Sürekli Kavga Eden Karı Koca!

Yazik ya çok üzüldüm. Bende bir kaç aylık evliyim. Ilk geldigim zamanlar hüngür hüngür agliyordum ailemi özledim,çok yalnizim burda diye (memleketimden cok uzak bir memlekete geldim de) kendi kendime konusa konusa agliyordum hem de acaba benim komsularim da endiselenmismidir

E yani...

Bizim karsi komsumuzda böyleydi. Kadin surekli feryat figan halinde adamin pem sesi gelmezdi. Esyalarin hava ucma carpma sesleri gelirdi.kadin surekli lanet olsun seni tanidigim gune gibi seyler soylerdi. Bir aksam dayanamadik artik adam kadini öldürse bizde mesuluz duyduk sonucta. Esim kavga esnasında aşağıya indi apartman kapisinin ordan zillerine basti. Sesleri kesildi adam asagiyi acti kapida bekledi. Bende kapi deliginden bakıyorum. Esim zile bastiktan sonra asagida oyalandi epey hemen çıkmadı anlamasinlar diye. O aksam sesleri kesildi
Baska bir aksam artik ayyuka cikti kavgalari esim daha eve gelmemisti. Aradim soyledim boyle boyle diye. Esim polisi arayip sikayetci oldu. Polis geldi baska bir kata basip asagi kapiyi actirdi. Kata sessizce cikip kapiyi dinledi gercekten kavga ediyorlar mi asilsiz ihbar mi gibisine.tam da bagrisiyorlardi. Zile bastilar yukardan.adam kapiyi acipta polisi gorunce şok oldu. Polis sikayeti kimin yaptigini soylemiyor. Apartman inliyor sesinizle heryerden duyuluyor 1 saattir kapidayiz biz diye cikisti. Esinizi cagirin dediler adam itiraz etti. Ya esini cagirirsin gozumuzle goruruz sikayetci degilim derse gideriz degilse eve zorla giricez dedi. Adamla munakasa ederlerken kadin belirdi kapida. Ben esimden sikayetci degilim problem yok dedi guzelce. Iyi dedi polislerde gittiler. O gun bu gundur kavga sesi yok.
Polisi aramaktan cekinmeyin. Bir oyle bir boylelerse kavgalarinu kimse dinlemek zorunda degil. Kendilerine ceki duzen verirler belki polisi karsilarinda gorunce

Bazi kimseler sesinin dozunu bilemeyebiliyor, ayarlayamayabiliyor, bir de duvarlar ekstra ince artik hersey duyuluyor malesef..
Benim bir fikrim var sayet cok rahatsiz ediciyse ve de yuzgoz olmak istemiyorsaniz yapilabilir belki.
Apartman girisinde kameraniz yoksa onlarin ziline basip rahatsiz oluyoruz biraz daha sessiz olursaniz diyebilirsiniz ama sonra biryerlere kacmaniz lazim.
Yada daire postasina ve ya kapisina not birakabilirsiniz. Belki faydasi olur

Apartmanımızın hem dört bir yanı kamera dolu hem de evin içinden zili çalanı falan görebiliyorsunuz. Bu olmaz o yüzden ama devam ederse yöneticiye söyleyeceğim.

Eger kilitleme veya dayak gibi bisi varsa. Kendi isminizi vermeden polisi arayabilirsiniz. Olasi bir olayi onlemis olursunuz. Adamda cekinir belki eziyet edezmez. Boyle durumlarda duyarsiz kalmayin arkadaslar..

Off calisan kadinsin, cocuk yok, madem psikolojin bozuluyor, madem aileni kocan istemiyor, madem mutsuzsun, bosan dimi. Ben kadinin sorunlu oldugunu dusunuyorum. Belki de adam kadindan korunmak icin kendini odaya kilitliyordur.
Evet onu ben de anlamıyorum. Hayır aileni özlediysen git kocana mı bağlısın sanki. Kaynananla konuşmak istemiyorsan konuşma, git polise şikayet et galan ama aslında ben adama gıcık oldum hiç sesi çıkmadığı için bilmem belki de kadın sorunludur insan her gün inleyerek öksürerek ağlar mı?

