- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Fikrim kocan seni seviyor + önemsiyor +onore ediyor.Yazdıklarimi okudunuz mu?en başında belirttim "biliyorum benim ki dert değil fikirlerinizi almak istedim"diyeee???
Tamam kızını süsle süper de kendine de bak o kadar iltifatım hatrına. Biraz kilo ver bak adam seni seviyor onun için ver o fazla kiloları.Bakmak istiyorum ama ben evladı için saçını süpürge eden kadınlardanım sanırım:) ona bakmaktan kendime bakamıyorum biraz yalnız bıraksam ihmal ediyorum gibi geliyor çok ama çok zor kavuştum o yüzden sanırım,kızımı süslemekten kendime bakmaya fırsat bulamıyorum
Abov kavgada soylenmezSaçma konu fake bile olabilir hiçbir erkek böyle bir kadına iltifat etmez nokta
WHAT DO YOU MEAN?Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile bakmak istemiyorum çoğu zaman
BencedeeeKalbini sevmekte bir yere kadar. Hiç bir erkek 88 kilo bir kadını çekici bulmaz. Şahsen bakımsız şişman bir eş istemezdim. Bir an önce kendinize çeki düzen verin bence
Bencedeee
sanırım beni uyandırmaya çalısıyor hatunn bu ne hal?diye ama güzel yürekliliğinde direkt söyleyemiyor böyle yaparak anlamamı bekliyor
Çocuk var 8 aylık:)öncesinde 4 kez düşük yaptım.Sürekli hamile kalmaktan horm9nlarım altüst oldu.Bu donemlerde de depresyona girdim ilaç kullandım vs.Emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapamiyorum hemen sütüm azalıyor maalesef.Yavaş yavaş gidecek hepsi inşallah benimde hedefim 65 olmak:)Bana da öyle geldi ben kimsenin beni cepte görüp salmasını istemezdim dolayısıyla karşımdaki bana böyle dese,haketmediğimi biliyorsam bir kendime gelirim, ayrıca çocuk olmadan 30 kilo aldı isen tehlike çanları çalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?