondanSizi biaraya getiren ortak paylasim nedir?
Arkadaş ikizler galiba
Bekara karı boşamak kolayGörüşmeyin? Açmayın telefonlarını?
Alla allaaa ne büyük dertleriniz var gerçekten
Ben oğlağım hiç işim olmuyor öyle şeylerle.Bi tam öğren olmadı yükseleni yay
Nerde bi yay burcu varsa gezmekten yoruluyorum onlarla
Yaylar yaylarla gezsin
Ben oğlağım hiç işim olmuyor öyle şeylerle.
Olabilir.Seni anlıyorum ben de teraziyim evde oturmak istiyorum kendimi şarj etmek istiyorum en iyisi arkadaşlığı çeşitli bahaneler bularak yavaşça bitirmek
18Yaşlarınız küçük sanırım zamanla biter
Küçük işte
Gelmek istemiyorum diyebilirsin. Telefonları açmayabilirsin. Tarzım değil sen git diyebilirsin. Bunun şimdi ne tarafı dert bende onu anlamadım ?Merhaba . Bende bir arkadaş var .sürekli kalk şunu yapalım nisana kınaya gidelim diyor. Ben sevmiyorum gerçekten bomboş geliyor bana . Yok evde ne yapıyorsun akşama kadar yata yata falan filan... Bugün sinirlerimi bozdu hatta kırk yılın başı bir isim düştü sana da dedi bende ne diyorsun anlamıyorum dedim . Evde sürekli yatıyorsun dedi bende ne mutlu bana dedim. Ben bu kızla nasıl baş edebilirim ? Gerçekten sıkılıyorum ve bir gün patlayacak gibiyim.
Tamam bütün gün kukuman kuşu gibi evde oturama o zaman arkadaşınla insan içine karışBekara karı boşamak kolay
Anlamiyor işte. Sürekli ikna etmeye çalışıyor. Az durur geliriz falan . Anlasa ne alaGelmek istemiyorum diyebilirsin. Telefonları açmayabilirsin. Tarzım değil sen git diyebilirsin. Bunun şimdi ne tarafı dert bende onu anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?