Sürekli kiyafetlerimi deniyor

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. 5 kuruş harcamaz ona buna kıyafet aldırır, az kullanılmış makyaj malzemelerini isterdi. Bir keresinde benim allığıma göz dikti. Ne güzelmiş, bana da yakıştı falan gibi bir girizgah yaptı. Ben niyetini bildiğim için bana daha çok yakışıyor bence sana daha toprak tonları iyi olur diye kesip attım. Sende öyle yapabilirsin. Madem ten renkleriniz uymuyor, sana daha iyi olacak tonu ve bedeni var bu tarz giyinince daha toplu görünüyorsun falan diyin.

bi arkadaşım var oda aynı şekilde ister sürekli bende veririm istemedigim sürece geri getirmez kırılmasın diye yok veremem de diyemiyorum ben 36 o 38 beden ısrarla 36 beden oldugunu her sohbette tekrarlar biraz kemikli iri neyimi alırsa bi beden büyütüp verir..hiç bi zaman başkasının kıyafetini giymemişimdir mecbur kalmadıkça.. hoşlanmadıgımı her zaman belirtmeye çalışırım ama anlamaz

Asla kişisel eşyalarımı paylaşmam...
Kuzenime dahi çok katıyımdır bu konu da ki kaldı arkadaşlarıma peehh!
Bende bunu açık açık konuşmalısın.Madem yakın arkadaşın anlayışlı olması gerekir diye düşünüyorum

dengeyi kuramıyor demek ki.. tabi ki herkesz enayi gibi hisseder. arada gözü kalır eyvallah dersin ama arkadaşının yaptığı biraz yüzsüzlük bence.

kimsenin kıyafetini giymem benimkileri de giydirtmem
şurdan aldım sen de al derim isterse kırılsın arkadaşlık başka bu konu başka

Başkalarından kıyafet almam vermemde.
Hoşlanmam çünkü...
Ne kadar yıkansada içim rahat etmez..
Ayrıca aldığım kıyafet gerek çok pahalı olsun gerekse çok ucuz olsun o kıyafeti beğendiysem o benim gözümde değerlidir ve kıymetlidir
Gözüm gibi bakarım kıyafetlerime... Bi başkası benden izinsiz bir şeyimi alamaz...
Almaya kalktıysa aldırtmam. Benim zevkimi beğeniyorsa benim dolabımı karıştırıp eşyaları götürmek yerine benimle alışverişe çıksın ona fikir vereyim yardımcı olayım ama dahası olamaz...
Böyle yüzsüz ve kendini bilmez insanlardan hiç hoşlanmam.
Açıkça söyle. O böyle yapmaya utanmıyor sen niye söylemeye yada vermemeye utanasın ki....
Herkes haddini bilsin valla.

Basit bir arkadaslik? Sirf elbiselerimi geni$letip parcalatmadigim icin mi basit bizim arkadasligimiz? Bir elbise üzerine mi belirleniyor bu?

bu konuyu açtysan bence eleştirilerede açık olcaksın neden şasırıorsun ki bukadar bu yoruma ben kendi fikrimi söledim. sizinki dostluk deil sadece arkdaslık.. bi kıyafeti bile sakındığına göre burda lafını yapabildğine göre :) dostun olsa ya kıyafeti esirgemez lafını etmezdin. yada burada bunu paylaşmak yerine arkdşına canımmm ben çok rahatsız oluorum böle böle diye açıklama yapabilirdin bu sadece ßenim görüşüm

kardeşim haricinde kıyafetlerimi vermem..

birkeresinde kuzenim çok sevdiğim buluzümü istemişti. kız benden beden olarak baya büyük, ozamanlar ben 38 giyerken o 42-44 beden giyerdi düşünün... ya olmaz diye vermedim. nasıl beddua ettiyse annem yıkarken çektirmiş, ki hiç yapmadığı birşeydi. eciş bücüş birşey olmuştu... şimdi istemez. veremem zaten...

tatlım ona rahatsız olduğunu belirt. madem senin tarzını beğeniyor alışverişe beraber gidelim de. kıyafetlerini seçmende yardımcı olayım de.

Valla en nefret ettiğim şey özel eşyalarımın kullanılması. Ben kendim bile bi'kere giydimi terlemesem de yıkarım onu ki başkasının giymesine delleniyorum. Ki bu cimrilik değil tekrar giydiğimde içime sinmiyor.

