- 11 Aralık 2016
- 447
- 417
- 18
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Yazik ya çok üzüldüm. Bende bir kaç aylık evliyim. Ilk geldigim zamanlar hüngür hüngür agliyordum ailemi özledim,çok yalnizim burda diye (memleketimden cok uzak bir memlekete geldim de) kendi kendime konusa konusa agliyordum hem de acaba benim komsularim da endiselenmismidir
Bazi kimseler sesinin dozunu bilemeyebiliyor, ayarlayamayabiliyor, bir de duvarlar ekstra ince artik hersey duyuluyor malesef..Selam, yan komşumuz sürekli ağlıyor. Kendilerini tanımıyorum zira çok daireli bir binada oturuyorum.
Neyse kadının sesini tek duyuyoruz eşimle ve şöyle lafları var:
-Ya kilitleme kilitleme psikolojimi bozuyorsun'
-Allahım canımı al Allahım Canımı al ablamın yanına al beni Allahım
-Annem gel kızın ne halde gör, kardeşlerime söyle ablaları ne halde, bana kıyamayan babam gel kızının halini gör
-Telefonum nerde lanet olsun, hep ailen bıktım
-İstemiyorum rahat bırak beni ve bir sürü şey ama bu arada adamın sesini hiç duymuyoruz çok az bir ses tonu bi iki kelime ediyor ama ne diyor bilemiyoruz. Polisi arayacaktık en son korktuk çünkü neyse sonra konuşmaları değişti
Kadın:
-Benzine ayda 600 gidiyor vs gibi alakasız şeyler konuştu normale döndü.
Ve hep bu saatte sesleri geliyor.
Bilemiyorum ne yapsak bi normaller 2 gün böyleler, kadın çalışıyor eğer gerçekten çok zor durumdaysa polise gidebilir iş arasında diye düşünüyorum.
Eğer buraya üyeyse de seslenmek istiyorum polis çağırayım mı?
Mesela az önce sesi geliyordu yine ağlıyordu ama şimdi gelmiyor yine aile ile ilgili bir şey diyordu kocasına. "Git ailenle ne kutlarsan kutla Doğum günü falan filan, bizi aile görememişsin falan gibi şeyler diyordu.
Ve ben burda 3.5 yıldır oturuyorum şu zamana kadar hiçbir ses duymadım . Ama şu son zamanlarda resmen o kadar net geliyor ki sesler gören diyecek ki oturup dinlemişim ama hayır.
Neyse uzun oldu, sizce bu normal bir karı koca tartışması midir?
Apartmanımızın hem dört bir yanı kamera dolu hem de evin içinden zili çalanı falan görebiliyorsunuz. Bu olmaz o yüzden ama devam ederse yöneticiye söyleyeceğim.Bazi kimseler sesinin dozunu bilemeyebiliyor, ayarlayamayabiliyor, bir de duvarlar ekstra ince artik hersey duyuluyor malesef..
Benim bir fikrim var sayet cok rahatsiz ediciyse ve de yuzgoz olmak istemiyorsaniz yapilabilir belki.
Apartman girisinde kameraniz yoksa onlarin ziline basip rahatsiz oluyoruz biraz daha sessiz olursaniz diyebilirsiniz ama sonra biryerlere kacmaniz lazim.
Yada daire postasina ve ya kapisina not birakabilirsiniz. Belki faydasi olur
Eger kilitleme veya dayak gibi bisi varsa. Kendi isminizi vermeden polisi arayabilirsiniz. Olasi bir olayi onlemis olursunuz. Adamda cekinir belki eziyet edezmez. Boyle durumlarda duyarsiz kalmayin arkadaslar..Selam, yan komşumuz sürekli ağlıyor. Kendilerini tanımıyorum zira çok daireli bir binada oturuyorum.
-Annem gel kızın ne halde gör, kardeşlerime söyle ablaları ne halde, bana kıyamayan babam gel kızının halini gör
-İstemiyorum rahat bırak beni ve bir sürü şey ama bu arada adamın sesini hiç duymuyoruz çok az bir ses tonu bi iki kelime ediyor ama ne diyor bilemiyoruz. Polisi arayacaktık en son korktuk çünkü neyse sonra konuşmaları değişti
Kadın:
Bilemiyorum ne yapsak bi normaller 2 gün böyleler, kadın çalışıyor eğer gerçekten çok zor durumdaysa polise gidebilir iş arasında diye düşünüyorum.
Mesela az önce sesi geliyordu yine ağlıyordu ama şimdi gelmiyor yine aile ile ilgili bir şey diyordu kocasına. "Git ailenle ne kutlarsan kutla Doğum günü falan filan, bizi aile görememişsin falan gibi şeyler diyordu.
Ve ben burda 3.5 yıldır oturuyorum şu zamana kadar hiçbir ses duymadım . Ama şu son zamanlarda resmen o kadar net geliyor ki sesler gören diyecek ki oturup dinlemişim ama hayır.
