Sürekli kiyafetlerimi deniyor

abiye hariç en sevmediğim şeylerden biridir birinin kıyafetini giymek yada benden istenilmesi.ne kadar yakın olursa olsun çok saçma.mantar varmış ben nde bulaşıcı falan diyin bari kırmak istemiyorsanız.yepyeni şeyi istemeye yüzü olan bir insan bilemiyorum ben çek tahammülsüzüm galiba fazla yakın olamam aram soğur ister istemez.tabi evli olunca elektronik eşyalar giriyor bir de işin içine.ihtiyacın varsa git al arkadaş paramı çöpte mi buldum ben.ben alayım mnillet sefasını sürsün.ayyy ne çemkirdim ama gerçekten çooooook sinirleniyorum böyle insanlara utanmasalar donunu isteyecekler.tarzını beğeniyorsa da al birlikte çıkın alışverişe olsun bitsin...

bende geçmem.. zaten abiye tarzı kıyafet olmadığı sürece ben elbiselerimi paylaşmayıda çok sevmem kii.. hastalık olur bişe olur, hem takıntılıyım o konuda hem cildim acaip hassas.
kii benim için çok çok özel kıyafetleri bile yeri gelir paylaşmam :)

bencede arkadaşın geldiği zaman elbiselerini sakla bide odana sokmamaya çalış bişey derse lafı değiştir.bende severim kıyafet vermeyi ama üstüne gelmeyeni zorlamıcaksın yaaani kıyafetin şeklini şemalini değiştirmesinin anlamı yok seni kıskanıyor açıkça belli etmiş zaten

abartmıyorsun bende olsam sinir olurum yani araya bu konuda mesafe koy sert dılle soyle cunku gercekten abartmıs.

hiç abartmıyorsun, hayattaki en saçma şeylerden biri bence kıyafet paylaşımı.. eğer gerçekten giymesini istemiyorsan "cild hassasiyetim varmış, doktorum kesinlikle kıyafetlerini paylaşmayacaksın dedi" de bir daha elini bile sürmez

Hiç sevmem kıyafetlerimin denenmesini.. 34-36 beden giyiyorum hırka tarzı şeyleri kilolu biri denerse kol kısımları falan hemen bolarıyo. İğrenç duruyo insanın üzerinde..
Hadi onu geçtim. Temizi pisi var :s İçim almaz yıkamadan giyemem sevmediğim biri denerse :s
Ben olsam söylerim hoşlanmıyorum diye..

Hastalığı fln yok. O konuyu zaten hiç takmadım kafama.
Biraz eski, benim de birkaç defa giydiğim bir elbisenin inanın lafını bile etmem.
Yepyeni olunca zoruma gidiyor. Bırakta ilk ben tadını çıkarayım dimi?
Ben baya esmerim arkadaşım da tam tersi beyaz tenli. Doğal olarak zıt renkler giymeye bayılırım. Ona hiç ama hiç yakışmadığı halde, tenini açmadığı halde zorla yakıştırmaya çalışıyor kendine. Olmadı yakışmadı diyorum, inadına oldu oldu diyo.
Asla kötülemek istemiyorum arkadaşımı seviyorum çünkü, ama bu kıyafet meselesi iyice çileden çıkarıyor beni o derece yani

Donumu bile begendigi oldu desem, inanir misin? Leopar desenli var bitane hayran kaldi ona. Tövbe Yarabbim yaaa

Son düzenleme:
bence de çok haklısın ben olsam sinirlerim tepeme çıkardı açık açık söylerdim.ne kimsenin kıyafetini denerim nede başkasının kıyafetlerimi denemesine izin veririm.düşüncesizmiş arkadaşın daha senin giymediğin kıyafetleri alıp gittiğine göre.

Gecen gece eglenmeye gidecektik. Benden bir elbise ödünc aldi. Ben daha hic giymedim, etiketini arkadasim söktü hatta. Baya dar, kisa, sari bir elbise, kollari dantelli. 38 beden birde!!! Ben bunu giycem diye tutturdu.
Arkadasim biraz sakardir kendisi, icimden dedim ya yirtar bunu ya üzerine bisey döker. Allahim nolur giymesin, fikrini degistirip baska bisey giysin dedim
Gece cikacagimiz gün baska bisey giymeye karar verdi. Bi sevindim bi sevindim anlatamam.

acaba böyle çok çeşit elbiseler alacak bütcesi olmadığından mı gözü düşüyor seninkilere?

bir arkadaşım vardı. durumları pek iyi sayılmazdı. benim kıyafetlere gözü düşerdi hep. arada ödünç verirdim bende. ama geç getirdiği zaman bende deli olurum..

bişey diyemiyorsan hiç değilse. iki gün sonra geri TEMİZ bir şekilde vermesini hatırlat. bunda kırılacak bişey olmaz. "ne giyeceğimi hesaplıyorum, bir bakıyorum dolapta yok, bu kötü oluyor" demelisin bence.

yok tabiki yazabilirsin sorun deil :) herkezin kendi düşüncesi var yani. ama bilmiyorum bizde böle bişe hiç olamzdı mesela ben saçımı boyatrdm yada o beğenrsek diğermzde hemen yapardık :) kıyafetlermizi giyerdik çıkarırdık unuturduk amaaan kalsın nolcak derdik:) hatta kendi ellermizde birbrmize kıyafetlermizi giydirirdk noluur giy bi sana nasl olcak diye:) yada bi saç boyayaınca sende yapsan sanada çok yakşr derdik:) ßence bu yakın arkdaslık değiL yani ortada bi dostluk sadece ufak basit bir arkdşlk :)

Şimdi bu senin kıyafetlerinden birini yine beğendi almaya mı yeltendi ' canım ben xxx 'den aldım farklı renkleri de vardı bir bak sende duruyorsa al ' de bakalım ne diyecek

Ben de 35 numara ayakkabı giyerim. Bir arkadaşım yeni aldığım ayakkabıyı görmek istedi. Gösterdim hemen giymeye kalktı 39 numara ayaklarına! Zaten zor buluyorum zaten yeterince sıkmıyor ayağımı, birde genişletirse ayağımdan fırlayıp gidecek. İzin vermedim diye küsmüştü, hoş iyi de oldu. Diş fırçamı paylaşmadığım gibi ne ayakkabılarımı nede kıyafetlerimi paylaşmam.

Evet maddi yönden de baya sikintili. Ama gece gezmelerine harcayacagina gitsin elbise alsin kendine. Gecen gece ciktik. Cebindeki bütün parayi o gece harcadi.
Elbette para onun, ne yapiyorsa yapsin beni ilgilendirmez. Ama siki$tiginda hep bana geliyo. Haliyle de her istedigini de alamiyo kiyafet konusunda. Arada yardim ederim seve seve. Ama hergün hergün bende enayi gibi hissediyorum kendimi :44: Arkadasim yarini düsünmeden yasar hep, nekadar parasi olursa olsun ayin ortasi bile gelmeden harcar hepsini, ben ise tam tersi cok tutumluyum cok gezmem. Borclarimi öderim hatta birikim bile yaparim. O yüzden de rahat rahat istedigim kadar elbise ayakkabi alabiliyorum kendime hic siki$madan.

Basit bir arkadaslik? Sirf elbiselerimi geni$letip parcalatmadigim icin mi basit bizim arkadasligimiz? Bir elbise üzerine mi belirleniyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…