- Konu Sahibi EylemHemsire
-
aslında seni anlıyorum canım daha çok yeniymiş ben görmemişim bu ayrıntıyı..belkide şuan noluyoruz yaa bu kadar zamanda ne bu ilerleme diyosun ama zamanla oturacak rayına o lafların zevkini çıkarmaya bak boşver çokda takılma oraya canım..valla benimkinin morali bozuktu da ben genede bi adını söleyince canım kelimesi duymadım diye burnundan getirdim valla normalde söler ama ne bi şimdi sölememişbu arada hepsi aynılar 2*2=4 şimdi gönlünü hoş ediyo ve isteyerek sölüyodr bunu ses tonundan anlarsın zaten canım..sende yakın olmaya çalış..hatta sen o dersteyken arasana bikaç kez bak bakalım nolacak sıkboğaz öle değil böle edilir
Hımm sevindim vallahi, enteresan bir başlangıç olmuştur sizin için hatırladıkça beraber gülersiniz inşallah :))
Vallahi şöyle söyleyim; birden bire hayatına biri giriyor, ilgi gösteriyor, üstüne titriyor e daha yeni sayılırsınız. 3 yılda kısa bir süre değil yazık çocuk beklemiş seni...
Bence eğer bu süreç daha da uzarsa evlilik bile düşünebilirsiniz. Çok romantik... gizli gizli sevmiş filan.
Ben sevgilimden ayrıldım şimdi 1 harf yazsa gözlerim dolar o derece sevinirim. İnsan bazı şeylerin kıymetini kaybettikten sonra anlıyor sakın üzme bu konuda onu
Bir zaman sonra ilgisini alakasını keserse bu defa üzülürsün.
Pek çok yönden birbirimize benziyoruz biliyorsun aile, iş konusunda problemliyiz. Bana onun ilgisi hepsini iyileştiren bi ilaç gibi geliyordu. Hem ailem olmuştu, hem dostum sabahtan akşama kadar konuşsam sıkılmıyordum çünkü her konudan konuşabiliyorduk.
Aşk zamanla oluşur. Ben de önceleri yalnız kalmak istemediğimden onunla olduğumu sanıyordum ne zaman ayrıldık o zaman anladım aslında ilgisini ne kadar benimsediğimi. Umarım tatlıya bağlanır... Konuştukça bulursunuz bir çözüm. Şanslısın değerini bil
Bu erkekler bir alem...
Kimi ilginin "i" sini göstermez.
Kimi aşırı ilgiden bunaltır.
Üzüldüm inşallah çözümü olmayan nedenden bitmemiştir de herşey normale döner
Zamanla bağlanmaktan üzülmekten korkuyorum sanırım ben
Yazdıklarından sonra daha net anladım
Rabbim sana da benden daha güzel bir ilişki nasip etsin.
İnsanın korktuğu hep başına geliyor, korkuları bir kenara atmayı dene 3 günlük bir şey değil çünkü sana olan ilgisi... amin inşallah sen de kat kat mutlu olursun :)
tatlim senin sevgilinede sevgili demeye bin sahit istiyo yani sabhtn aksama kadar işi dolayisiylami araymyr yoksa keyfimi yapiyo seni cok iyi anliyorum bazen bizimde oyle olurdu ben gun icinde herhngi nirseye sevndgmde yada agladigimda ilk sevglimi aramak geliyor icimden ama o hep mesgule atiyordu calisiyordu cnku konusacak konulari hep ben buluyorum ona birakirsam konu bulmayii anca eee napiyon anlat der :) fazlasi cok bayar azi dasen sevmiyorsun,
seven insan arandığında ya da msj geldiğinde yüreği çarpa çarpa açar, bekler..
sevgilin sana lira yüklemiş sende şikayetçisin.
sevmiyosun diye sana yüklencek değiliz tabi, gönül işi bu.
ben ne yapim peki?
günde 5 dk olsun sesini duymak için yapmadığım kalmıyor..
bazen oluyor sabahdan akşama kadar hiiiç aramıyor, o gün ölsem kalsam en son o duyacak düşün..
off bıktım vallahi..
evet kızlar sevgilim tam da böyle biri
eski konumdan belki hatırlarsınız
sevgilim öğretim görevlisi
işi gereği öğrencileri tarafından şımartıldığını düşünüyorum
sürekli çocuk gibi ilgi istiyor
ben böyleyim diyince de elinden geleni yapmıyorsun yap diyor
bir de dk başı canım bitanem diyor en sevmediğimde canım kelimesidir
bana canım deme lütfen diyorum tamam diyo ama sonra yine diyo
uzak ilde olmasına rağmen her hafta gelmek istiyor
birde ben sürekli aramamı mesaj çekmemi istediği için bu ay lira filan yüklemedim
ama bana sormadan gidip yüklemiş
aöf sınavlarımda var biliyor üstelik
ne düşünceğimi bilmiyorum kızlar ya
ilgisinden mi sıkıldım yoksa sevmiyor muyum bilmiyorum
aslında görüşmediğimiz süre içinde özlüyorum aradığında da çok konuşmasından saatlere bağlamasından daralıyorum
elinden gelse konuşurken uyucaz..
Sizce neden böyle duygularım
aynen sana katılıyorum canım cok haklısınben konu sahibinin durumunu anliyorum. Hakli fazla sevgi tez ayrilik getirir demisler. Bu kadar icli disli canimli olmaya gerek yok. Gunde 8 saat nasil dayansin konusmaya. Aramadiginda ozluyorum diyor. Ozletmek lazim biraz.
Uzme kendini bence seviyorsun ama bunaltmis seni guzelce bunu ilet ozlem duyalim de. O kadar konusursan tabi konusacak birsey bulunmaz.
sen sevmiyorsun,
seven insan arandığında ya da msj geldiğinde yüreği çarpa çarpa açar, bekler..
sevgilin sana lira yüklemiş sende şikayetçisin.
sevmiyosun diye sana yüklencek değiliz tabi, gönül işi bu.
ben ne yapim peki?
günde 5 dk olsun sesini duymak için yapmadığım kalmıyor..
bazen oluyor sabahdan akşama kadar hiiiç aramıyor, o gün ölsem kalsam en son o duyacak düşün..
off bıktım vallahi..
canim senin burcun ve sevgilinin burcunu soylerisin bu aradaa senin burcun başak mi oyle tahmn ediyorum
ben konu sahibinin durumunu anliyorum. hakli fazla sevgi tez ayrilik getirir demisler. bu kadar icli disli canimli olmaya gerek yok. gunde 8 saat nasil dayansin konusmaya. aramadiginda ozluyorum diyor. ozletmek lazim biraz.
uzme kendini bence seviyorsun ama bunaltmis seni guzelce bunu ilet ozlem duyalim de. o kadar konusursan tabi konusacak birsey bulunmaz.
bence sevmıyorsun sevsen kendın beklerdın bu ılgıyı emın ol
İkimizde akrepiz tatlım
ilgiden değil fazla ilgiden şikayetçiyim zamanla tüketmek istemiyorum söylediği sözlerde sıradanlaşmasın filan bunlar yani düşündüklerim
yanlış mı düşünüyorum sence
heran balım böceğim aşkım modu sıkmaz mı insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?