- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
Merhaba Hanımlar. İş yerinde belirli samimiyette bir arkadas cevrem var. Bır araya geldiğimizde cogu arkadasım en basit seylerden bıle surekli kendilerini övme eşini cocuklarını övme derdindeler. İşte bıle yaptıkları en basit bir işi bile dunya nın en zor işini yapmıs gıbı anlatıyorlar.
Övünduklerı konuların cogu herkez de olan seyler. O kadar süslü cümlelerle anlatıyorlarki hayretle bakıyorum. En basit yaptıkları sade bir keki bıle ballandırarak anlatıyorlar sankı kimse bırsey gormemıs
kocaları yüzlerine gulse bıle sankı dunyayı ayaklarına sermıs gıbı anlatıyorlar. Onların anlattıkları seylerin kat ve kat fazlasına sahibim ama reklam yapmayınca bu biseyden anlamıyor muamelesi goruyorsun. İlk baslarda takmıyordum, baktım ben biseyden anlamıyormuşum gıbı muamele etmeye basladılar. Bahane uydurup yanlarına gitmeyince onlar toplanıp geliyor. Vırüs girdi araya biraz rahatladım:) sosyal medyadan devam ediyor birkaçı sallamaya :) Nasıl kurtulacam bunlardan en iyisi kimseyle arkadaslık kurmamakmı acaba
Övünduklerı konuların cogu herkez de olan seyler. O kadar süslü cümlelerle anlatıyorlarki hayretle bakıyorum. En basit yaptıkları sade bir keki bıle ballandırarak anlatıyorlar sankı kimse bırsey gormemıs