Adamin sesinin gelmemesi cok ilginc...
Kadin tek basina bir odada sanirim...
Yok adamın sesi az geliyor çok sakin halde.

Evet bence endişelenmişlerdir.

Kapisina sakin gitmeyin. Nasil insanlar oldugunu bilmiyorsunuz cunku

Eger kilitleme veya dayak gibi bisi varsa. Kendi isminizi vermeden polisi arayabilirsiniz. Olasi bir olayi onlemis olursunuz. Adamda cekinir belki eziyet edezmez. Boyle durumlarda duyarsiz kalmayin arkadaslar..

Yok şiddet yok aksine adamın bi lafını duydum her şeyi kırdın döktün yeter diye. Yani şiddet hiç yok ha görmedim ama seslerden anladığım bu sadece sözlü tartışma.

Yok şiddet yok aksine adamın bi lafını duydum her şeyi kırdın döktün yeter diye. Yani şiddet hiç yok ha görmedim ama seslerden anladığım bu sadece sözlü tartışma.
Yinede polisi arayin bence. Eziyet eden taraf cekinir en azindan. Polisr kim oldugunuzu aciklamak zorunda degilsiniz

Ne hayatlar var.
Ve ne kadınlar var siz şikayet edersiniz o yinede "kocamdır döverde severde sanane der" bu yüzden aile içine karışmamak lazım bence.

Zor bir hayat üzülüyor insan ama yardımcı olmak istedikçe sen kötü olursun.
Polis gelir eşim der şikayetçi değilim der devam eder hayatına :/

Derse desin. Belki o tartisma buyuyecek birbirlerine kotu bir sey yapacaklar cinnet gecirenler var. Kapiyi calipta kendini ifsa ederek soylemesinden iyidir. Polisi gorunce cekinirler

Derse desin. Belki o tartisma buyuyecek birbirlerine kotu bir sey yapacaklar cinnet gecirenler var. Kapiyi calipta kendini ifsa ederek soylemesinden iyidir. Polisi gorunce cekinirler

Pek bir çözüm olmuyor.
Aynısı bizim binada da var.

Yine de arasın tabi polisi.

Yinede polisi arayin bence. Eziyet eden taraf cekinir en azindan. Polisr kim oldugunuzu aciklamak zorunda degilsiniz
assagidaki arkadaşın dediğinden çekiniyorum aslında yoksa polise şikayet etmek çok zor değil benim için daha önce yaptım. Bakalım eğer bir daha olursa arayacağım .

Kitleme kısmı ters giden çok ciddi bir şeyler var üst komşunuzun evinde.

Bu konuyu güncellemek istedim :) Ben yöneticiye söyledim fakat çok ilginç bir şekilde “Yeni evliler, gençler , sanki siz ilk evlendiğimizde hiç böyle kavga etmediniz mi” dedi ben şok oldum. Tabiki de etmedim ne münasebet. Neyse dedim ondan bir şey çıkmaz. En iyisi arka odada oturayım artık. Bir gün yeğenim bana geldi gece saat 2 ve uyuduk bir sesleri geldi çocuk odada tek başına, 8 yaşında, bağırdı halaaaaa halaaaaa bu sen misin hala senden mi geldi bu ses diye çok korktu ağladı, Gittim yanına kaldım ama çok sinirlendim bir çocuğu böyle korkutmaya hakları yoktu ve duvara vurdum artık yeter bıktık diye. Sesleri kesildi.
Kesildi ama dururlar mı başka günler yine aynı şeyler.
En son bayram günü bir kavga ettiler ki bina ayağa kalktı. Bir düşme sesi geldi ve kadın bağırarak ağlayarak “ Mehmet kalk ne oldu Mehmet yardım “ diye ağladı . Bir daha da sesleri çıkmadı, korktum ben de adama bir şey oldu diye. Ama dün gördüm gayet iyilerdi. Demekki en son olan kavgadan sonra artık düzelmişler :) umarım artık hep mutlu olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…