- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
Tabiki herhangi bir arkadaş değil benim için. Kızdığım nokta, olmayacağını bile bile zorla denemesi. Elbise genişledikten sonra ne anladım ben? Neyime yarar o elbise benim? Yani ben gülüp geçemem bu duruma, bilemiyorum..
Dün aksam sinirimi cok bozan bir durum oldu.
Benim cok yakin bi arkadasim her geldiginde dolabimi acar bütün elbiselerimi gözden gecirir. Arada ödünc de aldigi oldu (ve aylar sonra geri getirdigi).
Daha yepyeni etiketini bile sökmedigim elbiselerimi cikardi sirayla denedi. ben 36/38 beden giyiniyorum, o 40/42. Düsünün yani.
Bikeresinde cok pahali bir elbisemi aldi, ve aylar sonra geri verdi. ya ben dünyanin parasini vermisim ona, kendim bile dogru düzgün giymemisim. En son ben gittim evine. Odasinda otururken dolabini acti, o ara "aaabenim elbisem mi o?" dedim, öylelikle verdi geri "aaunutuyorum hep giderken götür" diye.
Dün aksam iste hayir diyorum onlar sana olmaz dar gelir yirtacaksin fln. Yok laftan anlamiyor, zorla icine girmeye calisiyor. Ya yirtacak ya genisletecek herseyimi deneye deneye.
Ben aslinda lafini bile etmem ama 1. biraz kilolu arkadasim, elbiselerin icinde sucuk gibi görünüyo, 2. daha etiketini bile sökmemisim ben bile bikerecik giymeden baskasinin giymesini istemem.
Allahtan ikna ettim de birinden birini götürmedi. Rengi yakismadi, cok oturdu gibi laflar ettim, birakti. Benim zevkimi cok sevdigini, kendisinin kiyafet konusunda cok zevksiz oldugunu söyler hep. Iyi hos ta, benimkileri mi giymek zorunda hep, hemde kücük geldigi halde?
Ben mi cok abartiyorum ya?:44:
Ee elbiseler birden bire ortadan kaybolunca anlamayacak mı sakladığımı? :44:
abiye hariç en sevmediğim şeylerden biridir birinin kıyafetini giymek yada benden istenilmesi.ne kadar yakın olursa olsun çok saçma.mantar varmış ben nde bulaşıcı falan diyin bari kırmak istemiyorsanız.yepyeni şeyi istemeye yüzü olan bir insan bilemiyorum ben çek tahammülsüzüm galiba fazla yakın olamam aram soğur ister istemez.tabi evli olunca elektronik eşyalar giriyor bir de işin içine.ihtiyacın varsa git al arkadaş paramı çöpte mi buldum ben.ben alayım mnillet sefasını sürsün.ayyy ne çemkirdim ama gerçekten çooooook sinirleniyorum böyle insanlara utanmasalar donunu isteyecekler.tarzını beğeniyorsa da al birlikte çıkın alışverişe olsun bitsin...
saklama, alerjik bir rahatsızlığım var bulaşıcı olabilirmiş de
bence de çok haklısın ben olsam sinirlerim tepeme çıkardı açık açık söylerdim.ne kimsenin kıyafetini denerim nede başkasının kıyafetlerimi denemesine izin veririm.düşüncesizmiş arkadaşın daha senin giymediğin kıyafetleri alıp gittiğine göre.
çok ilginç:// yakında sevgilisini senden uzak tutcaktır saçını fln beğendi die :)
aynı zamanda belki unique kardeş olarak görüyodur ama karşıdakinin öle görmedği kesin :) saçını başını bile artık aynı şekle sokcak:) belki ben o tarz özentiliklerden hoşanmadığım için bana ters geldi. çnkü artık abartı boyutuna gelmiş saçını deiştrmek istemeler. aslında birasda suistimal etmiş. aldığı kıyafeti artık unutması getrmemsi.
bide yanlıs anlama sana muhalefet olarak yazmıyrum bunları. buna eklemek istedklerim olduğu için alıntı yaptım :)
acaba böyle çok çeşit elbiseler alacak bütcesi olmadığından mı gözü düşüyor seninkilere?
bir arkadaşım vardı. durumları pek iyi sayılmazdı. benim kıyafetlere gözü düşerdi hep. arada ödünç verirdim bende. ama geç getirdiği zaman bende deli olurum..
bişey diyemiyorsan hiç değilse. iki gün sonra geri TEMİZ bir şekilde vermesini hatırlat. bunda kırılacak bişey olmaz. "ne giyeceğimi hesaplıyorum, bir bakıyorum dolapta yok, bu kötü oluyor" demelisin bence.
Hatta. yanında kaşınsın. .kaşınma krizine girsin. haşur huşursaklama, alerjik bir rahatsızlığım var bulaşıcı olabilirmiş de
yok tabiki yazabilirsin sorun deil :) herkezin kendi düşüncesi var yani. ama bilmiyorum bizde böle bişe hiç olamzdı mesela ben saçımı boyatrdm yada o beğenrsek diğermzde hemen yapardık :) kıyafetlermizi giyerdik çıkarırdık unuturduk amaaan kalsın nolcak derdik:) hatta kendi ellermizde birbrmize kıyafetlermizi giydirirdk noluur giy bi sana nasl olcak diye:) yada bi saç boyayaınca sende yapsan sanada çok yakşr derdik:) ßence bu yakın arkdaslık değiL yani ortada bi dostluk sadece ufak basit bir arkdşlk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?