Sürekli ilgi isteyen canım, bitanem diyip duran sevgili...

bence sen bişey hissetmiyorsun.
oda sen daha bağlanmamışken senin vazgeçmene engel olmak için seni kendiyle sürekli meşgul ediyor.
kız milleti olarak ilgiyi seviyoruz ama bizim istediğimiz kişiden gelirse seviyoruz.
aksi takdirde karşı taraftan gitgide soğunuyor bende tecrübe ettim biliyorum.
bence çok sık aramamasını uygun bir dille söylemelisin.

Ya senin içinde bi'şeyler eksik ya da senin huyun böyle
Bazı insanlar çok sevsede nefes almak biraz yokluklarını da görmek isterler, kimisiyse ben ve senin sevgilin gibi sürekli aşkım cicim modundadır
Daha 1 ay olmuş belki ilişkiye adapte olamamışsındır aylar geçince zaten o ilgiyi keser sen onun gibi olursun

:) teşekkür ederim inşallah seninde hakkında hayırlısı olur..
aslında bende senin gibi düşünüyorum sürekli canım aşkım bitanem denilmesi zamanla ilişkiyi sıkıcı hale getirebilir.. o sözlerin bi anlamıda kalmaz.. ama içinden gelmesede söylemez herhalde:) biz iyi yönünden bakalım yinede.. uzak şehirlerdeymişsiniz özlüyordur mutlaka:)

1 ayda zaten sevgi, aşk olmaz ama fiziksel anlamda duygusal anlamda ondan baya uzaksın gibi geldi bana.Bizde ilk aylarda aynı anlattığın gibi saatlerce konuşurduk.Sonra zamanla azalıyor bu durum ilişki yerine oturuyor, güven artıyor.Yüreğinin sesini dinle derim ben bu adamla bişeyler olacağını hissediyorsan biraz daha zaman tanıyabilirsin ama hissetmiyorsan hiç uzatma :)

arkadaşım kusura bakma ama bulmuşsun bunuyorsun yani..bu forumda kaç arkadaşımız var dertli olan yok uzakta yok çok konuşamıyoruz yok ilgisiz diye..bazı şeylerin değerini anlamak için illa kovalamak mı lazım karşıdakini illa aşk acısı çekmek mi lazım..valla helede özlüyorum bazen diyosan otur iyi düşün ööle kararını ver derim canım..sölediklerime kırılma lütfen iyi niyetimden bööle konuşuyorum..inş iyi olur herşey..

işte bu seferde neden aramıyım biz neyiz bende sende neyim muhabbetlerine dönsün istemiyorum
arada kaldım daha önce hiç böyle bi duygu yaşamamıştım

Evet genel olarak değişeceği yönünde hem fikiriz
Adapte olamadım mı dediğin gibi romatikten baya bi uzak mıyım zamana bırakıyım bence :))

demek istediğim buydu işte üzerinden aylar geçtiğinde bu kadar ilgi göstermezse ne olacak
Ben tersine dönüp o mu umursuz olacak
Bazı kelimeler özel olsun istiyorum hiç ummadığın anda söylenmeli güzel duygular uyandırmalı
Allahım sizide birbirinizden ayırmasın mesut bahtiyar etsin sen benim gibi olma :)

Bence sen onu samimi bulmuyorsun...
Bu sebeple "canım" demesi bile itici geliyor...
Zamana bırak ve asla kendini zorlama...

özlüyorum laf olsun diye demiyorum gerçekten özlediğimi biliyorum
iyi biri olduğuna da inanıyorum biraz espri yapıcam derken dozunu kaçırması dışında :)
Zamana bıraksam iyi olacak kastıkça düşündükçe daha çok karışıyor aklım

Önceki konularından hatırladığım kadarıyla biri vardı işletme şakası filan yapan, acaba o mu diye düşündüm şimdi...
Bi süredir takip edemiyordum konularını. Öncelikle hayırlısı olsun konuya gelecek olursak ben de ilgiyi çok severim ama karşımdaki göstermezse soğurum, üzülürüm işle güçle bir alakası yok bence akşamdan akşama da olsa çiftler arasında özellikle de "mesafe varsa" mesajlaşma ve yoğun telefon trafiği şart. Ne güzel işte aşık demek ki sana... ve vakit ayırıyor :)

Son düzenleme:

yok lütfen kırılmıyorum zaten duygularıma tercüman olun istiyorum özlüyorum özlemesine de zaman düzeltir mi bilmiyorum
Bence sen onu samimi bulmuyorsun...
Bu sebeple "canım" demesi bile itici geliyor...
Zamana bırak ve asla kendini zorlama...

