Merhaba . Bende bir arkadaş var .sürekli kalk şunu yapalım nisana kınaya gidelim diyor. Ben sevmiyorum gerçekten bomboş geliyor bana . Yok evde ne yapıyorsun akşama kadar yata yata falan filan... Bugün sinirlerimi bozdu hatta kırk yılın başı bir isim düştü sana da dedi bende ne diyorsun anlamıyorum dedim . Evde sürekli yatıyorsun dedi bende ne mutlu bana dedim. Ben bu kızla nasıl baş edebilirim ? Gerçekten sıkılıyorum ve bir gün patlayacak gibiyim.
Böyle istekleri olursa
Ne biçim konuşuyorsun ya sana davranışlarımın hesabını vermek zorunda mıyım? İşim yok diye sevmediğim şeylere eşlik etmek zorunda değilim. Başka bir şey yoksa kapatıyorum telefonu diye yükselin biraz. Baktınız hala devam ediyor hadi görüşürüz dedikten sonra çat kapatın yüzüne.
Daha da çağırmaz.
Bu baştaki sözleri de ilerde birden kestin arkadaşlığımızı demesin ve haksız çıkmayın diye yazdım. Yoksa açıklamaya gerek bile yok. Okul arkadaşıymışsınız falan. Size değer veriyorsa üstelesem gelmeyecek, özledim arkadaşımı voyvodanın sevdiği şeylere çağırıp göreyim bari kızı der. Yok hiç sesi soluğu çıkmazsa sadece yalnız kalmamak için insan arıyor demek ki yanına. Bir daha görüşmeyin zaten.