Sürekli küsen koca

Adonis01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
82
47
3
34
Merhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim

Mune bdv'ye taşında daha çok yorum alabilir.
[/QUOTE]
Nasıl anlamadım , bdv nedir ? Yeniyim ve ilk defa konu açtım da

Ne demek seninle uyumuyor ya

Çaresi taviz vermemek. Şimdi bir şey diyeceğim ister İnan ister inanma, benim koca biz tartışıp kendimi yatakodasına kitlediğim zaman anahtarı birşey le düşürmek için uğraşır yere düşünce onu alttan iterek alır kapıyı açar içeri girer barışmaya çalışır

Benim eşimde en ufak bir şeyde küser

Çocukluğu sorunlu olan erkekler genellikle küser miş.bendede var bir tane ama benimki barışinca iletişim kuramiyorum o küs olduğumuz konular açtırmıyor .ama benim içimde birikiyor . genellikle kendi haksız ozurdilemiyor. Unutmuş gibi davranıyor böyle yaparak o kadar sogutuyorlar kendilerinden . önceleri barışmak için elimden geleni yapardım.baktim ki olmuyor bende küs bekledim aylarca konusmuyorduk .bu zamandan götürüyor baristigimizda küsme birdaha derdim yine aynı küser çaresi yok seni çok iyi anlıyorum. Usteledigin zaman daha kötü oluyor o yokmuş gibi gül eğlen ben öyle yapıyorum daha çabuk barismiyor....

Bende var. 20 yılda az törpülendi diyebilirim. İnatlaşmaya dökme. Fıtrat tam düzelmiyor. Herkesin bir negatif huyu oluyor işte. Hangimiz 4 4lüğüz? Diğer özellikleri iyiyse küssün dursun boşver. Barışık olduğunda küsmenin feminen bir tavır olduğundan bahset. Gözümde saygınlığın gidiyor falan de. Etkili oluyor:)))

Bence erkeğin yatağı terketmesi kadar terbiyesizce birşey yok evlilikte...
Bir de şunu farkettim beni kendisinin yokluğuyla tehdit ediyor bu bizim anaç belki erkekten daha fazla sevgimizi gösterdiğimiz için oluyor bence... beni çok seviyor aman onu o sevgiden mahrum bırakayım... takma gelse bile yatağa alma...
o yüzden maalesef ben de bunu sevmiyorum ama öyle her duygunu eşle paylaşmamak lazım hele hazmedemeyecek eşle hiç paylaşmamak lazım...
eşim bi kaç kez denedi aşırı kızdım ve anlaştık yatak terketmek yok ben terketsem bile gelip beni alır yatağa götürür...

Ayrıca küsmek ne demektir ya gerçekten çocukluğuna inin eşinizin... küsen erkekleri hiç anlamam... çocukluğunu tamamlayamamış bireyler gibi geliyor ve o koruyucu güç timsali erkek vasfına yakıştıramıyorum... insanın olmaz olsun diyesi geliyor ama boşanmak başka mecraa ben size bunu tavsiye etmem.. önce tedavi yollarını deneyin... sonra en son çare Ya da işte çaresizlik...

Nerede uyuyor paşa neye küsüyor da yatak ayırıyor. Kendini nimet sayan varlık

Kusnek ne ya? Cocuk gibi. Seni onemsrmiuorum, yok sayiyorum gibi. Bir de yatak odasini ayirmak ne ya. Tam bir ergen. Ergenlikten cikamamissa neden evlenmis ya. Gitseymis anasinin dizinin dibinfe otursaymis. Problemlerini cozemeyecrk kadar aciz mi de kusme yolunu seciyor? Beni onemsemeyeni ben hic onemsemem. Istemiyoesa kapi orada gitsin anasinin dizinin dibine. Bu ne ya. Bebek mi avutacaksin sen? Sakin bu evlilik oturmadan bebek falan yapma. Eger huyu da buysa bu adam duzelmez, ko bence huyu bu.

benim eşim de evlendiğimiz ilk zamanlar küserdi. evliliği oturtmak biraz zaman alıyor. o küser, ben gider barışmak için yalvarırdım. sonra aldım karşıma, konuştuk. evlilik böyle olmaz, biz mutlu olmak için evlendik. küsersek gitmez, kimseye faydası yok gibilerinden. bir de annem derdi hep "baban beni 40 sene kolunda yatırdı. küstük, kavga ettik, ertesi gün gene konuşmadık ama her gece kolunda yatırdı. sen sen ol, kocanla yatağını ayırma" diye. bu cümleyi benimsedim ve eşime de benimsettim.

sana da tavsiyem, eğer eşinin başka kötü huyları yoksa, tek kusuru buysa al karşına konuş. kimse boşanmak için evlenmiyor, yuva kurmak zor, o yuvayı dağıtmak kolay. önemli olan yuvayı ayakta tutmak. ha ama fiziksel ya da psikolojik şiddet vardır, aldatma vardır, ne bileyim parasını başkalarına yedirmesi vardır onu bilemem. erkekler biz kadınlara göre biraz daha geç olgunlaşıyorlar sanırım. ben bu saydığım kötü şeyler yoksa yapıcı olma taraftarıyım, yıkıcı olmanın değil. Allah mutluluk versin

Sizde ona küsün. Hiç bi iş yapmayın. Yemek yapmayın. Çamaşırlarını yıkamayın. Ailenizle arkadaşlarınızla görüntülü konuşun. Onu yok sayın o zaman tıpış tıpış gelir. Şimdi küsse de işleri görülüyor nasıl olsa kafasında. İşleri görülmeyince konuşmak için gelir bi daha da yapmamayı öğrenir.
Çoluk değil çocuk değil evlilik çağına gelmiş evlenmiş adamların küsmesini de anlamıyorum gerçekten. Benimki de sofraya yatağa küser ben tınlamayınca gelir takılır kafasına göre baktı ki sökmüyor şimdi küsme huyunu bıraktı neredeyse

Allah yardımcın olsun canım konusmaya çalıştın mı?
Amin canım teşekkür ederim , defalarca konuşmaya çalıştım . Hem de çok yapıcı şekilde konuştum . Bak sana yakışmıyor dedim , evliliğimizi geriye götürüyor küsmelerin dedim , konuşmadan hiçbir şey çözülmez dedim , kısa bir süreliğine çözdük gibi oldu ardından yine küsmeye başladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…