Var bende de böyle bir akrep eşiMerhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sizin bir nebze idare edilebilir . Benim eşim küstüğünde aynı odaya bile gelmiyor . Market alışverişi yapmamız lazım diyorum ses vermiyor , sorumluluklarını da yerine getirmiyor yani küsünce . Yoksa küsse ama yatağı ayırmasa yada geçtim yatağı sorumluluklarını yerine getirse tamam bu da böyle deyip idare ederdim zaten . Yapıcı konuşmanız için de ayrıca teşekkür ediyorum . Tabiki istediğim ayrılmak değil ama bana o yolu bırakıyor . Ben de konuşmamaya karar verdim , gittiği yere kadar gitsin böyleVar bende de böyle bir akrep eşisürekli küsen biri değil ama küserse 1 hafta konuşmaz ama biz hiç ayrı uyumadık küssek de aynı yatak da iki ayrı uçta ama aynı yatakta uyurduk.. Uzun süre küs kalmayı sevmediğim için bana da çok zor geliyordu ama artık umursamıyorum kendi küsüyor kendi dönüyor kürkçü dükkanına artık.. Defalarca konuştuk bu durumu barışınca ama hep aynısı ben vazgeçmedim konuşmaktan o da yapmaktan.. Evet kadın erkek böyle zor karakterli insanlar var ama bu boşanma sebebi mi bence pes etmek zira sizinde eşinize karşı çok zor gelen bir huyunuz vardır..
Koc burcumuKoç burcu canım ama sanırım hakladık , küsmesinden rahatsız olduğumu anladıkça bunu devam ettiriyor . Şu virüs dönemi olmasa gerçekten umursamamaya çalışırdım ama evdeyken iyice daralıyorum
Kabul etmiyor işte , kabul etmediği gibi kendini de düzeltmiyor . Yani bir yolu olsa keşke de ayrılmayı aklımdan bile geçirmesem . Aile terapistini kaç kere söyledim yok dedi , çözüm yollarına da kapalı biriTedavi şart. Hemen boşanmayı dusunmeyin ilk once destek alin
Burcu evet . Bunun Babası sürekli küsermiş . Bir aralar babasıyla da 1 yıl küs kalmışlar . Yani babasını örnek aldığını düşünüyorum ben . Bir de ben de küslüğe hiç dayanamadığımdan “hadi uzatma “ dedikçe bu şımardı da galiba . İşte şimdi de ben konuşmuyorum onunla . Ne hali varsa görsün bir süre . Ama evlilik de böyle sürdürülmez işte bence . Allah ıslah etsin ne diyeyimKoc burcumukesinlikle cocukluk travmasi var esim koç benim asla dayanamaz kusluge suskunluga falan
Aa hic bir yolada gelmiyor yani ee nasil olacak hep boyle muallak kötü bi durum orta yol bulamamakKabul etmiyor işte , kabul etmediği gibi kendini de düzeltmiyor . Yani bir yolu olsa keşke de ayrılmayı aklımdan bile geçirmesem . Aile terapistini kaç kere söyledim yok dedi , çözüm yollarına da kapalı biri
Aynisi bendede var ama sanki boylesi daha iyi gibi geliyor banaKeşke benımkı de günlerce küsse.. kafa dınlerım azcık.
30 dk sonra bişi olmamıs gibi gelıyor ve ben deli oluyorum. Bazı seylerın de bır agırlıgı olmalı valla
Aynı evin içinde iki yabancı olmak kötü bir şey emin ol , hiçbir bağınızın olmadığını hissettirmesi gerçekten kötü . Büyük kavga olur insan sakinleşmek için susar , küser tamam da en küçük tartışmada günlerce küsmesi hayattan çalmaktan başka bir şey değil .Keşke benımkı de günlerce küsse.. kafa dınlerım azcık.
30 dk sonra bişi olmamıs gibi gelıyor ve ben deli oluyorum. Bazı seylerın de bır agırlıgı olmalı valla
Iyı de bu adam degısmez kıAynı evin içinde iki yabancı olmak kötü bir şey emin ol , hiçbir bağınızın olmadığını hissettirmesi gerçekten kötü . Büyük kavga olur insan sakinleşmek için susar , küser tamam da en küçük tartışmada günlerce küsmesi hayattan çalmaktan başka bir şey değil .