evet zamana bırakmak en mantıklısı
ama samimi bulmadığımdan değil ben oldum olası bir erkekten canım kelimesini duymayı sevmem
babam bile kullandığında istemem kullanma derim

amiiin Allah hepimizin gönlüne göre versin:) bende bi güzel söz duyarım diye gözüne bakıyorum :) bazen öyle bi yerde öyle bişey söylüyor ki uzun süre bişey yazamıyorum mutlu oluyorum sürekli güzel sözler söylese kesin bende sıkılırdım.. o yüzden sana hak veriyorum.. ama uzak olduğun halde herhafta gelmek istemesini kıskandım bizde uzağız o rizede ben egedeyim :) gelemiyor maalesef birde bunları bence ona biraz anlatmalısın.. yani açık açık üzerime çok düşme diyemezsin belki ama ne bileyim ima edebilirsin.. yoksa bu ilişkiden çabuk sıkılırsın..

evet aynı kişi :) ya aslında tanıdıkça çözdüm olayı ben
Espri yapmayı pek bilmiyor kaş yapıcam derken göz çıkarıyor
Bunu söyledim zaten şimdi espri yapmıyor daha doğru yapamıyor

3 senedir beni sevdiğini söylüyor fırsatnı bulunca da abime açılmış aşık olmadığını hiç düşünmedim
keşke bende senin gibi yoğun trafiği sevebilsem var mı bunun püf noktası

Biz kadınlar. Herşeyin fazlasından şikayet ederiz
Zaten herşeyin ortası makbuldur.
Kadını çok ilgisiz bırakırsan kaçar,
Çok ilgi gösterip daraltırsan yine kaçar.
Ama sende sevgi de eksik sanırım.Çünkü canım kelimesini sevdiğin adamdan duyunca batmaz insana.
Bence önce duygularından emin olmalısın.
Aramayınca bir süre sonra dayanamaman vs bunun gibi şeyler sevgi belirtisi değildir alışkanlıktır.

sürekli güzel söz söylemiyor tatlım ya canım ve bitanem kelimelerini daha çok kullanıyor ben ona hiç kullanmıyorum mesela
bu akşam bu sebebten kızdı hiç çaba sarfetmiyorsun elinden geleni yap diye
bende napıyım böyleyim diyemedim zamanla olacak şeyler dedim
ben ne zamandır bu günleri bekliyorum falan filan biraz zoruna gitti doğal olarak

Oda adnan mendereste
Ben istanbuldayım
sizin aranız da baya uzakmış mesafeler aşkınızı güçlendirsin inşallah çok güzel sözler duy musmutlu ol

aslında seni anlıyorum canım daha çok yeniymiş ben görmemişim bu ayrıntıyı..belkide şuan noluyoruz yaa bu kadar zamanda ne bu ilerleme diyosun ama zamanla oturacak rayına o lafların zevkini çıkarmaya bak boşver çokda takılma oraya canım..valla benimkinin morali bozuktu da ben genede bi adını söleyince canım kelimesi duymadım diye burnundan getirdim valla normalde söler ama ne bi şimdi sölememiş bu arada hepsi aynılar 2*2=4 şimdi gönlünü hoş ediyo ve isteyerek sölüyodr bunu ses tonundan anlarsın zaten canım..sende yakın olmaya çalış..hatta sen o dersteyken arasana bikaç kez bak bakalım nolacak sıkboğaz öle değil böle edilir

gece gece ne güzel dualar ettin Allah seninde kalbine göre en güzelini nasip eder inşallah:) biraz zaman ver bakalım belki zamanla düzelir..umarım hakkında en hayırlısı olur:)

Hımm sevindim vallahi, enteresan bir başlangıç olmuştur sizin için hatırladıkça beraber gülersiniz inşallah :))
Vallahi şöyle söyleyim; birden bire hayatına biri giriyor, ilgi gösteriyor, üstüne titriyor e daha yeni sayılırsınız. 3 yılda kısa bir süre değil yazık çocuk beklemiş seni...
Bence eğer bu süreç daha da uzarsa evlilik bile düşünebilirsiniz. Çok romantik... gizli gizli sevmiş filan.
Ben sevgilimden ayrıldım şimdi 1 harf yazsa gözlerim dolar o derece sevinirim. İnsan bazı şeylerin kıymetini kaybettikten sonra anlıyor sakın üzme bu konuda onu
Bir zaman sonra ilgisini alakasını keserse bu defa üzülürsün.

Pek çok yönden birbirimize benziyoruz biliyorsun aile, iş konusunda problemliyiz. Bana onun ilgisi hepsini iyileştiren bi ilaç gibi geliyordu. Hem ailem olmuştu, hem dostum sabahtan akşama kadar konuşsam sıkılmıyordum çünkü her konudan konuşabiliyorduk.
Aşk zamanla oluşur. Ben de önceleri yalnız kalmak istemediğimden onunla olduğumu sanıyordum ne zaman ayrıldık o zaman anladım aslında ilgisini ne kadar benimsediğimi. Umarım tatlıya bağlanır... Konuştukça bulursunuz bir çözüm. Şanslısın değerini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…