Evet onu ben de anlamıyorum. Hayır aileni özlediysen git kocana mı bağlısın sanki. Kaynananla konuşmak istemiyorsan konuşma, git polise şikayet et galan ama aslında ben adama gıcık oldum hiç sesi çıkmadığı için bilmem belki de kadın sorunludur insan her gün inleyerek öksürerek ağlar mı?Off calisan kadinsin, cocuk yok, madem psikolojin bozuluyor, madem aileni kocan istemiyor, madem mutsuzsun, bosan dimi. Ben kadinin sorunlu oldugunu dusunuyorum. Belki de adam kadindan korunmak icin kendini odaya kilitliyordur.
Yok adamın sesi az geliyor çok sakin halde.Adamin sesinin gelmemesi cok ilginc...
Kadin tek basina bir odada sanirim...
Evet bence endişelenmişlerdir.Yazik ya çok üzüldüm. Bende bir kaç aylık evliyim. Ilk geldigim zamanlar hüngür hüngür agliyordum ailemi özledim,çok yalnizim burda diye (memleketimden cok uzak bir memlekete geldim de) kendi kendime konusa konusa agliyordum hem de acaba benim komsularim da endiselenmismidir
Kapisina sakin gitmeyin. Nasil insanlar oldugunu bilmiyorsunuz cunkuEvet o da beni çok rahatsız etti zaten. Artık psikolojimi bozuyorsun dedi bi de öyle bir yerde oturuyorum ki maalesef kahve çay falan ilişkisi yok.
Istanbuldaysanız olabilir ama şu an sesleri gelmiyor. Bi de sadece kadının sesini duyuyorum.
Evet ben de buna şaşıyorum mesela bir de şöyle demişti arayacağım annemi babamı diye adam da dediki bu ses tonuyla mı falan sonra kadın sustu aramadı. Bu da tuhaf gelmişti.
Aslında bunu bugün düşündüm fakat eşim işi dolayısıyla belirli günler bu saatlerde evde olabiliyor, eşim yokken kapılarına gitmek istemedim.
İşte öyle bir ilişki yok maalesef. Bir de eşiyle aynı saatte evde oluyorlar eşi varken de gidemem insanlara güvenmeyen bir yapım var.
Eger kilitleme veya dayak gibi bisi varsa. Kendi isminizi vermeden polisi arayabilirsiniz. Olasi bir olayi onlemis olursunuz. Adamda cekinir belki eziyet edezmez. Boyle durumlarda duyarsiz kalmayin arkadaslar..
Yinede polisi arayin bence. Eziyet eden taraf cekinir en azindan. Polisr kim oldugunuzu aciklamak zorunda degilsinizYok şiddet yok aksine adamın bi lafını duydum her şeyi kırdın döktün yeter diye. Yani şiddet hiç yok ha görmedim ama seslerden anladığım bu sadece sözlü tartışma.
Derse desin. Belki o tartisma buyuyecek birbirlerine kotu bir sey yapacaklar cinnet gecirenler var. Kapiyi calipta kendini ifsa ederek soylemesinden iyidir. Polisi gorunce cekinirlerNe hayatlar var.
Ve ne kadınlar var siz şikayet edersiniz o yinede "kocamdır döverde severde sanane der" bu yüzden aile içine karışmamak lazım bence.
Zor bir hayat üzülüyor insan ama yardımcı olmak istedikçe sen kötü olursun.
Polis gelir eşim der şikayetçi değilim der devam eder hayatına :/
Derse desin. Belki o tartisma buyuyecek birbirlerine kotu bir sey yapacaklar cinnet gecirenler var. Kapiyi calipta kendini ifsa ederek soylemesinden iyidir. Polisi gorunce cekinirler
assagidaki arkadaşın dediğinden çekiniyorum aslında yoksa polise şikayet etmek çok zor değil benim için daha önce yaptım. Bakalım eğer bir daha olursa arayacağım .Yinede polisi arayin bence. Eziyet eden taraf cekinir en azindan. Polisr kim oldugunuzu aciklamak zorunda degilsiniz
Ne hayatlar var.
Ve ne kadınlar var siz şikayet edersiniz o yinede "kocamdır döverde severde sanane der" bu yüzden aile içine karışmamak lazım bence.
Zor bir hayat üzülüyor insan ama yardımcı olmak istedikçe sen kötü olursun.
Polis gelir eşim der şikayetçi değilim der devam eder hayatına :/
Derlersede polise diyecekler. Gerisi kendilerine kalmisassagidaki arkadaşın dediğinden çekiniyorum aslında yoksa polise şikayet etmek çok zor değil benim için daha önce yaptım. Bakalım eğer bir daha olursa arayacağım .
Kitleme kısmı ters giden çok ciddi bir şeyler var üst komşunuzun evinde.Selam, yan komşumuz sürekli ağlıyor. Kendilerini tanımıyorum zira çok daireli bir binada oturuyorum.
Kadın:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?