Babası da böyleymiş ya babası değişmiş mi?Sizin bir nebze idare edilebilir . Benim eşim küstüğünde aynı odaya bile gelmiyor . Market alışverişi yapmamız lazım diyorum ses vermiyor , sorumluluklarını da yerine getirmiyor yani küsünce . Yoksa küsse ama yatağı ayırmasa yada geçtim yatağı sorumluluklarını yerine getirse tamam bu da böyle deyip idare ederdim zaten . Yapıcı konuşmanız için de ayrıca teşekkür ediyorum . Tabiki istediğim ayrılmak değil ama bana o yolu bırakıyor . Ben de konuşmamaya karar verdim , gittiği yere kadar gitsin böyle
Sizi düşünse bu kadar küçük meselelerden küsmez.İlişki uzmanı eşim beni sevmiyor ha hani , tamam kabul . Peki her sabah kahvaltımı hazırlıyorsa , günlük hurmamı, yumurtamı, elmamı mutlaka yemem için uğraşıyorsa , birçok konuda kendinden önce beni düşünüyorsa bunu neden yapıyor ? Birçok konuda kendinden önce beni düşünmesinin nedeni ne mesela ?
Kocanızda yok yok yani.Çok teşekkür ederim . Zamanla düzeleceğine inansam zaten seviyorum onu ayrılmayı düşünmem asla ama sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor bu huyu . Başka kötü huyu yok aslında ama aşırı da aileci oldu evlenince . Herkes ailesini Sever asla yanlış anlaşılmasın ama haftanın 3-4 günü annesinin evine gitmemizi istiyor , ben çalışan biriyim ki çalışmadan bile mümkün değil bu . Yok neden annemi aramıyorsun yok neden annemleri yemeğe çağır yani evliliğini oturtmaktan çöm ailesine takıldı kaldı . Küsmeleri de genelde bu sebepten oldu zaten başlarda
Şu an aynısını yapıyorum canım . Akşam geliyor yanımda yatmaya 2 gündür ama ben hiç yokmuş gibi davranıyorum . Yoruldum zaten . Umarım aklını başına alır çok geç olmadan .Canim çocuk gibi pohpohlanmaya alışmış, tepkisini bu şekilde göstermeye alışmış. Kolay kolay vazgeçmez.
Neden mutfak alışverişi diyorsun ki, kendi nasina yapamıyor musun ya da yapmasan ne çıkar? Evde mutlaka 3-5 gün idare edecek alternatif vardır.
Bende de vardı böyle bı tane. Kuserdi.
Artık bir gün ben de vazgeçtim. O küsyüğünde nedenini çözmeye vslismaktan,neselendirmeye çalışmaktan, evin ağzının tadını tekrar sağlamaya çalışmaktan.
İçimden bile gelmedi birgün. Ne bir yorumda bulundum. Ne de gerekmedikçe soru sordum ne de cevap verdim. Bu sefer o baktı ben elden gitmişim. Toparlamaya çalıştı ama çok geçti herşey için. Bosandik. Tabi tek sebep bu değil bizde. Sevgisizlik ve iletişimsizlik bizi bu yola itti.
Sanki o evde hiç yokmuş gibi davran, tabak çanağı mi kırıyor. Hiç soylenme. Etrafı mi pisletiyor bırak koksun ortalık. Temiz bir bardak kalmasın etrafta.
Olay çıkarırsa söylenirse bak yüzüne birşey deme ve geç içeri. Yani kapı duvar ol ona.
Emin ol o alışmış bir şekilde barıştırmaya. Kimse kimsenin kaprisini çekmek zorunda değil.
Aç film izle, komedi izle, kitap oku. Arkadaşlarınla çoklu videolu sohbetler yap.
Yani yok say. Sensiz de mutluyum de.
Korona sebebiyle gidemeyecegini biliyor. Bir de korkutmuaya çalışıyor. Bak babama 1 sene küstüm sana da umrum olmaz.valla babasıyla mecbur barışacak, kan bağı var çünkü, nihayetinde baba ama kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
Huya bak ya.
Yok yok ortada aldatma falan yok ama sorunumuz ailesi . Evlendi ama her gün ailesinin yanında olmayı her gün onları bize çağırmayı istiyor . Her gün dediğim genelleme tabi , sık sık istiyor bunu . Evlilikten çok ailesiyle bozmuş kafayıSayfalarca yorumları okumadım, ilk mesajınıza istinaden yazıyorum.
Sitedeki arkadaşların birinin de kocası sudan sebeplerle küsüp salonda yatıyormuş sürekli.Meğerse telefonla sanal alemde karısını aldatıp durduğundan bunu yapmaktaymış, sabaha dek rahat rahat yazışsın die.Umarım sizde öyle bi sorun yoktur ama siz telefonunu ara ara kurcalayın bence.Ya da webe indirip aynı anda telin içeriğine de bakılabilio sanırım ama nasıl yapılıo bilmiorum.
Kavga sebepleriniz neler? Mantıklı sebeplerse ve kendi kendinize çözemiyorsanız aile terapisi deneyin derim,yardımı olur (ortada aldatma falan yoksa tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?