- Konu Sahibi EylemHemsire
-
Sevmiyorsun ..
çok irdeledim içimde özellikle bikaç gün aramadım aradığında cevaplamadım ama çok özledim dayanamadım aradım
istediğim makul seviyede iletişimde olmak buda sevgimin eksikliğinden mi kaynaklıyor dersin
Herkesin işi gücü var.Sevdiğin adamında işi belli gücü belli ..
Onca işinin arasında sana vakit ayırabiliyor,sen onunla konuşmak istemeyip telefonuna tl bile yüklemiyorken,adam gidip seninle iletişimi kesmemek için sana gidiyor tl atıyor.
Birde ayrı yerlerde oluşunuzdan ötürü olsa gerek,sürekli iletişim halinde olmak isteyen biri var karşınızda.Haklı olarak konuşmak isteyecektir.
Ben yeterli ilgili göstermediğinizi düşünüyorum,belkide yanılıyorumdur..
Hepimizin işi gücü yoğun olduğu zamanlar oluyor ama insan 24 saatin 5 dakikasınıda olsa ayırır sevdiği adama,yada kadına hiç farketmez..
Ama siz konuşmamayı tercih etmişsiniz
İlgi alaka isteye bilir,eminim zaten siz bu karşınızdaki insana samimi duygular hissediyor olsaydınız siz onunla konuşmak için can atardınız..
Ve ilginizide açıkça gösterir,memnun ederdiniz
Ama benim fikrim sizin bu adamı sevmediğiniz yönünde,siz bana bakmayın konuşuyorum ben boş boş of..
ilgi gostermese de aman benim odun bana bi kere canim demedi diye sizlaniriz.. kadin milleti bi garip
Estafurullah gayet mantıklı bir yorum olmuş teşekkür ederim
Ben gün içinde hiç iletişim halinde olmayalım diye yükleme yapmadım değil o aradığında bende aramayım diye sadece onda olsun istedim
Nasıl söyleyim o saatlerce konuşmak istiyor
Günde 8 saat hakkı var artık doldur doldurabilirsen ben artık gün sonunda konuscak bişey bulamıyorum
Yıl başı diye gönderdim sağolsun benimkinden daha güzel süpriz yapmış
Onun kadar ince ruhlu bir insan olmadığımı bile düşünüyorum
Romantizmden uzakta olabilirim
Kafam çok karısık
sürekli ilgi isteyen, ilgi gösteren adam bir anda eskisi gibi aramayı keserse daha cazip gelir. kadınların doğası mı bu bilmiyorum ama bana böyle oluyo :)
şuan sevmiyosun belki, hatta gıcık oluyosun ama bu sevmeyeceğin anlamına gelmez. konuşarak iletişimin dozunu biraz azaltmasını sağla :)
Çok konuşmasından saatlere bağlamasından daralıyomuşsun aramayıncada özleyip kendin arıyomuşsun seninki aşk sevgi değil alışkanlık olmuş
yas farkınız ne kadar?
sen abinin arkadasiyla mi cikmaya mi karar verdin,
o zaman pek hoslanmiyordun,
ne kadarlık bir ilişki acaba ? yani uzun süredir mi birliktesiniz
8 saat konuşacak kadar vakti nasıl buluyor..benim yeni görüşmeye başladığım arkadaşımda öğretim görevlisi hiç vakti olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?