- Konu Sahibi EylemHemsire
-
öğlenden saat 16.00 ya kadar dersi yok sonra ikinci öğretimlere derse giriyor
Akşamda artık benim uykum gelmese sabah ediyoruz
aslında yorucu işleri ama benimki ezelden hiperaktif
inşallah zamanla vakit bulabilirsiniz birbirinize
Evet kızlar sevgilim tam da böyle biri
Eski konumdan belki hatırlarsınız
Sevgilim öğretim görevlisi
İşi gereği öğrencileri tarafından şımartıldığını düşünüyorum
Sürekli çocuk gibi ilgi istiyor
Ben böyleyim diyince de elinden geleni yapmıyorsun yap diyor
Bir de dk başı canım bitanem diyor en sevmediğimde canım kelimesidir
bana canım deme lütfen diyorum tamam diyo ama sonra yine diyo
uzak ilde olmasına rağmen her hafta gelmek istiyor
Birde ben sürekli aramamı mesaj çekmemi istediği için bu ay lira filan yüklemedim
Ama bana sormadan gidip yüklemiş
Aöf sınavlarımda var biliyor üstelik
Ne düşünceğimi bilmiyorum kızlar ya
İlgisinden mi sıkıldım yoksa sevmiyor muyum bilmiyorum
Aslında görüşmediğimiz süre içinde özlüyorum aradığında da çok konuşmasından saatlere bağlamasından daralıyorum
elinden gelse konuşurken uyucaz..
sizce neden böyle duygularım
bence sen bişey hissetmiyorsun.
oda sen daha bağlanmamışken senin vazgeçmene engel olmak için seni kendiyle sürekli meşgul ediyor.
kız milleti olarak ilgiyi seviyoruz ama bizim istediğimiz kişiden gelirse seviyoruz.
aksi takdirde karşı taraftan gitgide soğunuyor bende tecrübe ettim biliyorum.
bence çok sık aramamasını uygun bir dille söylemelisin.
Ya senin içinde bi'şeyler eksik ya da senin huyun böyle
Bazı insanlar çok sevsede nefes almak biraz yokluklarını da görmek isterler, kimisiyse ben ve senin sevgilin gibi sürekli aşkım cicim modundadır
Daha 1 ay olmuş belki ilişkiye adapte olamamışsındır aylar geçince zaten o ilgiyi keser sen onun gibi olursun
:) teşekkür ederim inşallah seninde hakkında hayırlısı olur..
aslında bende senin gibi düşünüyorum sürekli canım aşkım bitanem denilmesi zamanla ilişkiyi sıkıcı hale getirebilir.. o sözlerin bi anlamıda kalmaz.. ama içinden gelmesede söylemez herhalde:) biz iyi yönünden bakalım yinede.. uzak şehirlerdeymişsiniz özlüyordur mutlaka:)
1 ayda zaten sevgi, aşk olmaz ama fiziksel anlamda duygusal anlamda ondan baya uzaksın gibi geldi bana.Bizde ilk aylarda aynı anlattığın gibi saatlerce konuşurduk.Sonra zamanla azalıyor bu durum ilişki yerine oturuyor, güven artıyor.Yüreğinin sesini dinle derim ben bu adamla bişeyler olacağını hissediyorsan biraz daha zaman tanıyabilirsin ama hissetmiyorsan hiç uzatma :)
arkadaşım kusura bakma ama bulmuşsun bunuyorsun yani..bu forumda kaç arkadaşımız var dertli olan yok uzakta yok çok konuşamıyoruz yok ilgisiz diye..bazı şeylerin değerini anlamak için illa kovalamak mı lazım karşıdakini illa aşk acısı çekmek mi lazım..valla helede özlüyorum bazen diyosan otur iyi düşün ööle kararını ver derim canım..sölediklerime kırılma lütfen iyi niyetimden bööle konuşuyorum..inş iyi olur herşey..
Bence sen onu samimi bulmuyorsun...
Bu sebeple "canım" demesi bile itici geliyor...
Zamana bırak ve asla kendini zorlama...
demek istediğim buydu işte üzerinden aylar geçtiğinde bu kadar ilgi göstermezse ne olacak
Ben tersine dönüp o mu umursuz olacak
Bazı kelimeler özel olsun istiyorum hiç ummadığın anda söylenmeli güzel duygular uyandırmalı
Allahım sizide birbirinizden ayırmasın mesut bahtiyar etsin sen benim gibi olma :)
Önceki konularından hatırladığım kadarıyla biri vardı işletme şakası filan yapan, acaba o mu diye düşündüm şimdi...
Bi süredir takip edemiyordum konularını. Öncelikle hayırlısı olsun konuya gelecek olursak ben de ilgiyi çok severim ama karşımdaki göstermezse soğurum, üzülürüm işle güçle bir alakası yok bence akşamdan akşama da olsa çiftler arasında özellikle de "mesafe varsa" mesajlaşma ve yoğun telefon trafiği şart. Ne güzel işte aşık demek ki sana... ve vakit ayırıyor :)
amiiin Allah hepimizin gönlüne göre versin:) bende bi güzel söz duyarım diye gözüne bakıyorum :) bazen öyle bi yerde öyle bişey söylüyor ki uzun süre bişey yazamıyorum mutlu oluyorumsürekli güzel sözler söylese kesin bende sıkılırdım.. o yüzden sana hak veriyorum.. ama uzak olduğun halde herhafta gelmek istemesini kıskandım bizde uzağız o rizede ben egedeyim :) gelemiyor maalesef birde bunları bence ona biraz anlatmalısın.. yani açık açık üzerime çok düşme diyemezsin belki ama ne bileyim ima edebilirsin.. yoksa bu ilişkiden çabuk sıkılırsın..
sürekli güzel söz söylemiyor tatlım yacanım ve bitanem kelimelerini daha çok kullanıyor ben ona hiç kullanmıyorum mesela
bu akşam bu sebebten kızdı hiç çaba sarfetmiyorsun elinden geleni yap diye
bende napıyım böyleyim diyemedim zamanla olacak şeyler dedim
ben ne zamandır bu günleri bekliyorum falan filan biraz zoruna gitti doğal olarak
Oda adnan mendereste
Ben istanbuldayım
sizin aranız da baya uzakmış mesafeler aşkınızı güçlendirsin inşallah çok güzel sözler duy musmutlu ol
evet aynı kişi :) ya aslında tanıdıkça çözdüm olayı ben
Espri yapmayı pek bilmiyor kaş yapıcam derken göz çıkarıyor
Bunu söyledim zaten şimdi espri yapmıyor daha doğru yapamıyor
3 senedir beni sevdiğini söylüyor fırsatnı bulunca da abime açılmış aşık olmadığını hiç düşünmedim
keşke bende senin gibi yoğun trafiği sevebilsem var mı bunun püf noktası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?