Sürekli iltifat eden koca

Yazdıklarimi okudunuz mu?en başında belirttim "biliyorum benim ki dert değil fikirlerinizi almak istedim"diyeee???
Fikrim kocan seni seviyor + önemsiyor +onore ediyor.
Öküz altında buzağı arama, biraz da bakımını aksatma eskisi gibi olmak zor değil tabi sende kendini sev kendinle barışık ol, buzdolabına da bi nazar duası magneti iliştir .

Saçma konu fake bile olabilir hiçbir erkek böyle bir kadına iltifat etmez nokta

bazı insan abartmayı sever. adamda ağız alışkanlığı olmuş demek ki.
size gerçekçi gelmiyorsa gerçek değildir o zaman.
gönlünüzü hoş etmek için söylüyordur.
rahatsız oluyorsanız söylememesini tembihleyin.

Tamam kızını süsle süper de kendine de bak o kadar iltifatım hatrına. Biraz kilo ver bak adam seni seviyor onun için ver o fazla kiloları.

Benim kocam pek iltifat etmez. Ara ara....

Çevremde beğenilen biriyim. En önemlisi de kendimi çok beğenirim. Allah yaratmış ne de olsa

Bazen eşim tv de bi oyuncu görse aşkım sen buna bin basarsın diyo hastirrr yaaa erkek olsam zıplardım bu kıza, o kadar da değil diyorum. İnandırıcı gelmio ama böyle demesi de hoş. Sonuçta tuba büyüküstünle yarışacak kadar da değilim

Eşinizin laflarının samimiyetine inanmıyorsunuz aldatıyordur. Aldatan erkekler vicdan rahatlatmak için kadınlarını ekstra mutlu etmeye çalışır çünkü. Aksi olsaydı zaten dert etmezdiniz, kaç yıllık kocanızı tanımayıp fazla iltifatı sorgulayacak noktaya geldiyseniz demek ki var bir sakatlık.

WHAT DO YOU MEAN?

Kalbini sevmekte bir yere kadar. Hiç bir erkek 88 kilo bir kadını çekici bulmaz. Şahsen bakımsız şişman bir eş istemezdim. Bir an önce kendinize çeki düzen verin bence
Bencedeee
sanırım beni uyandırmaya çalısıyor hatunn bu ne hal?diye ama güzel yürekliliğinde direkt söyleyemiyor böyle yaparak anlamamı bekliyor

Bencedeee
sanırım beni uyandırmaya çalısıyor hatunn bu ne hal?diye ama güzel yürekliliğinde direkt söyleyemiyor böyle yaparak anlamamı bekliyor

Bana da öyle geldi ben kimsenin beni cepte görüp salmasını istemezdim dolayısıyla karşımdaki bana böyle dese,haketmediğimi biliyorsam bir kendime gelirim, ayrıca çocuk olmadan 30 kilo aldı isen tehlike çanları çalıyor

Çocuk var 8 aylık:)öncesinde 4 kez düşük yaptım.Sürekli hamile kalmaktan horm9nlarım altüst oldu.Bu donemlerde de depresyona girdim ilaç kullandım vs.Emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapamiyorum hemen sütüm azalıyor maalesef.Yavaş yavaş gidecek hepsi inşallah benimde hedefim 65 olmak:)

Eşin seni hala ilk günkü gibi görüyor.
Şöyle düşünün çocuğu olanlar bilir, çocuğumuz kaç yaşında olursa olsun bizim için hala ilk doğduğu anki halidir.
İşte sizde hala zayıf ve beline kadar saçlısın.

Bence biraz kendinize çeki düzem verin. Kendinizi bu kadar eleştiriyorsanız sizde de eksiklik var kendinizi bu kadar salmayın.
Adam iyi hoş iltifat ediyor diye bakımsız kalmayın.
Ayrıca göz doktoruna git deyip de kendinizi gözünde küçük göstermeyin. Her kadın güzeldir seven erkek için daha güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…