Sürekli küsen koca

Merhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim 🙏
Lütfen yanlış anlamayın, küçük görmek gibi bir amacım yok kesinlikle. Küsmek bana biraz acizlik gibi geliyor. Kendini ifade edemeyenler, karşısındakiyle empati kuramayanlar, bunun için çabalamayanlar sık sık küsüyor. Konuşarak anlaşmak ve sorunları çözmek varken her problemde küsmek gibi pasif agresif tavırlar çok yıpratıcı bence.
Bu tavırlarından ne kadar sıkıldığınızı, hatta bu yüzden boşanmayı bile düşündüğünüzü açık, net ve kararlı bir biçimde söyleyin bence. Allah yardımcınız olsun.

Akrep burcu mu?
Bazılarına küsme yapma etme dedikçe daha da inadına arttırıyor küsme süresini çünkü seni her seferinde bu zayıf noktandan cezalandırır...
Sen üzüldükçe daha da çok küsecek artık öyle bi hale geliyor ki en ufak bişey desen pat küsecek...

Malesef bunun çözümü yok...Çünkü bu tarz adamlar sen naeyle üzülüyorsan en çok onunla cezalandırır...
Koç burcu canım ama sanırım hakladık , küsmesinden rahatsız olduğumu anladıkça bunu devam ettiriyor . Şu virüs dönemi olmasa gerçekten umursamamaya çalışırdım ama evdeyken iyice daralıyorum

Sevmediğini kabul ederim sevmediğinde o problem değil de babasıyla 1 yıl küs kalmış bir insandan söz ediyorum . Babasının da sürekli küstüğü bir insandan söz ediyorum . Yani öyle küsmüyor size sizi sevmiyor demek de tok konuşmak . Halden anlamıyorsunuz anladığım kadarıyla . Severek evlendik zorla da tutmuyorum yanımda 👍
Bana tepki vereceğinize eşinize verin adamın umrunda değilsiniz savunmaya geçmeyin boşuna
Adam ev içinde takmıyor bile sizi
Basıp gitseniz oh diyecek gibi
ne acı ki ne ailesini kaybetmekten korkuyor ne sizi
Bencilin Sevgisizin önde gideni

Lütfen yanlış anlamayın, küçük görmek gibi bir amacım yok kesinlikle. Küsmek bana biraz acizlik gibi geliyor. Kendini ifade edemeyenler, karşısındakiyle empati kuramayanlar, bunun için çabalamayanlar sık sık küsüyor. Konuşarak anlaşmak ve sorunları çözmek varken her problemde küsmek gibi pasif agresif tavırlar çok yıpratıcı bence.
Bu tavırlarından ne kadar sıkıldığınızı, hatta bu yüzden boşanmayı bile düşündüğünüzü açık, net ve kararlı bir biçimde söyleyin bence. Allah yardımcınız olsun.
Amin teşekkür ederim 🙏🙏 Söyledim yine söylerim çünkü gerçekten çok yıpratıcı

Çocukluğu sorunlu olan erkekler genellikle küser miş.bendede var bir tane ama benimki barışinca iletişim kuramiyorum o küs olduğumuz konular açtırmıyor .ama benim içimde birikiyor . genellikle kendi haksız ozurdilemiyor. Unutmuş gibi davranıyor böyle yaparak o kadar sogutuyorlar kendilerinden . önceleri barışmak için elimden geleni yapardım.baktim ki olmuyor bende küs bekledim aylarca konusmuyorduk .bu zamandan götürüyor baristigimizda küsme birdaha derdim yine aynı küser çaresi yok seni çok iyi anlıyorum. Usteledigin zaman daha kötü oluyor o yokmuş gibi gül eğlen ben öyle yapıyorum daha çabuk barismiyor....
Sorun yaşandıktan, küsülüp barışıldıktan sonra sorunu konuşmaktan kaçınmak, görmezden gelmek, halının altına süpürmek de kötü ya. Halının altında yer kalmıyor çünkü bir süre sonra.

Adam size küsmüyor adam sizi sevmiyor sevmediğim biri evde bana da batardı iletişim kurmak sinir bozucu olurdu.
küstüğünü sanmak yerine sevmediğini kabul etmelisiniz
Nasıl acımasız bir yorum pes! Oturduğu n yerden nasil tespit ettin uzmansin galiba!!!!

En kotu tartismamizdan sonra bile en fazla bile 1-2 saat konuşmayiz sakinleşilsin diye ama oyle küsme filan olmaz, ben katlanamam sanirim, siniri krizi geçiririm en nefret ettigim şey karsidakinin duvar olmasidir.

