Sürekli ilgi isteyen canım, bitanem diyip duran sevgili...

İlişkimiz çok yeni ben daha anlamadım bile aslında sevgili miyiz böyle mi oluyor çünkü o benim ilk sevgilim
Sende kızma ona yazık bilerek yapmamıştır
Dersteyken telefonunu sessize alır genelde eminim arasam ara verir bir şey yapar geri döner öğrencilere ayıp olmasın
Teşekkür ederim güzel yorumların için

Üzüldüm inşallah çözümü olmayan nedenden bitmemiştir de herşey normale döner
Zamanla bağlanmaktan üzülmekten korkuyorum sanırım ben
Yazdıklarından sonra daha net anladım
Rabbim sana da benden daha güzel bir ilişki nasip etsin.

İnsanın korktuğu hep başına geliyor, korkuları bir kenara atmayı dene 3 günlük bir şey değil çünkü sana olan ilgisi... amin inşallah sen de kat kat mutlu olursun :)

bizim orda şaka olarak senin canım dayak istiyo derler daha ne istiyosun yahuu ilgiden sıkılmışsın heralde veya sevmiyosun uzak yerlerdesiniz ve sen sıkılıyosun daha çok özlemen gerekirken , biz aynı şehirdeyiz nişanlımla 7 yıldır birlikteyiz gün aşırı göüşürüz günaydınla başlar ii gecelerle biter msjlaşmamız hala buzamana kadarda hiç sıkılmadım bence düşün seviyomusun sevmiyomususn iş güç bahane bence tabi herkes böle olucak diyede bi zorunluluk yokta bana biraz değişik geldi :26:

haa ilişkiniz yeniymiş pardon

Son düzenleme:
sen sevmiyorsun,
seven insan arandığında ya da msj geldiğinde yüreği çarpa çarpa açar, bekler..
sevgilin sana lira yüklemiş sende şikayetçisin.
sevmiyosun diye sana yüklencek değiliz tabi, gönül işi bu.
ben ne yapim peki?
günde 5 dk olsun sesini duymak için yapmadığım kalmıyor..
bazen oluyor sabahdan akşama kadar hiiiç aramıyor, o gün ölsem kalsam en son o duyacak düşün..
off bıktım vallahi..

canim senin burcun ve sevgilinin burcunu soylerisin bu aradaa senin burcun başak mi oyle tahmn ediyorum

tatlim senin sevgilinede sevgili demeye bin sahit istiyo yani sabhtn aksama kadar işi dolayisiylami araymyr yoksa keyfimi yapiyo seni cok iyi anliyorum bazen bizimde oyle olurdu ben gun icinde herhngi nirseye sevndgmde yada agladigimda ilk sevglimi aramak geliyor icimden ama o hep mesgule atiyordu calisiyordu cnku konusacak konulari hep ben buluyorum ona birakirsam konu bulmayii anca eee napiyon anlat der :) fazlasi cok bayar azi da

bence sevmıyorsun sevsen kendın beklerdın bu ılgıyı emın ol

ben konu sahibinin durumunu anliyorum. hakli fazla sevgi tez ayrilik getirir demisler. bu kadar icli disli canimli olmaya gerek yok. gunde 8 saat nasil dayansin konusmaya. aramadiginda ozluyorum diyor. ozletmek lazim biraz.
uzme kendini bence seviyorsun ama bunaltmis seni guzelce bunu ilet ozlem duyalim de. o kadar konusursan tabi konusacak birsey bulunmaz.

aynen sana katılıyorum canım cok haklısın

azıda kötü çoğuda işte sen nasıl aramasını bekliyorsan bende gün içinde onu özlemek aramasını beklemek istiyorum
neden aramıyor çok mu yoğun?

Okulda tanıdıklarımız vs çok ortak kişi var veya o şehirle ilgili bir çok şey
İlk önceleri konuş konuş bitmiyordu tabi son günlerde artık dk sayıyorum ne bulsam da konu açsam diye
az olsun öz olsun istiyorum

İkimizde akrepiz tatlım

bende akrebim canım bu akrep erkekleri bi tuhaf oluyor bi ara bi erkEk arkadaşım vardı sevgilim degil arkadaştık henüz sürekli yazıp duruyordu sen bana nie msj atmıyosun niye ilgilenmiyosun kimle konuşuyosun... birde yüz versem neyse ne sallamıyordum adamı bellide ediyodum bariz bi gün bu kalkıp bana evlilikten bahsetmazmi karıcım dmeeye felan başladı görende bende o şekilde konuşuyorum sanar şizofren kendi kendine hayaller kuruyodu attı tepem bu ne labalilik noluyoruz dedimm bidaha agzını açamadı yol verdi :)) yok anam var bu akreplerde bişey çogu bayanda ilgisizliginden şikayetçi :)

sıkar ben sıkılırım mesela :) mesela erkek arkadaşına şöyle anlat hep canımlı cicimli aşkımlı konuşuyoruz ne bilim normal insanlar gibi filmlerden dizilerden vs şwylerden konuşalım tüketmeyelim sevgimizi gibisinden bahset kimbilir belki işe yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…