Sürekli ilgi isteyen canım, bitanem diyip duran sevgili...

ayyy canım aynı ya aynıııı. hep ben konu açarım. ama ben bi sussam konuşmasam o ancak naber, eee daha daha der ancak..
mesela gün içinde tuhaf bişey olsun, yada mutlu olcağım bişey hemen ona anlatmak isterim ben.
o an oda ya telefonuna hiç bakmaz sessize alır ya da meşgüle atar. bende ööyle akşamı beklerim. akşam olsun diye can atarım anlatabilmek, konuşabilmek sesini duymak için. bahanesi hep aynı yoğunum diyor. yoğunum anla beni, ama seni seviyorum yemin ederim diyor. ama bu nasıl sevgi? nasıl bir yoğunluk? ben inanmıyorum kızlar ya, insan ne kadar yoğun olursa olsun iki dk sı,
hadi bi msj atmalık vakti olmaz mı ya? yemek molası da mı vermiyor?
tuvalete de mi gitmiyor. bi dk cık arasın ya da msj atsın güzel bişey yazsın dünyalar benim olur.
ama sanırım bu ona zor geliyor. anlatamıyorum ben bu isteğimi, anlamıyor. yoğunum lütfen diyip geçiyor.
herkes bişeyden dertli işde. Allah gnlümüze göre versin ne diyim..

Demek ki telefonda iletişimi sevmiyor canım neden hemen sevgisini sorguluyorsun
yapma böyle düşünerek üzüyorsun bence kendini
Sevmese yanında olmazdı...

sen bu çocuğu sevmiyorsun anlaşılan hani yanımda dursun diye takılıyorsun yoksa içinde bir sevgi aşk yok boşuna bahaneler üretmeyin kendinizce yol yakınken ayrılın o da kendi değerini bilecek bir kızla birlikte mutlu olsun. sizinle olmayacağı kesin.

canım merhaba konunu görünce cevap vermek istedim ben burdaki bazı arkadaşlara katılmıyorum bence sen sevgilini seviyorsun neden mi.
çünkü herşey dozunda güzeldir doktora gidersin sana ilaç yazar atıyorum sabah akşam alacaksın onu ee sen bunu sabah öğlen ikindi akşam yatarken alırsan ne olur zehirlenirsin öyle değilmi bu da onun gibi birşey ilginin de bir sınırı olmalı bence yani ne hiç olmamamalı nede çok olmalı tam ama tam ortası. canım benim sen sürekli mesaj attıı için aradığı için sıkılmışsın haklısında
insan kendi ne de zaman ayırmalı onun yerine erkek arkadaşın atıyorum mesaj sayısını düşürse daha az arasa inan o zaman çok güzel olur ve bu duygulardan kurtulursun bunu onunla konuş güzel bir dinle anlat

Yok bende oda akrep burcuyuz ben pek bilmem burç işlerini uymuyor mu aynı burçtan olanlar

akrep ve akrep ilişkisi

her iki tarafında inatcılıgı,fazla kıskanclıgı,lider ruhlulugu ancak deli gibi tutkunlugu sonucunda cıkmaza giden bir ilişkinin tanımı... diyeblrm cnm

ayyy sen konustkca kendimi okuyorum resmen aynn btnm ya bi zamn snra sıkılıyrm ama bn hep ben konu acıyorum ben soru soruyorum o anca cvp verio evt hyr güzel car curt aynn bnde diorm hiç mi ymk yemiyosun hiç mi durmuyosun bilerek atmıyolar kız valla bende calıştgm zamnlarda gider tuvalete 2 dakkada yinede atardım valla .s atıyodum yani bi şekilde

sağolun kızlar yorumlarınız için konuştum anlattım bu seferde sadece gece mesaj atıyor
Biraz alındı galiba ama çaktırmıyor
Bende üstüne gitmiyorum zamanla alışıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…