Sürekli küsen koca

Canim bı dene.
Yani herrrgun çağır, hergun git.
Bikacaktir diye düşünüyorum.
Yok canım denedim daha beter oldu . 3 gün gittik bir şey demedim 4 oldu ona da bir şey demedim 5 oldu . E yok yani ben de kendi ailem olsun diye evlendim . Hiç gitmeyelim demedim hiçbir zaman ama ailesi de her gün gelin diyor o da istiyor ki ailesi her istediğinde gidelim . Böyle bir hayat da yok yani

Çok sıkıldım ben bile bunaldım yeminle ne demek annemlere gidelim annemi niye aramıyorsun defolsun gitsin o zaman neden evlenmiş madem bu kadar anneciyse. Sizin daha aile olduğunuzu bile kavramamış iyi dayanıyorsunuz. Merakımdan soruyorum bu adamı çekecek kadar neden sabırlısınız sevgi bu mu gerçekten? Sizin ki bağımlılık bana göre böyle ruh hastası birini çektiğinize göre.

ben cevap veriyorum: narsist olması

konu sahibi eşiniz kemiksiz net narsist. seviyor mu sevmiyor mu kafa karışıklığiniz ,gördüğunuz şiddete rağmen bırakip gidemiyor olmaniz bu yüzden, bence bir an önce kurtulun ama mücadele edicem diyorsaniz terapi için zorlayın, ben bu güne kadar terapiyle tedaviyle düzelen ağır kb ye hiç rastlamadim ama siz deneyin belki işe yarar

Konunuzu okudum benim hayatımı yaşıyorsunuz. Bu arada narsist ne gerçekten bilmiyorum internetten araştırdım çok farklı şeyler yazıyor gerçek bilen söylese bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…