- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Evet o da beni çok rahatsız etti zaten. Artık psikolojimi bozuyorsun dedi bi de öyle bir yerde oturuyorum ki maalesef kahve çay falan ilişkisi yok.Kilitleme kısmı rahatsız edici.
Adam kadını odaya kilitliyor olabilir mi acaba?
Yine de yapacak pek bi şey yok, belki bi gün karşılaşırsanız kahveye falan çağırır tanımaya, durumun iç yüzünü öğrenmeye çalışırsın.
Istanbuldaysanız olabilir ama şu an sesleri gelmiyor. Bi de sadece kadının sesini duyuyorum.Aynı binada oturuyr olabilir miyiz aynı durum üst katımda oluyor şu an başım ağrıyor ve binayı yıkıyorlar
Evet ben de buna şaşıyorum mesela bir de şöyle demişti arayacağım annemi babamı diye adam da dediki bu ses tonuyla mı falan sonra kadın sustu aramadı. Bu da tuhaf gelmişti.Valla ilk sözleri beni bile ürpertti.Kilitleme falan acaba kocası kapıyı üstüne falan mı kilitliyor? Ama çalışıyormuşta,evden çıkabilir demektir.Yok abi bizim kadınlarımız da normal değil artık.
Kadın çalıştığına göre polise gidebilir evde kilitli değil sonuçta. Tanımıyorsun nasıl bir tepki vereceklerini bilemezsin kadın da dahil olmak üzere. Sizin müdahale edebileceğiniz bişey yok bence. Ha kadının kapısını çalıp konuşabilirsiniz belki yapabileceğiniz tek şey bu.
Ben olsam tam kavga ettikleri sırada bir tabak kek yapar kapıyı çalarım. Bir bahane ile..sonrada zamansız çaldım kapıyı sanırım,herşey yolundami?diye sorarim.Birşey yok ki sormakta..
Ne hayatlar ne dramlar var bizim bilmediğiz
Telefonuna kilit koyuyor olabilir
Ben 3.5 yıldır burdayım ama bunlar yeni taşındı 3 ay olmuştur. Evet ben de bir şey dememe kararı aldım artık.Kadının yardıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum anlattığınız kadarıyla. 3 senedir ordaymışsın yeni başlamış bu sesler, belli ki sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar. Kadın çalışıyormuş polislik bir durum olsa zaten kendisi de arayabilir. Hem çay içmeye gidecek kadar bir samimiyet yoksa kapıya dayanmak çok saçma olur kaldı ki adamın sesi çıkmıyor diyorsun kadın konversiyon geçiriyor kendi kendine demek.. bence karışma. Sesten rahatsız oluyorsan o ayrı ama amacın kadına yardım etmekse ben ortada yardım edilecek bir durum göremedim..
Hayır kapıyı kilitliyordu belliydi, bilemiyorum kadının bir şeyleri takıntı yapmış ihtimali de var tabi.Sorun adamda değil kadında gibi geldi bana.
Kilit de adam banyonun kapısını falan kilitliyordur ya da kendi telefonunu kilitliyordur falan gibi geldi. Kadını kilitlemiyordur.
Biraz psikolojik sıkıntısı var kadının bence.
Bir ara yöneticiye söyleyebilirim eğer devam ederse bakalım.Eşinin telefonunda ki kilitten dolayı o kilit lafı geçmiş olsun lütfen .
Ama kadının psikolojisi iyi değil .
Polisin patavatsızlık edip sizin aradığınızı söylemeyeceğini bilsem hemen arayın derim .
Bence başka bir komşuyla bu konuyu konuşabilirsiniz .
Belki başkasının bildiği bir şey vardır .
Ya kadın manyak ya adam ya da her ikiside. 3 bilinmeyelenli denklem
Merhaba canım seni görmek eski üyecan ne yapıyorsun nasılsınValla ilk sözleri beni bile ürpertti.Kilitleme falan acaba kocası kapıyı üstüne falan mı kilitliyor? Ama çalışıyormuşta,evden çıkabilir demektir.Yok abi bizim kadınlarımız da normal değil artık.
Ya kadın manyak ya adam ya da her ikiside. 3 bilinmeyelenli denklem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?