Küsen insana katlanan, bir de gonlunu alicam diye asiri ugraşan varsa kendine saygisi yoktur net. 😂 Bunun sevgiyle alakasini gormuyorum.

Alir karşima olmuyorsa bu işin sonu boşanmaya gidecek ya da kendine gel küsmeden halledelim ayni evde benim psikolojimi yipratmaya hakkin yok filan diyin.

Buradan.bütünün annelere sesleniyorum erkek çocuklarınıza doğru düzgün ilgilenmeyecekseniz Nazlı bir kız çocuğu gibi yetirstirecekseniz lütfen ama lütfen üremeyi

Evet ilişki uzmanıyım ?
İlişki uzmanı eşim beni sevmiyor ha hani , tamam kabul . Peki her sabah kahvaltımı hazırlıyorsa , günlük hurmamı, yumurtamı, elmamı mutlaka yemem için uğraşıyorsa , birçok konuda kendinden önce beni düşünüyorsa bunu neden yapıyor ? Birçok konuda kendinden önce beni düşünmesinin nedeni ne mesela ?

Küsuyor diye boşanilmaz da küslük olduktan sonra bayağı boşanma malzemesi çıkıyor... Bardak ne zaman taşarsa artık:KK14:

Duyarsız davranacağım , yokmuş gibi davranacağım bakalım ne olacak . Kızlar dua edin lütfen Allah huzur bozan herkesi ıslah etsin 🙏🙏🙏

Merhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim 🙏
Benim de eşim çok küsüyordu. Ama ben haklı da olsam haksız da olsam hemen barışmaya çalışıyordum. Gönlünü almaya çalışıyordum. Ama o bunlara karşılık vermiyordu ve uzatıyordu. Bir gün üzüldüm iki gün üzüldüm derken bir limit var ondan daha fazla üzülemiyorsunuz. Ben de insan evladıyım yazık değil mi benim canıma dedim. Ve benim için evliliğim orda bitti sonra düzeltmeye çalıştık ama ikimiz de çok yorgunduk artık. Sonuç 3 ay önce boşandık.

Benim de eşim çok küsüyordu. Ama ben haklı da olsam haksız da olsam hemen barışmaya çalışıyordum. Gönlünü almaya çalışıyordum. Ama o bunlara karşılık vermiyordu ve uzatıyordu. Bir gün üzüldüm iki gün üzüldüm derken bir limit var ondan daha fazla üzülemiyorsunuz. Ben de insan evladıyım yazık değil mi benim canıma dedim. Ve benim için evliliğim orda bitti sonra düzeltmeye çalıştık ama ikimiz de çok yorgunduk artık. Sonuç 3 ay önce boşandık.
Çok üzüldüm . Hakkinızda hayırlısı olmuştur umarım .

Ben de küsebilsem keşke... Benimki 1 saat sürmüyordur ..ama kocam bey tam bir ayna konuşursam konuşur susarsam sitti n sene konuşmaz.. Sana iyi şanslar:silah:

Çok üzüldüm . Hakkinızda hayırlısı olmuştur umarım .
Üzülme lütfen. Herşeyin bir ömrü var gerçekten insan ilişkileri de buna dahil. Eğer birbirinize karşı hala hisleriniz yoğunsa çift terapisine gidin. Sürekli küsmesinin altında büyük ihtimalle bir sebep vardır. Onu çözerseniz herşey yoluna girecektir. Biz bunları çok geç anladık o sırada ilişkimiz kan kaybından öldü. ☺️

Küsen bir koca çoğu bayan sevmeyebilir amaküsen kocalar .Duygusaldır sizi incitmek kötü söz söylemek ,istemediği için size kırıldım mesajı veriyor bu insanlar hassastırdikkat edin

O dün geldi yanıma , konuştu da ama ben konuşmuyorum artık . Ya yaptığının farkına varacak yada inceldiği yerden kopacak başka çare yok . Yok öyle saçma sapan bir şey için günlerce küs kalkıp sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranmak . Ben gerçekten çok kararlıyım ya aklını başına alacak ki alacağını sanmıyorum , ben konuşmayınca o da tekrardan konuşmamaya başladı çünkü yada gerçekten çok sevdiğim halde son vermek zorunda kalacağım . Bu arada herkese iyi bayramlar , Allah kimsenin yuvasını yıkmasın , herkesin yuvasına huzur versin 🙏

Back
X