Bi'gün sınıf arkadaşımın üstüne benim yurdun yakınlarındaki kafede kahve dökülmüştü apar topar benim oraya gittik kız dolaptan ne seçti dersiniz etiketi üstünde kotla, daha 1kere giydiğim üstümü
Bizim ozaman yurtta çamaşır günleri vardı aradan 2gün geçti kıza diyorum hadi getir yıkama günü geçmesin yok. Akşam mesaj attım "ya canım yarın arkadaşlarla buluşucam kot çok rahat yarında giysem?"En son sinirim zıpladı "kusura bakma ben zaten giysi konusunda hassasım giyemiyorum öyle ogün acil bir durum olduğu için böyle oldu yarın çamaşır günü getirirsen sevinirim." dedim.

Gelen cevap: "tamam işte yarın da giyeyim yıkar getiririm..."

Bende olmaz, kusura bakma ben yıkatırdım dedim. Ki huyumu biliyordu aynı eve çıkma durumumuz vardı ve konuşuyorduk ben her fırsatta bu tip şeyleri sevmediğimi belirtiyordum.

Bence bunun yakın arkadaş olmakla, cimrilikle alakası yok dediğim gibi. Benim ablam benim canımdır ama kıyafetlerimi giymesini istemiyorum, ben de onunkileri giymiyorum

Bence söylemelisin. "canım darılacaksın diye diyemiyorum ama benim bu konuda tikim var giyemiyorum öyle" diye bu konuda darılacaksa da bırak darılsın elbiselerin için mi arkadaşlık yapıyorsunuz.

Allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış diye bir laf vardır...
Dostluk kardeşlik arkadaşlık demek bi insanı kullanmak onun üzerinden geçinmek demek değildir...
insanlar kıyafetlerini paylaşmak istemedikleri zaman neden cimri yada sen ne biçim dostsun laflarıyla karşılaşırlar ki? Dost olabilir kardeş olabilir ama insan sonuçta ay boyunca eşek gibi çalışıpta sonra aldıklarının heba olmasını neden izlesin ki?
Dostluk kardeşlik bunu görmezden gelmek mi insanları kullanmak mı bence hayır..

paylaşmayı seven bir insanım; ama söz konusu kıyafetlerım olursa
asla paylaşamam...
kuzenım ara sıra gelır kıyafetlerıme göz atar
36 bedenım ben
kendısı 40 beden , en çok buna sevınıyorum

bazen badilerimi deniyor
bende dıyorum ki : o sana hiç olur mu ya, allahın balinası
sonra alınmasın dıye
sarılıp ''yarmagülüm'' alınma , sevdiğimden söyluyorum, diyorum

ama ben ciddi mana da söyluyorum, çünkü cidden sevmıyorum, annem olsa bile giymesin

Ne kimsenin kıyafetini giyerim,ne de kendi kıyafetlerimi giymelerine izin veririm.Sizin zevkinizi beğeniyorsa birlikte çıkın alışverişe.

bir kıtaplarımı ısteyen ve sonra gerı vermeyen bırde kıyafetlerımı isteyen arkadastan bende rahatsız olurum
ha bıde 40 beden ınsan 36 beden kızın dolabında ne arıyor onu da anlamıs değilim

eşyalarımın karıştırılmasından hiç hoşlanmam ne kıyafetlerimi giydirmek isterim ne başkalarının kıyafetlerini giyerim hoşlanmıyorum ama arada giydikleri oluyor bir şey diyemiyorum

Yine senin arkadaşın öyle yapıyor. Hiç tanımadığım birisi beni yolda durdurup üzerimdeki şeyi ödünç vermemi istemişti :)

yanlış yere yazdım k.bakmayın başlık açtığımı sanmıştım

Son düzenleme:
cok haklisin hicte abartmiyorsun
kiyafet dedigin kisiye özeldir
hemde farkli beden diyorsun felaket
bir daha sen giyemezsin ki onun giydigini
bedenide göre sekil alir sendne genisse
tatli dille olmaz vs de
istemiyorum de birseyler uydur
kurtul
herkes kendi kyiafetlerini giysin canim

bu kıyafet paylaşımı hiç anlamadığım şey .böyle benden kıyafet isteyen biri vardı ben de hayır diyemeyip veriyordum ama verdiğimi geri almıyordum,senin olsun diyordum.onun giydiğini benim yeniden giymek istemediğimi anlar belki istemekten vazgeçer diye düşündüm nerdee daha çok hoşuna gitti.sonra yavaş yavaş görüşmemeye başladım.sen de arkadaşlığını kesmek istemediğin biriyse en iyisi açıkca söylemek.sevmiyorum giysi paylaşmayı falan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…