Anladım şimdi çok teşekkür ederimMune bdv'ye taşında daha çok yorum alabilir.
Ne demek seninle uyumuyor yaMerhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim
Benim eşimde en ufak bir şeyde küserMerhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim
Amin canım teşekkür ederim , defalarca konuşmaya çalıştım . Hem de çok yapıcı şekilde konuştum . Bak sana yakışmıyor dedim , evliliğimizi geriye götürüyor küsmelerin dedim , konuşmadan hiçbir şey çözülmez dedim , kısa bir süreliğine çözdük gibi oldu ardından yine küsmeye başladı .Allah yardımcın olsun canım konusmaya çalıştın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?